Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Hey Forum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/623039-hey-forum.html)

sweeet 13-06-2013 07:41 PM

Cevap: Hey Forum

Herkes beni sevmek zorunda değil. Öyle bir egom yok bu sınavı atlattım çok şükür. Kibir ve kıskançlık da hayatta en çok kurtulmak istediğim duygularımdır. Bunu büyük ölçüde başardığımı düşünüyorum. İnsan ne olup ne olmadığını da bilmeli.

Eğer benden daha iyi hak eden birileri gelecekse forumun başına kenarda durmayı da bilirim. Rahat olun dostlar. Ben insanı iş başında görmek isterim öyle isyan falan değil iş yapan en doğru insanları arıyoruz.

Tekrar altını çizeyim burada kavga ortamları hoş karşılanmaz biz huzur istiyoruz. Burası bir aile ortamı çünkü insanların kaçıp sığındığı bir yer zaman zaman. O yüzden huzur çok önemli.

Yarın bir gün yönetici olmaktan çıkarılabilirim belki bilemiyorum. Hani memnun değilsiniz ya hoş bu 3-5 kişi ile verilebilecek bir karar değil. Kısmet diyelim. Ben attan inip eşşeğe bindim de demem yine sessiz sakin yorumları okur söylemem gerekenleri söylemem gereken yerde söylerim.

Herkes kendi çizgisini gösteriyor biz de sizleri yorumlarınızla değerlendiriyoruz bunu da hatırlatayım istedim. Mesela benim tecrübe puanlarım çok emeğin eseri. Ben kendim bile talep etmedim yönetici olmayı karşılıksız yorum yapıyor paylaşımlarda bulunuyordum bir gün mod olmuşum bir gün de süper mod olmuşum. Buna layık görüldüğüm zamanlarda çok mutlu olmuştum. Planlarım vardı. O zaman mod arkadaşlar da daha aktifti en azından bu forumda yapılacak çok iş var farkındayım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Belki yetemiyorumdur o da kabulüm, beni eleştirebilirsiniz haklı nedenlerle gelin kapım açık.

Siz işinizi gösterin ben de sizi görev almanız konusunda önereyim elimden gelen budur. Haydi hodri meydan.

sweeet 13-06-2013 07:47 PM

Sadece bu forum benim dostlarım, ailem, okulum ben burada yönetici olduğum için daha büyük sorumluluk duyuyorum daha çok sahipleniyorum. Sıradan bir üye olsam belki bu kadar uğraşmazdım. En azından düğün hazırlıkları vaktinde bile vakit ayırıp giriyorum. Benden razı olana da Allah razı olsun diyorum olmayana da Allah razı olsun diyorum.

Hepiniz iyi ki varsınız.

Tam Kung 13-06-2013 08:36 PM

yapilan bir espri sadece bir espri bunun ciddiye almana sasirdim,sen daha cok telkin dinlemelisin bende buradan cekip gitmeliyim,a.e.o.

sweeet 13-06-2013 08:46 PM

Yo ciddi de olabilirsin sorun değil hala egonla konuşuyorsun. Ben yol gösteriyorum sadece yolcu olmayı kabul edene. Gerçekten iyi mod adaylarına ihtiyacımız var.

Bu arada Freud'un psikoanalitik kuramı şakaların bilinçaltındaki şeylerin bir şekilde dışa vurumu olduğunu söyler ben bu görüşe katılıyorum sadece. İster şaka yapmış ol istersen ciddi sorun değil. Kimseye kırılmadım bu konuda burası kurallara uyulduğu ölçüde düşünceler konusunda özgür bir ortam.

Ayrıca kimsenin gitmesine gerek yok kovboy bu kasabada herkese yetecek kadar yer var. :)

O zaman eğlenceye devam.

Tam Kung 13-06-2013 08:56 PM

hala ego diyorsun yonetici falan olmak istemiyorum herkesin espri anliyabilecegini duusunerek yapilan esprilerdi aptal kafam ,demeki ego telkin dinlemekle gecmiyor cok sukur egomda yok komplekslerimde forumunuz sizin olsun mutlu olun a.e.o.BITTI baska soz yok.

bestem 13-06-2013 11:12 PM

biz kompleksimiz olmaan insanlarız ve nette mod olmak gibi gereksiz çabalarımız asla olmadı olamaz heleki tamkunk asla bu tarz gereksiz şeylerle uğraşmaz şaka kaabiliyeti olmayanları malesef seçemiyoruz

1 insan egosunu yenmediği sürece hayatta ne yaparsa yapsın asla reelde yer edemez yer edinebileceği yer net hayatıdır

çok şükür ne murat nede benim nette kariyere ihtiyacımız yok

bizi sevenler bize yeter sayfanızda kariyer yapın biz reelde yeterince kariyerimiz var şükür nete ihtiyacımız yok

maviinci 13-06-2013 11:16 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843726)
hala ego diyorsun yonetici falan olmak istemiyorum herkesin espri anliyabilecegini duusunerek yapilan esprilerdi aptal kafam ,demeki ego telkin dinlemekle gecmiyor cok sukur egomda yok komplekslerimde forumunuz sizin olsun mutlu olun a.e.o.BITTI baska soz yok.

Alıntı:

bestem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843756)
biz kompleksimiz olmaan insanlarız ve nette mod olmak gibi gereksiz çabalarımız asla olmadı olamaz heleki tamkunk asla bu tarz gereksiz şeylerle uğraşmaz şaka kaabiliyeti olmayanları malesef seçemiyoruz

1 insan egosunu yenmediği sürece hayatta ne yaparsa yapsın asla reelde yer edemez yer edinebileceği yer net hayatıdır

bizi sevenler bize yeter sayfanızda kariyer yapın biz reelde yeterince kariyerimiz var şükür nete ihtiyacımız yok

peki, güle güle actionsmile sevgiyle gerçek hayatta bir ömür yaşayınız..

bird of paradise 14-06-2013 12:23 PM

cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline
mevlana

bird of paradise 14-06-2013 12:32 PM

Alıntı:

Tam Kung Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843726)

Alıntı:

bestem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843756)

ergenliği yaşayan arkadaşlarıma saygı duyuyorum

Işıklı yol 14-06-2013 01:30 PM

Hakiki dost Allah gibi mahrem olmalıdır. Dostun çirkinliklerine, hoşa gitmeyen hallerine tahammül etmeli, hatasından incinmemelidir. Dosttan yüz çevirmemelidir, dosta itiraz etmemelidir. Nitekim rahmeti bol olan Allah kullarının ayıplarından, günahlarından, noksanlarından dolayı onlardan yüz çevirmez.Tam bir inayet ve şefkatle, onlara rızkını verir. İşte garazsız, ivazsız dostluk budur

Bu sitede biz dostluğu, kardeşliği, sevgiyi ve dertlerimizi paylaşmıyor muyuz? Biz burada dertli sinelere azıcık olsun nefes olabilmek amacıyla bulunmuyor muyuz?
Keşke böyle bitmeseydi üzgünüm.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM.