![]() |
Cevap: İntihar ediyorum Aslında r etmek çok kolay önemli olan ve zor olan da herşeye herkese inat yaşamayı başarabilmek, bütün sıkıntılara rağmen ayakta kalabilmek değil mi, sen yaşadığın sıkıntıları kaldırabilcek güçteymişsin demekki allah sana bunları yaşatmış ve sabrettiğinde eninde sonunda bunun mükafatını alıcaksın bunu biliyorsun ayrıca r ederek sadece kendine yazık etmiş olucaksın bu geri dönüşü olan bir yolda değil.İnşallah öyle bir hata yapmazsın... |
Cevap: İntihar ediyorum Arkadaşlar daha fazla mesajını bul dediğinizde, en son bu başlığa mesaj yazdığı gözüküyor. Gerçekten yapmış olabilir mi ? cat56rt67 |
Cevap: İntihar ediyorum arkadaşlar irtibata geçen oldumu gencecik bi insanın göz göre göre r etmesine gözmü yumucaz ??? bu arada r etmek ne demek |
Cevap: İntihar ediyorum arkadaşlar merak etmeyin çok iyiyim ben sıkıntılarımı çözdüm diyebilirim :) o eski insan değilim artık içimdeki nefret kin kalktı gitti . |
Cevap: İntihar ediyorum lafta kalır zaten anca ben de demiştim ama yemiyor . r ye yakın bir şeyler de yaptım ama ya ölürsem diye korktum açıkçası . olayın aslı şu : sıkıntılardan kurtulmak istemi. |
Cevap: İntihar ediyorum Alıntı:
|
Cevap: İntihar ediyorum hayatındaki zorlukları göğüsleme kararına sewindimm... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |