![]() |
Cevap: Uydurma Masal Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Uydurma Masal imdaaat degerli arkadaslar yapmayim etmeyin o sadece bir espiriydi yapmam bir daha espri,lakin haklisiniz herkes birbirinin esprisine gulumsiyecek diye birsey yok,kalplerimiz de kotuluk,hainlik olmasin yeter.kavga edecekler ibrahim pasayla jilet riza biz degiliz olmiyalimda seviyor sayiyorum hepinizi ... |
Cevap: Uydurma Masal Alıntı:
|
Cevap: Uydurma Masal bakisirlar bakismaya lakin riza geri doner banada yer acin masada iki kadehte ben iceyim cok efkarliyim der,pasa soral niye efkarlisin jiletdin gul oldun diyemi,yok der riza pasam soylu asil bir hatuna sevdalandim derdime care der,veeee |
Cevap: Uydurma Masal meğer kız paşanın kızı değil miymiş!paşa rızaya "Sen yeter ki iste isteyenin bir yüzü vermeyen ne olsun" demiş. Eh madem öyle demiş rıza ( bu arada büyük oğlumun adıdır.) Sevgili annesini kızı istemeye göndermiş. Paşanın evine geldiklerinde bir de ne görsün bu hanım paşanın eskiden sevdiği kadınmış meğerse. Paşa sen benim kızı bırak annene talibim demiş :))) Rıza neye uğradığını şaşırmış. Bi şartla demiş kızını bana verecen ama. Paşa ne demek oğlum sende benim oğlum sayılırsın demiş. Hemen düğün dernek kurulmuş. Onlar ermiş muradına artık siz nasıl isterseniz bu hikaye orayaaa |
Cevap: Uydurma Masal pasa al gulum ver gulum muhabeti yaparken sultan suleyman dalmis ortama heyt pasa demis,sefer var ordu seni bekler sen ask mesk pesindesin veee. |
Cevap: Uydurma Masal pasa matrakci ve jilet riza sultan suleymanin emri ile sefere cikarlar 3 kafadar nice diyarlar feth eder nice guzeller gorulller veee. |
Cevap: Uydurma Masal ancak babası o anda dışarda evlerının ordan gecmekte olan cılekçiyi gorur ve kızını cılekçıyle evlendırmeye karar verır zira çileklerin kokusu cok guzeldir:P |
Cevap: Uydurma Masal guzel kizi cilekci alir 40 gun 40 gece dugun yaparlar lakin pasa matrakci ve riza bu isden hosnut degildir |
Cevap: Uydurma Masal yahu ne alaka bir kızı zaten evlendirdik rızayla çilekçi nerden çıktı öyle şey mi olur insan başkasının karısıyla nasıl evleniyo kardeşim ne ara boşandı bunlar pffffff |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |