Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Duru Göru

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Duru Göru Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı olayları ben yazıyor ben yaşıyor gibiyim. isikli yol bu cumlen hayatin ozeti. kesinlikle öyle, birde unutmasam bu gerçeği ve hep farkında kalabilsem o zaman hiç üzülmeyecek öfkelenmeyecek ve hayal kırıklığı yaşamayacağım. matrix gibi yani. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Duru Göru

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-06-2013, 09:18 AM   #31 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Duru Göru

Alıntı:
Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olayları ben yazıyor ben yaşıyor gibiyim. isikli yol bu cumlen hayatin ozeti.
kesinlikle öyle, birde unutmasam bu gerçeği ve hep farkında kalabilsem o zaman hiç üzülmeyecek öfkelenmeyecek ve hayal kırıklığı yaşamayacağım.
matrix gibi yani.
O yüzden insanlar olaylara değil hep kendi içlerine odaklanmalılar. İç değişince dış zaten değişecek. Yani hayatın tamamı senin içinde. Ben bunu yıllar önce yazmaya başladığımda fark ettim. Yazdıkça Allah Allah dedim, nasıl oluyo ki bu? Ne düşünüyorsam oydu olan, neyden kaçıyorsam oydu beni bulan. Hatta bazen öyle oluyor ki acaba diyordum acaba sahneyi bile ben mi hayal ediyorum? Diyorsun ki mesela işte şimdi tamda şu olmalı ve oluyor. Ve sadece gülümsüyorsun. Evet dünya hayatı sadece oyun ve eğlenceden ibaret. Oyun ve eğlence dedimse oynayıp durmayacaksın yani, bileceksin ki her şey adeta bir hayal. Bir rüya, insanlar uykudadır ancak öldüklerinde uyanırlar. Bir şey daha dünya hayatının tamamı niyetlerdir. Sadece niyetlerinle yol alırsın ve niyetlerin hayatının yönünü çizer. Peygamberimiz buyurmuş ya hani "Müslümanın niyeti amelinden hayırlıdır." Ameller ancak niyetlere göredir. Galiba ahirette de sadece niyetlerimden sorguya çekileceğim. Tabi ki neticesini düşünmekle yükümlüyüm. Ben iyi niyetle yapmıştım deyipte arkadaşımın yada her kimse yanımdaki onun başına bin türlü dert açıyorsam niyetimin iyi olması beni kurtarmaz o sorumluluktan. O yüzden ben uzak durmaya çalışırım, yol gösteririm ama yavrularım adına karar vermem. Hayatı deneyimlemek onların en tabi hakkı fakat öngördüğüm sakıncaları da onlara söylemeliyim. Allahta böyle yapmıyor mu zaten, yol gösteriyor ama eyleme karışmıyor bazen iyi yönde müdahale ediyor doğru ama oda merhametinden başım fena derde girecek çünkü.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 09:39 AM   #32 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Mesnevi okumaya başlarsanız bu dediklerimi her yerinde görürsünüz. Kendinizle barışırsınız, kaderinizle ve Allahımızla. Ben mesnevi sayesinde Allahın bizlere olan sevgi şefkatini gördüm. Olana rıza göstermeyi delirmemeyi, hani echart tolle un dediği gibi. Zaten oda mevlana okuyanlardan. Sufi bir tarafı var onun için onun düşüncelerini çok sevdim ya zaten. Ay benim bi konuşasım varmış ya. Afedersiniz.
:)

mesneviyi hangi şerhinden okuyayım diyen arkadaşlarım vardı. Şefik Can tercümesini okuyabilirsiniz. Yada konyada belediye alt çarşısında pek çok mesnevi tercümesi var. Yolu düşenler alsın. Yani belediyenin bu tür çalışmaları mevcut.
Şöyle ki mesneviye giriş için ben şahsen Faik Özdengül Hocamın Rumi ve aşkın terapi kitabını öneririm.
sevgimle
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 10:48 AM   #33 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 109
169 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya_27 will become famous soon enough

ışıklı yol sen çok konuş, çok yaz, her yazında her cümlen de öyle yerlere götürüyorsun ki..hiç ama hiç sıkılmıyorum okurken aksine kendimi bulmama yardımcı oluyorsun yazdıklarınla bir kez daha sorguluyorum kendimi, hayatımı.. mesneviyi anlamak,anlayarak yaşamak istiyorum..öncelikli niyetim bu..bir memlekete gideyim hayırlısıyla ilk işim kitaplık reyonuna uğrayıp not ettiğim kitapların hepsini almak..iyi ki varsın..rabbim senin gibi insanları yanımızdan hiç ayırmasın inşaallah
papatya_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 11:21 AM   #34 (permalink)
Super Moderator

teşekkür ederim. Güzel sözlerin için eksik olma. Mesnevi harika bir hayat rehberidir. başlarda biraz çözmesi zordur ama sonra sana seni anlatır. İnsanları asla yargılamaz hz Mevlana bir baba şefkatiyle konuşur. Pek çok yerde hitaplarında bu vardır. A babacığım, a amcacığım gibi tatlı hitapları vardır. Hiç unutmadığım bir cümlesi mesela "O güzelin yanağından bir kaç damla yer yüzüne düşmüşte sen bunun için toprağı yalayıp duruyorsun. Söylesene O'ndan ebedi ayrılığa nasıl dayanacaksın a babacığım?"
Yani Allah kendi güzelliğinin azıcık bir kısmını dünyaya aksettirmiş sen buna sevdalanmış kendinden geçmişsin peki Ondan ebediyen nasıl ayrı kalabilirsin ki? Biliyorsunuz ki cehennem hayatı Allahın Rahmetinin zerresinin bulunmadığı bir yerdir. Ateşten daha yakıcı değilmi Onun Rahmetinden uzak olmak. Seni sevmediğini yüzüne bile bakmadığını düşünmek.Allahım ne olur asla yaşatma ne olur. Sen biz cahil kullarını bağışla. Bizi Sensizlik cehenneminde yakma
Alt 11-06-2013, 11:53 AM   #35 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 7
30 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bestem is an unknown quantity at this point

duru görü- olayları film gibi anlık görmektir( fal değildir) yazılmış olan gelecek görülebilir yazılmamış olan gelecek görülemez bilinemez

6.his- olmadan önce olayları hissetmektir ( yazılmış gelecek hakkında his oluşmasıdır)

telapati -zihin okumak insanların aklından geçeni bilmek

duru görüye dikkat lütfen 6.hisle karıştırmayalım ve ya telapatiyle
bestem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 02:16 PM   #36 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
22 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heaven28 is an unknown quantity at this point

ok biliyorum duru görü bambaşka bişey ve bende duru görü yeteneği var biraz peki bestem bu konuyu neden açtınız
heaven28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 03:37 PM   #37 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 7
30 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bestem is an unknown quantity at this point

konuu kankam açmıştı ve insanlar bu hissi olayları karıştırıyorlar bence
bestem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2013, 06:36 PM   #38 (permalink)
Super Moderator

çok farklı bir şeymiş bu duru görü. Oldukça zaman harcamak gerekiyor sanırım üzerinde. Ama ilginç doğrusu hiç merak etmemiştim daha önce araştırmamıştım.
Alt 11-06-2013, 08:41 PM   #39 (permalink)
Yüzbaşı

mehtap1606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mehtap1606 is an unknown quantity at this point

Hmmmmmm........

Bookmarks

« ... seviyorum çünkü ... | Kişisel Gelişim Zırvaları okuyan var mı? »