Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   İntihar ediyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623138-intihar-ediyorum.html)

tuna123 07-07-2013 08:12 PM

İntihar ediyorum

yakında ölürsem şaşırmayın r fikri var aklımda ailem yüzünden , çaresizlikten r edicem içimdeki çaresizliği ancak bu şekilde dindiricem , belki cehenneme gidicem biliyorum ama yapıcam bile bile yapıcam artık tak etti , ölmeden öncede babama acı çektirmek için çok kötü bişey yapıcam hayatının sonuna kadar vicdan azabı ve suçlulukla geçircek yapıcağım şey yüzünden hapise bile girebilir , beni çok arıycak pişman olucak ama iş işten geçti . Elimden hiç bişey gelmiyo artık en iyi yol bu . Bana yaptıklarından bıktım usandım tak etti artık . Küçüklüğümden beri hergünüm ağlayarak kara kara düşünerek bağırılarak azar işitilerek geçti . Şevkat denen bişey görmedim . Ama bitti bütün her şey bitti , ahiretimde dünyamda onlar yüzünden bitti ölücem öldükten sonrada arkamdakileri hem süründürcem hemde acı vicdan azabı çektircen . Şimdide beni okuldan alıcak artık yeter benim hayallerim var bende insanım bende okuyup bi iş sahibi güzel bi hayata eşe sahip olmak istiyorum ama artık hiç birini hiç bişeyi istemiyorum. Oysaki okul derslerim çokta güzel . Benden bu hayat için bukadar elimden geldiği kadar sabrettim buraya kadar dayanabildim , Allahım beni inşallah affeder . Ayrıca bana yaptıklarını buraya yazsaydım hayattan soğurdunuz .

Değişmek 07-07-2013 08:22 PM

Cevap: İntihar ediyorum

istersen özelden konuşabiliriz burada herkese anlatılmyacak şeyleri anlatman seni dahada kötü duruma düşürebilir

tuna123 07-07-2013 08:31 PM

Yok hayır anlatmak isteseydim herkese anlatırdım . Ama yarın psikiyatriye gidicem belki bana yardımcı olur en azından belki yaşamam için küçükde olsa bi sebep söyler ama benim hayatım artık bitti buraya kadar .

Değişmek 07-07-2013 08:38 PM

ölerek bişey kazanamassın yeğen sadece acılarından kaçan korkak bi zavallı olursun Allahın verdiği canı ondan başkası alamaz senin buna hakkın yok şu anda seni üzenler var değilmi ve onların hepsindende nefret ediyorsun ama ölüp gidince sende insanları üzeceksin zamanla unutulacaksın ve belkide senden bunu yaptığın için nefret edenler olacak dünyada dert çeken sadece sen değilsin bizimde dertlerimiz skıntılarımız var keyiften kaydolmadık bu foruma anan baban olduğu için şükret onu sevmek zorunda değilsin nefret de edebilirsin ama savaşlarda annesi babası bir bomba tarafından parçalanarak ölen çocuklar varken senin bunu yapman akıl işi değil acılarından kaçma onlarla yüzleş savaş psikatriye gidicem demişsin bu yapman gereken şey acılarının üzerinde gitmek onlarla savaşmak değişiceğine inan rıda kafandan çıkar

tuna123 07-07-2013 08:44 PM

Keşke sevebilsem onları istiyorum hemde çok istiyorum ama olmuyor . Benim hayatımı onlar kendi kafalarında çizdi okuluma her şeyime karıştılar hayallerim düşüncelerimi her şeyimi yıktılar hayatı bana zehir ettiler ben ölücem hem ben bu çaresizlikten acıdan kurtulcam hemde onlara ömür boyu vicdan azabı ve acı , suçluluk çektircem aldıkları her nefes zehir olucak onlara .

Değişmek 07-07-2013 08:46 PM

zaman her şeyin ilacı hiç bi acı çektirmyeceksin onlara bi süre sonra unutulacaksın doğanın kanunu bu kaç yaşındasın 18ini bekle reşit ol ozaman özgür olacaksın sana gereken tek şey para bir işe girersin bişeyler kazanırsın kendi hayatını kurarsın bunlar zor şeyler değil reşit olunca seni zorla tutamazlar şimdi çıkıyorum bu dediklerimi düşün onları sevmek zorundada değilsin

exilee24 07-07-2013 10:29 PM

Kendini oldurunce hersey duzelecekmi saniyorsun unutma insan yasadigi herseyden kendisi sorumludur baskalarini suclamaktan vazgec sevgiyi kendi icinde ara yoksa sevgi tohumlari ek kim ne yaparsa yapsin o tohumlarin yeserip filizlenmesi icin calis ugras sikintilarindan kacmak yerine tam ortasindan gec zor olcak ama bunu yap sonra o sevginin sana kat be kat geri donecegini goreceksin sevgiyle kal.....

maviinci 08-07-2013 11:51 AM

daha yaşamadığın ömrün boyu sıkıntı çekeceğini mi düşünüyorsun? bundan emin olduğun kadar, işlerin böyle problemli gitmeyeceğinden emin olman lazım

tuna123 08-07-2013 01:15 PM

Ya ben nabıcam beni okuldan alıyo kendi istediği her şeyi bana yaptırıyolar bazen insan olduğumu unutuyorum kukla gibiyim sanki beni onlar yönetiyo özgürlük denen bişey yok onlara mahkumum . Benim okuyup düzgün bi hayat kurmak gibi çok güzel hayallerim vardı artık yaşamak için bi sebepte göremiyorum

Değişmek 08-07-2013 01:30 PM

kardeş dediğimi okumadınmı 18 yaşına geldiğinde kaç git o ortamdan buda cesaret ister reşit olduğunda okulunuda okursun açık öğretimden işinede sahip olursun kendi hayatınıda kurarsın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 PM.