Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Geleceğe dair hiçbir planım yok (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623208-gelecege-dair-hicbir-planim-yok.html)

Thanatos 31-07-2013 04:38 PM

Geleceğe dair hiçbir planım yok

Liseye gidiyorum ama gelecekte ne olmak istediğimi bile bilmiyorum. Eşit ağırlık (Türkçe Matematik) bölümü okuyorum ve bu bölümdeki mesleklerde hiç ilgimi çekmiyor. bad45 Hangi üniversiteye gideceğimi, hangi mesleği olacağımı, Ne yapacağımı bilemiyorum.

sweeet 31-07-2013 06:14 PM

Cevap: Geleceğe dair hiçbir planım yok

Nasıl bir işte çalışma seni mutlu eder?

minesota 31-07-2013 09:37 PM

tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum iş ve eş seçimi çok önemli. lütfen çok çok dikkatle karar ver. severek çalışacağın bir iş seç.. hala seçim yapabilecek olman da bir nimet. bunu unutma.

sweeet 01-08-2013 12:49 PM

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...80220132_n.jpg

shadow_walker_ 01-08-2013 07:19 PM

minesota ve sweet in de dediği gibi iş ve eş seçimi çok önemli .. mutlu olabileceğimiz işi yapmak her şeyden önemli .. iş seçimi %50 eş seçimi %50 . ikisi birbirini tamamlıyor .. şu an lisedeki zamanıma geri gitmek istedim .. hep yanlış yönlendirmeler sonucu istemediğim bir bölümü okudum ve yeni mezun oldum .. ne yapıcam bilmiyorum .. istediğim meslek olması biraz zor bir meslek ( şu an ki şartlarımı düşünürsem ) yaş oldu 25 ve bende ne yapacağımı bilmiyorum ..

mira- 01-08-2013 08:57 PM

Bende lisedeyim ve amaçlarımı belirledim.Ben hayatta her insanın bir amacı olması gerektiğine inanırım.Yani bence bütün insanların yapabileceği güzel şeyler var :)Bence düşünmelisin beni ne mutlu ediyor?Ne yapabilirim?Birde TM mesleklerinden sana uygun bir meslek olduğunu düşünmüyormuşsun.Peki sayısaldan isteyebileceğin bir şey var mı?

bumbada 01-08-2013 09:02 PM

Ben artık yarınlara benim diye bakmıyorum
Yatağımdan yepyeni umutlarla kalkmıyorum
İçimdeki heyecanları geçmişte saklıyorum
Bir hayal uğruna bin tane gemiyi yakmıyorum

lise kaç ?

Thanatos 01-08-2013 10:18 PM

Alıntı:

mira- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845463)
Bende lisedeyim ve amaçlarımı belirledim.Ben hayatta her insanın bir amacı olması gerektiğine inanırım.Yani bence bütün insanların yapabileceği güzel şeyler var :)Bence düşünmelisin beni ne mutlu ediyor?Ne yapabilirim?Birde TM mesleklerinden sana uygun bir meslek olduğunu düşünmüyormuşsun.Peki sayısaldan isteyebileceğin bir şey var mı?

Sayısalı yapamıyorum ne yazıkki

Thanatos 01-08-2013 10:19 PM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845464)
Ben artık yarınlara benim diye bakmıyorum
Yatağımdan yepyeni umutlarla kalkmıyorum
İçimdeki heyecanları geçmişte saklıyorum
Bir hayal uğruna bin tane gemiyi yakmıyorum

lise kaç ?

Lise iki önümüzdeki yıl

sweeet 02-08-2013 09:59 AM

sayısal çıkışlı bir mesleğin mi hayalini kuruyorsun?

sweeet 02-08-2013 09:59 AM

Thanatos 02-08-2013 10:36 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845473)

Hayır ? söylemiştim yukarda sayısalı anlamıyorum diye

mira- 02-08-2013 12:21 PM

Önünde daha iki yılın var bence az bir süre değil bu.Bu zaman içerisinde istediğin bir mesleği bulabileceğine inanıyorum.Söylediğim gibi kendine sormalısın ben ne istiyorum diye.Mesela değişik alanlarda kitaplar oku.Psikoloji,felsefe,tarih... Belki ilgini çeken bir şeyler bulursun.

sweeet 02-08-2013 12:43 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845476)
Hayır ? söylemiştim yukarda sayısalı anlamıyorum diye

Öyle bir şey sezdim ki sanki istiyormuşsun da yapamıyormuşsun gibi neyse. Okumaktan keyif alacağın bir bölüm seç. Ve bu seni bir meslek sahibi yapsın. Haliyle o işte çalışmayı da seversen. Mutlu olman için bir engel kalmaz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 PM.