![]() |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? slm yapra. o korkular bendede var. işim var arasıra kız arkadaşımda oluyor (ama kısa sürüyor:) )) bir sürü arkadaşımda var ama ne biliyim işte hayattta bazı şeylerden hep korkuyorum. bilmiyorum sebebini belkide korkuyu kafaya taktıgımızdan korkuyoruzdur orası muamma. bazen birine bişi sorarken yanlış anlarmı die korkuyorum, birinden bişi isticek olsam hayır cevabını verirmi acaba die korkuyorum, bazen birisi haksızlık yaptığındada yani yaptıgına inandığımda karşı yıkarsam haksız durumuna düşermiyim die korkuyorum. korku hayatın her yerinde......:( |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? evet arkadaşlar .. 1aydır üzerinde çekim yasası ile çalıştıgım ,resmen çalıştıgımı yaşadığım ,istediğim işyerinden cevap geldi.. Cevap ne mi :Olumsuz... Ben ne haldeyim hiç sormayın..şu an berbat bir durumdayım..ağlamaktan gözlerim kan çanağı durumda..anlatılabilecelk gibi değilim..Ne diyeceğimi bilmiyorum...Hayallerimi başkası mı çaldı ?? İnanamıyorum hala "olumsuz"....Beni cevabın olumlu oldugunu söylediğini duydugum imgeleme hala kulağımda............. |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Pamukcum aynısı benim başıma da geldi.Benim de çok istediğim bir iş vardı ama sonuç olumsuz oldu,çok üzüldüm hatta ağladım.Sonra "demekki bu iş benim için hayırlı değilmiş karşıma daha iyisi çıkıcak" diye kendimi telkin ettim..Böyle düşününce rahatladım.Belki sana da faydası olur. Alıntı:
|
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Alıntı:
aşkolsun sana, darıldım kırıldım..küstüm işte, ama bu çene durmuyor..varmı böyle üzülmek..pamuğum güzel yavrum..bak şimdi..bizler bilinçaltımızı, telkinleri dinleyerek en mükemmel olanı bize çekmesi için proğramlıyoruz..demekki bu iş yeri senin için en mükemmeli değilmiş...kuzum benim..bu vesile ile hatırlatayım, çekim yasasını başlattığınızda niyet ederken "bu veya daha iyisi" deyin bunu söylemek bilinçaltımızı daha iyisini yapması için proğramlamıyor, sadece bize hedefimiz gerçekleşmediğinde e, biz daha iyisini istemiştik deme şansı veriyor, pamuğum sen en acılı günlerini iş yerinde yaşadın..bilinçaltın seni korumak adına, işe girmeni engelliyor, bak seminere katıldığında adil bey bilinçaltının işleyişini sizlere daha iyi anlatacak..allahın tek işi bu değil..balım..önce sen yaşadığın travmatik günlerini zihninden delet etmesende o, günlerin sana neler öğretmek istediğini bir anla, merak etme bu anlayışın ve farkındalığın kendiliğinden gelişecek...hem ne biliyorsun bu iş yeri sana tekrar dönebilir..sen bu kadar isteyeceksinde olmayacak..yok anam böyle bir şey ya bu iş yeri olacak yada daha iyisi..üzülme bilinçaltına üzgün mesajlar gönderme..özellikle duygu yüklediğimiz mesajlar bilinçaltımıza hiç vakit kaybetmeden yerleşiyor...bu günler bitti kuzucuğum..bak telkinler, öğrendiğimiz, çalışmalar, hipnozlar, ve daha bir sürü şey, hayat bizim en rahat yaşayacağımız hale gemek için tüm fırsatları önümüze çıkarıyor..hadi gül biraz seni seviyorum saygılı sevgiler.. |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? bu konuyu da duyguyu da çok iyi anlıyorum.ben hem sewgili hem iş anlamında br dönem çok sıkıntıdaydım.2 sene işsiz kaldım ne bunalımlı anlar geçirdim.ha oldu olcak derken br çok hayal kırıklığı yaşadım ama en sonunda şu an 1.5 sene oluyo harika br iş buldum ve o kadar mutluyum ki.bu konu da şnslı çktım.geç oluyo ama güzel oluyo.tabii işi buldum sewgilimden oldum o ayrı br konu.ama hç br zaman ümitsizliğe düşmeyin.br gün öyle br kapı açılıyo ki inanamıyosunuz.karşıdan söylemesi kolay derler ama bu iş konusundaki hayal kırıklığını çok iyi bilirim hele seçiciyseniz.innıyorum ki sen de hrika br iş bulacaksın. |
Canım benim..Benim öz ablam yok ama sen benim birtanecik ablamsın.Sen yeterki darılma küsme dayanamam,ben üzülmem..http://www.messengerfreak.com/emoticons/love/Kiss.gif seni çok seviyorum şimdi bu olumsuz enerjiyi ve cevabı aldığım iş yerini bir balonla sevgiyle gökyüzüne gönderiyorum..Allahım bu iş veya daha iyisinde çalışmayı seçiyorum seninin de yardımınla,lütfen kabul et.Adil Bey'e de gidiyorum karar verdim tatlı ablam..Bu yakama yapışan eski hayatı istemiyorum.Senin bu yazdıkların da kulağımın 4. deliğinde yerini aldı tender45 Güzel gözlü ablam saygı ve sevgilerimle öpüyorum seni http://www.feebleminds-gifs.com/love.gif |
|
|
yardım benimde başımda 3 gün önce geçti bende işim olmayınca kendime çok kızmıştım.kendimi yıpratkıştım ama 1 gün sonra ise internet sağolsun bir yer buldum ve eğlenmeye gittim.1 gün boyunca eğlendim.ama diğer iş olsaydı eğlenemeyecektim. |
Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? sakın üzülme canım seni çok iyi anlıyorum ben benzer durumları çok yaşadım.ama unutma üzüldügünde duruma daha çok enerji verirsin.çekim yasasını uygularken korkun varmıydı bilmiyorum ama eminim üstbenin sana aslında istediginin ve ihtiyacının bu olmadıgını söylemiştir.ben en son iş için sınava girdigimde bi tarafım çok istiyor ve korkuyoru bi tarafımda ise bi rahatsızlık bi huzursuzluk vardı ve işim olmadı ama ben üzülmedim öyle olması gerektigine inandım.çekim yasasının en önemli ve güçlü unsuru nötr güç olan huzurdur hem korkup hem isteyince olmuyor.gönlünü ferah tut inancın tam olsun.hadi ama üzülürsen durumu güçlendirirsin.sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 PM. |