![]() |
Geleceğe dair hiçbir planım yok Liseye gidiyorum ama gelecekte ne olmak istediğimi bile bilmiyorum. Eşit ağırlık (Türkçe Matematik) bölümü okuyorum ve bu bölümdeki mesleklerde hiç ilgimi çekmiyor. bad45 Hangi üniversiteye gideceğimi, hangi mesleği olacağımı, Ne yapacağımı bilemiyorum. |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok Nasıl bir işte çalışma seni mutlu eder? |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum iş ve eş seçimi çok önemli. lütfen çok çok dikkatle karar ver. severek çalışacağın bir iş seç.. hala seçim yapabilecek olman da bir nimet. bunu unutma. |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok minesota ve sweet in de dediği gibi iş ve eş seçimi çok önemli .. mutlu olabileceğimiz işi yapmak her şeyden önemli .. iş seçimi %50 eş seçimi %50 . ikisi birbirini tamamlıyor .. şu an lisedeki zamanıma geri gitmek istedim .. hep yanlış yönlendirmeler sonucu istemediğim bir bölümü okudum ve yeni mezun oldum .. ne yapıcam bilmiyorum .. istediğim meslek olması biraz zor bir meslek ( şu an ki şartlarımı düşünürsem ) yaş oldu 25 ve bende ne yapacağımı bilmiyorum .. |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok Bende lisedeyim ve amaçlarımı belirledim.Ben hayatta her insanın bir amacı olması gerektiğine inanırım.Yani bence bütün insanların yapabileceği güzel şeyler var :)Bence düşünmelisin beni ne mutlu ediyor?Ne yapabilirim?Birde TM mesleklerinden sana uygun bir meslek olduğunu düşünmüyormuşsun.Peki sayısaldan isteyebileceğin bir şey var mı? |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok Ben artık yarınlara benim diye bakmıyorum Yatağımdan yepyeni umutlarla kalkmıyorum İçimdeki heyecanları geçmişte saklıyorum Bir hayal uğruna bin tane gemiyi yakmıyorum lise kaç ? |
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok Alıntı:
|
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok Alıntı:
|
Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok sayısal çıkışlı bir mesleğin mi hayalini kuruyorsun? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 PM. |