![]() |
Hey Forum degerli forum uyeleri burayi sizleri buldugumdan beri muazzam mutluluklar yasiyorum telkinler ve sizlerin bu foruma kattiginiz guzel samimi dost enerjileriniz sayesinde bu degisim gerceklesiyor sanirim burasi cok ugurlu bir forum,hepinizi cok sevdim varolun hepiniz. |
Cevap: Hey Forum Alıntı:
|
Cevap: Hey Forum Heyyy forummmm canlanın birazzzzz8977:zpzp:skan67guitargogogo |
Cevap: Hey Forum hmmmmm herkez uyuyor galibaaasigrt56bad45yu89blookdusun2 |
Cevap: Hey Forum heyyyyyyy forummmm musmutlu bol bereketli iyi haftasonları hepinizze:) |
Cevap: Hey Forum heyyy forum ceren diye yeni bir uye dadanmis foruma dikkatli olun hatun cok zalimmis. |
Cevap: Hey Forum heyyyy forummm.... değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.....:) |
Cevap: Hey Forum hey forum turkiyenin yarinlari cok guzel olacak ,turkiye dunya devi olacak,niye biliyormusunuz cunku yeni nesil birbirini kiskanmiyor dostluklarinda hasetlikleri yok kendilerine ailerine dostlarina saygilari sevgileri cok daha fazla,kendilerine guvenleri yuksek kompleksiz saglam nesil yeni nesil. |
Cevap: Hey Forum Heyyyy forum iyi ki tanıdım sizleri gogogo |
Cevap: Hey Forum çooook hastayım uyuyamıyorum :((( |
|
çok teşekkür ederim ağla2 |
Cevap: Hey Forum Hey forum sakinleri seviyorum sizleri. Hepiniz değerlisiniz. |
Cevap: Hey Forum heyy forum eşim nöbetçi evde canım sıkılyor...güzel bir film izlemek istiyorum...önerisi olan var mı |
Cevap: Hey Forum umut ışığım yada tesadüf iyi gider. |
|
Cevap: Hey Forum DİZİ İZLE "LOST " MESELA :o) |
Cevap: Hey Forum NETTEN GÜLDÜR GÜLDÜRÜ İZLE YA DA ESKİ KOMEDİ DÜKKANI KAYITLARINI YA DA SEVMEZSEN SEVDİĞİM KOMİK BİŞİLER... HAMİLELİĞİNİN SON AYLAR MUSMUTLU OL BEBİŞ MUTLU OLSUN kiss3 |
|
ama müziği çok seviyor annesi gibi.Ne isterse çalsın canım yavrum ben hep onu destekliyorum bu konuda. Elektro gitarı babasından habersiz para biriktirip aldık. :)) onlara böyle konularda suç ortaklığı yapmayı seviyorum. 8977 |
Cevap: Hey Forum guitarguitarguitardertymusic45 |
|
|
|
Cevap: Hey Forum isik isyana katilirsan yeni yonetimde sanada gorev verilim secim senin. |
|
Cevap: Hey Forum devrim başladı :P |
|
|
bu arada suç ortaklığı yaparak en iyisini yapıyorsunn..babalar herşeyi duymazzz:))))kiss3 Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: Hey Forum canım arkadaşım mehtap'ım ben de öyle geçirmeye çalışıyorum ışıklı yolun önerdiği film eğlenceli gibi...onu izliyorum şimdi..bebişim zıp zıp şuan..kiss3[/QUOTE] zıp zıp bebişim zıp zıp dertysmileydancegirlhaha kiss3kiss3kiss3 |
Cevap: Hey Forum Öhöööm hey yönetime hevesli yeni üyelerimiz. Sizlere tavsiyem şu olur. Faydalı paylaşımlar yapın bolca ve bizi yönetici olmaya uygun olduğunuza inandırın geri kolay ama bu forumda öyle isyan falan olmaz. Bu arada gelen mesajlara karşı yaptığınız yorumlar da önemlidir. Duyurulur. İyi yönetici ortalığın gerginliğini iyi dağıtabilen. Huzuru sağlayan. Sussa bile aktif olarak forumda olabilen yöneticidir bence. Hak eden hakkettiği yeri bulur. Gönlünüz rahat olsun. Siz öyle olun ben de sizi önereyim. Evet forumun taze kana ihtiyacı var bu fikre uzun zamandır katılıyorum. Ha bu arada emekli olmaya niyetim yok, bilginize. ;) Sevgilerimle. |
|
Cevap: Hey Forum Sağol canım ben de o ikisini önermiştim zaten bakalım. Bir uygun zamanı vardır. Adminler karar verecek sonuçta. Sevgiler. |
saka bir yana sen cok iyi bir yonetici ve cok iyi bir insansin varol. |
Cevap: Hey Forum Yok yok daha iyisini yapabilirim. Yine mükemmeliyetçi yanım konuşuyor. Önümüzdeki ay daha iyi olmayı planlıyorum diyelim. Haydi hayırlısı. :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM. |