| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Artık iyileşmek istiyorum.. Yardım edin.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız goldenrose aslında pek bir çaresi yok gibi .. kişilik nasılsa öyle gider gibi hayat boyu .. çok uğraştım kendimi değiştirmek için ama olmadı .. yaş oldu 25 bu saatten sonra da fazla değişemem herhalde .. böyle olmam da başka sorunlarda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #18 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2012
Tesekkür: 32
47 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() goldenrose aslında pek bir çaresi yok gibi .. kişilik nasılsa öyle gider gibi hayat boyu .. çok uğraştım kendimi değiştirmek için ama olmadı .. yaş oldu 25 bu saatten sonra da fazla değişemem herhalde .. böyle olmam da başka sorunlarda var tabi ama en büyük sorun hayatımı yanlış yönlendirmem tecrübesizlik yanlış kararlar ... hani sen tek olduğun için böyle geliyordur sana belki .. senin kardeşin olsa belkide bunları düşünmeyeceksin .. ama benim de diğer sorunlarım yüzümden böyledir bilmiyorum .. sweet sosyal fobiyi araştırıken aslında ben burayı buldum uzun zamandır takip ediyorum çoğu şeyi uyguladım hemen hemen ama pek bi faydası olmadı.. ne telkinler ne eft .. sorunum sosyal fobi biraz iyileşsem de iş sayesinde oldu bu da biraz ama yine de fazlasıyla var .. yalnızlık gerçekten çok zor .. her günüm aynı neredeyse hiç bir değişiklik yok hayatımda .. akrabalar aile de bir yere kadar etkili .. kendi kabuğumdan çıkmak istiyorum ama çok zor gibi artık ... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Artık iyileşmek istiyorum.. Yardım edin.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız goldenrose aslında pek bir çaresi yok gibi .. kişilik nasılsa öyle gider gibi hayat boyu .. çok uğraştım kendimi değiştirmek için ama olmadı .. yaş oldu 25 bu saatten sonra da fazla değişemem herhalde .. böyle olmam da başka sorunlarda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi