![]() |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Alıntı:
ayşegülüm http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif şimdi bir meditasyon cdsi koydum diliyorum beni çok yatıştırdı ttli3 sabah bir kalktım gözlerim nasıl şişmiş... Bir muhabbet kuşumuz vardı, limon adında sarı ,gözlerinden hastaydı hep şişerdi canım benim,gözlerinin altında torbalar olurdu çok üzülürdük,hsatalığının çaresi yokmuş kuşcuğumuzun yaşlılığı gelmiş artık böbrekleri hastalanmaya başlamış gözlerine vurmuş..göz damlası damlatırdık her gün ama ertesi gün yine şişerdi...Aklıma neler geldi şimdi gözlerime aynada bakınca sabah aklıma limonum geldi ona benzemişim dedim ttli3 kafesinden çıkardığımızda uçar uçar sonra masaya konar oradan yediğimiz kuruyemişleri avcumuza hop diye bırakırdı gagasıyla ,Rahmet istedi ttli3 İş gerçekten her yönüyle istediğim bir işti..Eve 20 dk uzakta,mesaisi fazla değil,insanlardan çok güzel titreşimler aldım görüşmede hatta burçlardan bile konuşmuştuk,çalışma saatleri uygun..Napalım değil mi ....Benim şöyle küçük bir korkum vardı,bunu görüşme yaptıgımız insanlar da ifade ettiler; iş için gereken bir cihazın kullanımını bilmiyordum..bu biraz kilit nokta gibi öne sürüldü..Ama ben bu cihazın kullanım eğitimini almıştım sadece uygulamam eksikti..Uygulamayı öğrenmek de 1 günlük iş..Eğer buna takıldılarsa üzücü ...Ben yapabileceğimi biliyordum kendime guveniyordum cunku neleri öğrenip yaptım farkındayım şimdi gecmişe bakınca.. Sizinle konuştukca rahatlıyorum arkadaşlar..İyi ki varsınız..İyi ki kalplerimiz tanıştı...Benim için çok kıymetlisiniz.. Ayşegülüm sevgilerim senin olsun http://www.yahoofreak.com/3D%20Smile...nd%20heart.gif |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? emin ol hatta ben garanti veririm çok ama çok daha iyisi olacak kiss3 durumun enerjisini temizlemeyi ihmal etme en iyi temizleme methodu kabuldur.ben istemedigim birsey oldugunda hep olanı oldugu gibi kabul ediyorum olumlaması yaparım.hadi bakalım çok güzel şeyler olacak tender45 |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Lütfen inan. yazılanlara inan. hakkında daha iyisinin seni beklediğine inan. bugün ağladığına yarın güleceğine inan. ve gerçekten öyle olduğuna inan. ben yaşadım aynısını. şunu farkettim bu tecrübemde: iş umudum kesildiğinde ve ben deliler gibi istemeyi bıraktığımda iş gelip beni buldu. kendini bırak, iş arama demiyorum ama, gereken ne ise yapıp tevekkül etmek çok işe yarıyor. smiliyface |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? e, yavrum sen korkularını yartmışsın, madem bu kadar kolay öğrenebileceğin bir şeydide neden gçzünde büyüttün..neyse bana sanki o insanlar seni tekrar arayacakmış gibi geliyor..senin ne kadar ince eleyip sık dokuduğun için uygulamada zayıf olduğunu belirtmenin nedenini anlayacaklar diye düşünüyorum..dur bakalım, sen şimdilik bırak bu işin kuyruğunu..bumerang olsun..biliyorsun bumeranglar atıldığı yere döner..hemde hızla...hayırlısı allahtan..gül hemen..hayat sana çok güzel sürprizler hazırladı..onları almaya hazır ol..saygılı sevgiler |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Alıntı:
Allah hayırlısıyla döndürsün inşallah..Bekliyorum sürprizlerini ey hayaatttt http://www.lifeshore.com/smiley/data...ticon_S146.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? bugün sabah kalktığım zamandan şu ana kadar meditasyon müzikleri dinledim ttli3 dün gece çok ağlamıştım ya galiba bütün ağlamaları,duyguları içimden atmışım..Eskiden böyle değildim her gün hatırladıkça ağlardım ,şimdi geride bırakabiliyorum..Meditasyon müzikleri beni çok rahatlattı,hepsini çok seviyorum(rüyalar,uçuş,inner knowledge,yunus ve balina sesleri ) ttli3 ve burada duygularımı paylaşmak ,sizin bana yol göstermeniz destek olmanız çok rahatlattı tender45 Hayal Ablam,Duru,Mücevher,Ayşegül,Mustafa,Whales çok teşekkür ederim.. ttli3 Antidepresan almış gibi hafiftim bütün gün...Bütün gün çok susadım ve çok su içtim,yaklaşık 2 litre,saat 6 gibi de uyku çağırdı beni ,balinalar konuşurken 10 dk sızdım,çok huzurluydu... |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Pamukcum düzeldiğine sevindim smiliyface Sana gülmek çok yakışıyor.Bak gerçekten hislerimle konuşuyorum çok güzel bir iş bulucaksın.Aaaa unutma bana sözün vardı hatırlatim ıslatıcaktık. girlhaha şaka bir yana ben burdan güzel haberlerini alıcağımı biliyorum.Herşeyden önemlisi hayırlısı ve seni mutlu edicek bir iş olması...Seni kocaman kiss3 Tez zamanda güzel haberlerini duymak dileğiyle hismiley |
evet evet diyeceksinarkadaşların söylediklerinin hepsine katılıtorum senin de buna inandığını biliyorum herşey istediğin gibi olacak. enerjini iyi kullan ve yaşamana bak gerideki günler geçmiştir. ileride ki güzel günlerin seni beklediğini düşün. iyi ve güzel günler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM. |