Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Yeni bir dünya, yeni bir hayat.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622977-yeni-bir-dunya-yeni-bir-hayat.html)

maviinci 03-09-2013 08:47 AM

Cevap: Yeni bir dünya, yeni bir hayat..

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846332)
Tarığım, yerleşti istediği yere. Çok heyecanlı ve çok mutlu. Allah ona hayır kapılarını aralasın. Güzel Allahım hep iyi insanları hayatına yollasın. Yaz boyunca gittiğim her yerde, yavrularım için övgüler aldım. Çok ama çok mutlu oldum. Hepinize dünyalar güzeli evlatlar versin Rabbi Rahimim. Hayırlı sağlıklı ve güzel ahlaklı evlatlar.

Hayırlı olsun Işık abla, çok sevindim :) Nereyi kazandınız sevincli

Işıklı yol 03-09-2013 08:54 AM

Öhöm öhöm, Ankara Hukuk :)

maviinci 03-09-2013 09:08 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846335)
Öhöm öhöm, Ankara Hukuk :)

fiyt fuyt sevincli çok iyi hayırlı uğurlu olsun derty derty music45 Helal olsun kardeşime, meslektaş oluyoruz desene blissy Ben de İstanbul Hukuktayım y789 hani belki sormak istediğiniz birşeyler olursa genel olarak yardımcı olmaya çalışırım; ben uzatmalı son sınıım şu an ablacım uy897

Işıklı yol 03-09-2013 09:13 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846337)
fiyt fuyt sevincli çok iyi hayırlı uğurlu olsun derty derty music45 Helal olsun kardeşime, meslektaş oluyoruz desene blissy Ben de İstanbul Hukuktayım y789 hani belki sormak istediğiniz birşeyler olursa genel olarak yardımcı olmaya çalışırım; ben uzatmalı son sınıım şu an ablacım uy897

Teşekkür ederim. Ne güzel! Senin hukuk okuduğunu bilmiyordum. Büyük oğlumda Konyada hukuk okuyor. Herkes hukukçu bizde daha bana ne olur Allah aşkına:) y789

maviinci 03-09-2013 09:15 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846338)
Teşekkür ederim. Ne güzel! Senin hukuk okuduğunu bilmiyordum. Büyük oğlumda Konyada hukuk okuyor. Herkes hukukçu bizde daha bana ne olur Allah aşkına:) y789

çok iyi abla ya hayırlı olsun çok sevindim :) Benim de kardeşim bilgisayar mühendisliğini kazandı sevincli aynen, dediğin gibi; etrafını koruma kalkanlarıyla sarmışsın :) yoksa koruma kalkanı telkinini mi dinledin khkh56

Işıklı yol 03-09-2013 09:18 AM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846339)
çok iyi abla ya hayırlı olsun çok sevindim :) Benim de kardeşim bilgisayar mühendisliğini kazandı sevincli aynen, dediğin gibi; etrafını koruma kalkanlarıyla sarmışsın :) yoksa koruma kalkanı telkinini mi dinledin khkh56

khkh56khkh56khkh56 evet evet aynen koruma kalkanı dinledim:))sevincli

Işıklı yol 16-09-2013 08:30 AM

Bugün küçük oğlumun okulunda ilk günü. Sabah kahvaltısını hazırladım. Birlikte kahvaltı yaptık ve yola çıktı. Tabi ki dualarımla beraber. Onların okul hayatları boyunca kahvaltı hazırlayamadığım gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ya uyanamamışımdır ya da evde kahvaltılık yoktur. Yoksa mümkün değildir yavrularımı kahvaltısız okula göndermem. Onda da bin bir özürlerle "afedersin yavrum uyuyakalmışım. Lütfen bir şeyler atıştır olur mu? Tüh yavrum aç kaldın. Çok üzgünüm" der dururum. Onlarda beni ferahlatmak için "annem önemli değil biz bir şeyler buluruz. Merak etme" derler.
Ve mutlaka onlar eve gelmeden gittiğim yerden dönmeye gayret ederim. Geldiklerinde beni evde bulmalılar. Bu benim hassasiyetim. Onlar benim kıymetlilerim, yeryüzünde en sevdiğim yol arkadaşlarım. Onlar benim Rabbimden bana en değerli emanetlerim. Yavrularım, canlarım, Allah ahirette de beraber olmayı nasip etsin.

Işıklı yol 16-09-2013 08:44 AM

Bir hafta sonra eşimin yanına başka bir şehire gideceğim. Tarığım burada arkadaşlarıyla beraber oturacak. Malesef böyle olmak zorunda. Yavrumu burada bırakmak durumundayım. Ona kahvaltı hazırlayamayacağım artık. Yanında olamayacağım. Yemeğini pişiremeyecek, düzenini sağlayamayacağım.ağla2 Fakat dualarım hep onlarla olacak. Hep dualarımı onlara kalkan yapacağım. " Allahım, Sen onları esirge, Allahım Sen yavrularımı koru. Onları iyilerle karşılaştır. Yeryüzünde onlara dost olacak sevgili kullarını yanlarına yoldaş olarak gönder. Sen onları iki cihanda aziz kıl. Sen onları iyilere önder kıl. Hayra vesile kıl onları. Kalplerini sevginle, haşyetinle muhabetinle doldur. Doldur ki yeryüzünde, yalnızlık çekmesinler. Bilsinler ki her nerede olurlarsa olsunlar, Sen daima onların yanındasın ve yardımın her daim yetişir. Yavrularım Sana emanet Allahım."
Allah her birinizi korusun ve esirgesin. Her şeye küsün herkese ama Allaha sırtınızı dönmeyin. Ondan ümit kesmeyin. Mutlaka size yeşerecek dallar verecektir. Mutlaka size sürpriz hediyeler hazırlamıştır. Buyurmuş ki yüce Mevlamız "Ben kulumun zannı üzereyim. Beni nasıl bilirse onunla öyle muamele ederim." Kalbimizi yoklayalım arkadaşlar. Bakalım Allahı nasıl biliyoruz? Ondan emin miyiz? Hepinize kolaylıklar diliyorum. Sevgimle kalın
IŞIK*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 AM.