![]() |
Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! Alıntı:
|
Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum. Ciddiye alır ve hayatımıza uygularsak çok büyük yararlarını gördüğümü bizzat kendim söyleyebilirim. Kan grubuna göre beslenme konusunu içeren bir kitap okudum ve bu kitap hayatımı değiştirdi. Bana zararı dokunmayan besinlerle beslendiğimde ve beslenme şeklimi değiştirdiğimde gerçekten huzura kavuştum. Kısa zamanda tam 7 kilo verdim. Bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. |
Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! Alıntı:
kan grubun ne kitabın adı nedir... |
Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! Kan grubum B pozitif. Kitabın adı ''Can Boğazdan Çıkar'' Yazarı Mehmet Ali Bulut. Kitabın arka sayfasında özellikle bir liste verilmiş kan gruplarına göre yararlı ve zararlı yiyecekler,içecekler.Muhtemelen adını bile duymadığımız yiyecek,içecekler bile mevcut.Dönüp daha önce yediğim bana zararlı olan yiyeceklere baktığımda gerçektende vücudumun dengesini bozduğunu farkettim. |
Cevap: Kan Gurubunuza Göre Beslenin !! Önemli !! Kitabı alttaki linkten inceleyebilirsiniz. İç sayfalarına ve yorumlara da bakabiliyorsunuz. Kan Gurubunuza Göre Beslenme Peter J. D'Adamo http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=597595&sa=119267045 http://www.kitapyurdu.com/getimageV3...&en=13,5&set=0 Ben B gurubuyum kitaptaki tavsiyelere uyuyorum ve etkisini görüyorum. Kendimi bildim bileli süt içtiğimde hep karnım ağrırdı. Çevremdeki insanlara da öneriyorum. Kitapta bahsedilen belli kan guruplarına sahip insanların yakalanabilecekleri hastalıkları da çevremde kesin bir şekilde görebiliyorum. Tanıdığım birinin sedef hastası olması ve 0 gurubu olması, süt ürünlerinde uzak durması gerekirken köyde yaşıyor olması. Yine bir diğerinin A gurubu olup akciğerinde sorun olması gibi. Bir çok hastalığı araştırın, kan gurupları ile bağlantılı olduğunu göreceksiniz. Bu kader değil. Sadece yiyeceğinizi değiştirin. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM. |