Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/)
-   -   Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest-kursu/621955-kan-gurubunuza-gore-beslenin-onemli.html)

bir damla deniz 19-09-2012 02:55 PM

Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !!

herkese merhaba,

biri bana "dünyanın içi gerçek anlamda boş, merkezde bir çekirdek yok, içinde de uzaylılar yaşıyor" dese bunu asla reddetmem. Biraz marjinalim ve uç fikirleri hemen reddetmem.

hepimiz burada kişisel gelişim için bulunuyoruz, kendimizi onarmak için. Bunu sadece zihinsel olarak yapıyoruz. Elbette işe yarıyor ancak bir de fiziksel tarafımız var. Tamamen mekanik olan biyolojik bir yapımız var; bedenimiz.

Benzinli bir araca dizel yakıt koyamazsınız. Ne yiyebileceğinize kan gurubunuz ve mide asitiniz karar verir.

Tüm hastalıkların nedeni fazla yemek değil, yanlış şeyleri yemektir.

"Ne Yersen Osundur" Yanlış besinleri yerseniz hasta bir bedeniniz olur.
Bir şeyi küçüklükten beri yiyor olmanız ve bunu seviyor olmanız başka bir şeydir.

Modern tıbbın söylediği bir çok şey YALANDIR. Merkezi bir sistemdir. Adına da dünya sağlık örgütü denir. İnsan bedeni kendini onarabilir.
Dişiniz ağrır ve siz hastaneye gittiğinizde ağrınız durur. Bu hastalanınca hastaneye gitmeniz gerektiğine dair bilinçaltınızdaki inançtan kaynaklanır.

Kan gurubunuz ne olursa olsun, tüm margarin, çiçek yağı ve bunun gibi diğer yağlardan uzak durun. Sadece zeytin yağı kullanın.

O gurubu iseniz;
Bol Et yiyin
Süt ürünlerinden uzak durun

A Gurubu iseniz;
Etten uzak durun
Tavuk yiyin
Mısırdan uzak durun

B Gurubu iseniz;
Tavuktan uzak durun
Et yiyin
Mısırdan uzak durun
Buğdaydan uzak durun
Pirin ve yumurta çok faydalıdır.

AB Gurubu iseniz;
Mısırdan uzak durun
Hindi yiyin
Tavuktan uzak durun

"Ama doktorlar bilmem neyi yemememi söylüyor". Boş verin onları.

Bu kitabı alıp okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kitapyurdunda mevcut.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...5&sa=119095540

Umarım birileirne faydalı olurum. Birinin hayatında bir fark yaratmışsam ne mutlu bana.

Senemmms 19-09-2012 06:53 PM

Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !!

Süt ürünlerinden uzak durmakmı :( Benim hayatım süt ürünleriyle geçti surekli yoğurtt süüt peynir aman yarabbi

SOLAK_ 19-09-2012 08:27 PM

O gurubu iseniz;
Bol Et yiyin

:)

bir damla deniz 19-09-2012 09:44 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830445)
Süt ürünlerinden uzak durmakmı :( Benim hayatım süt ürünleriyle geçti surekli yoğurtt süüt peynir aman yarabbi

Sanırım 0 Gurubusunuz.

Kitapta şu açıklama var;

"Süt ürünleri ve tahıllar, sindirim sistemine uymadığı için 0 gurubuna önerilmez. Avcı olan 0 gurubu, buğday ya da süt avına çıkacak değil ya!
Bu yiyecekler, insan evriminin çok sonraki dönemlerinde beslenme düzenine girmiştir."

Senemmms 20-09-2012 12:06 AM

Anlaadım çok teşekkür edeerim

kutayhun 20-09-2012 05:15 PM

O gurubu iseniz;
Bol Et yiyin

sanki tam doğru değil gibi

bir damla deniz 20-09-2012 05:28 PM

Neden böyle düşündünüz?

kutayhun 20-09-2012 07:56 PM

bir kere ben 0 RH POZİTİFİM AMA et siyah et beni mahveder.. yiyince mideme kramp acı girer ayrıca bir gün uyuyamam, ikincisi siyah etin kokusunu sevmem, tavuk ise olduğunca uzak duruyorum.. balığa bayılırım... ona söz yok.. ama süt yoğurt beni iyi eder... ben en çok elma taraftarıyım.. bence insanlar elma ile beslenmeli.. bir yıl byunca her sabah elma yedim... tenim 3 4 yıl gençleşti.. abartmıyorum... önemli olan bence elmadır :)

Senemmms 20-09-2012 09:00 PM

Bende 0 pozitifim ve et benimde midemi çok etkiler bütün gün söylenirim ama yoğurt süt çok rahatlatıyo

kutayhun 20-09-2012 09:03 PM

Alıntı:

Senemmms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830529)
Bende 0 pozitifim ve et benimde midemi çok etkiler bütün gün söylenirim ama yoğurt süt çok rahatlatıyo

hocam hakikat elmada...... :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM.