Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Uydurma Masal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/622938-uydurma-masal.html)

maviinci 18-05-2013 02:20 PM

Cevap: Uydurma Masal

Alıntı:

KADRU Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841060)
usttegmenim paradise cekilin aradan okuyucu kan kavga siddet gormek istiyor karismayin.

yalnız, araya giren sen olmuşsun. ayrıca, kendi kaideni bozmuşsun:

Alıntı:

KADRU Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841060)
herkes bir iki cumle ile devam etsin masala kafasina gore

KADRU 18-05-2013 02:46 PM

imdaaat degerli arkadaslar yapmayim etmeyin o sadece bir espiriydi yapmam bir daha espri,lakin haklisiniz herkes birbirinin esprisine gulumsiyecek diye birsey yok,kalplerimiz de kotuluk,hainlik olmasin yeter.kavga edecekler ibrahim pasayla jilet riza biz degiliz olmiyalimda seviyor sayiyorum hepinizi ...

Işıklı yol 18-05-2013 03:40 PM

Alıntı:

bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841058)
jilet rıza sonra birden egosunun konuştuğunu anlar, egom artık sen beni kontrol etmiyorsun ben seni kontrol ediyorum diye bağırır, düşmanı olarak gördüğü ibrahim paşa ve arkadaşı, karşısında put kesilir, şaşkınlıktan dillerini yutmuş ve sesizce onu izlerler, ne olacağı konusunda ikisininde bir fikri yoktur, çünkü okuyucularda şaşırmıştır böyle bir sitede nasıl olur da kanlı bir masal başlar ve devam etmesi beklenir. Jilet rıza özür dileyerek egosunu, gururunu hiçe sayarak cebine elini atmıştır ki karşısındakilerde elini beline götürür. Jilet rıza iç cebinden bir adet dikenleri temizlenmiş mis kokulu, pembe bir gül uzatır.

Karşısındakiler şaşmıştır ve rıza artık jilet lakabını bırakıp sadece olana rıza göstererek, rıza olmuştur ve arkasını dönüp gitmiştir. Paşamız ve yanındaki arkadaşı göz göze gelip rızanın arkasından biz neden rıza gösteremedik diye için için düşünceli bir şekilde bakışırlar.smil56khkh56art56art56

whaaayyyy, süpper. Müthiş bir final olmuş wave44

KADRU 18-05-2013 04:27 PM

bakisirlar bakismaya lakin riza geri doner banada yer acin masada iki kadehte ben iceyim cok efkarliyim der,pasa soral niye efkarlisin jiletdin gul oldun diyemi,yok der riza pasam soylu asil bir hatuna sevdalandim derdime care der,veeee

Işıklı yol 18-05-2013 04:41 PM

meğer kız paşanın kızı değil miymiş!paşa rızaya "Sen yeter ki iste isteyenin bir yüzü vermeyen ne olsun" demiş. Eh madem öyle demiş rıza ( bu arada büyük oğlumun adıdır.) Sevgili annesini kızı istemeye göndermiş. Paşanın evine geldiklerinde bir de ne görsün bu hanım paşanın eskiden sevdiği kadınmış meğerse. Paşa sen benim kızı bırak annene talibim demiş :))) Rıza neye uğradığını şaşırmış. Bi şartla demiş kızını bana verecen ama. Paşa ne demek oğlum sende benim oğlum sayılırsın demiş. Hemen düğün dernek kurulmuş. Onlar ermiş muradına artık siz nasıl isterseniz bu hikaye orayaaa

KADRU 18-05-2013 04:49 PM

pasa al gulum ver gulum muhabeti yaparken sultan suleyman dalmis ortama heyt pasa demis,sefer var ordu seni bekler sen ask mesk pesindesin veee.

KADRU 18-05-2013 07:47 PM

pasa matrakci ve jilet riza sultan suleymanin emri ile sefere cikarlar 3 kafadar nice diyarlar feth eder nice guzeller gorulller veee.

gülücük2 18-05-2013 08:26 PM

ancak babası o anda dışarda evlerının ordan gecmekte olan cılekçiyi gorur ve kızını cılekçıyle evlendırmeye karar verır zira çileklerin kokusu cok guzeldir:P

KADRU 18-05-2013 09:10 PM

guzel kizi cilekci alir 40 gun 40 gece dugun yaparlar lakin pasa matrakci ve riza bu isden hosnut degildir

Işıklı yol 18-05-2013 11:39 PM

yahu ne alaka bir kızı zaten evlendirdik rızayla çilekçi nerden çıktı öyle şey mi olur insan başkasının karısıyla nasıl evleniyo kardeşim ne ara boşandı bunlar pffffff

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM.