Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Italy United Kingdom Russian Federation Turkey Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana Eğitimin Amacı: Uluslararası düzeyde profesyonel mediatör yetiştirmek amacına hizmet etmek için geliştirilmiş olan ve teori, pratik, peer çalışma ve süpervizyon içeren 150 saatlik Uzman Mediatörlük Eğitimi, alanlarında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-04-2011, 03:49 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 2
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
pisipirella is an unknown quantity at this point
Standart Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana

Italy United Kingdom Russian Federation Turkey

Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011
Adana


Eğitimin Amacı: Uluslararası düzeyde profesyonel mediatör yetiştirmek amacına hizmet etmek için geliştirilmiş olan ve teori, pratik, peer çalışma ve süpervizyon içeren 150 saatlik Uzman Mediatörlük Eğitimi, alanlarında uzman uluslararası eğitmenlerle türkçe olarak verilmektedir. Ocak 2011’de Adana’da başlayacak eğitimler, Cuma öğleden sonra ve Cumartesi-Pazar haftasonu blokları olmak üzere, ayda iki blok olarak gerçekleştirilecektir. Program boyunca interaktif ve anında mediasyonla dolu bir süreç izlenecektir. Katılımcılar eğitimlerin yanı sıra, kendi aralarında peer grup çalışmaları ve pratikler de yapacaklardır.

Alacakları teorik ve pratik bilgilerin yanı sıra, katılımcılar arabuluculuk yapacak ve birebir geri bildirimlerle desteklenileceklerdir. Mediatör adayları, zaman zaman felsefi boyutta tartışacak, kendilerini ve çatışmaya karşı aldıkları tutumu keşfedecek, çatışmanın kendisini ve dinamiklerini anlayacak, tarafsızlığa ilişkin zorlukları aşmanın püf noktalarını fark edecek, iletişim becerilerini geliştirirken, Şiddetsi İletişim’i keşfedecek, sorgulama (intervention) ve müdahale tekniklerini öğrenecek, zor durumlarla başa çıkabilmenin ip uçlarını yakalayacak ve müzakere pratiklerinin yanı sıra , adım adım mediasyon sürecini öğrenip uygulayacaklardır. Bu eğitim, içeriği gereği, felsefi dokunuşlarla katılımcıların kendilerini ve hayata bakış açılarını da olumlu yönde değiştirecektir.

Eğitim Dili: Eğitim Türkçe tercüme ile yürütülecektir.
Katılım Önkoşulları: En az üniversite mezunu olan ve eğitime katılmak isteyenler, kısa biyografileriyle birlikte, bu eğitimi neden almak istediklerine dair bir yazıyı tr@laccademiaarete.com adresine göndererek ön başvuruyu yapabilrler.

Katılımcı Sayısı: Eğitim kapsamı ve amacı itibariyle en fazla oniki kişiyle gerçekleşecektir.

L’accadémia Areté ve Sertifika: Eğitimi eksiksiz tamamlayanlar L’accadémia Areté tarafından verilecek uluslararası Mediator Certificate alacaklardır.

L’accadémia Areté adını, kişinin en iyi yaptığını ortaya çıkarabildiği mükemmellik anlamına gelen Areté’den almıştır. Bünyesinde uluslararası akademisyen ve pratisyen mediatörleri barındıran, mediasyon eğitimleri, hizmetleri ve sistemleri kuran bir kuruluştur. Mediation World’de Türkiye Ülke Temsilcisi’dir. Halen Türkiye’nin ilk Mediayon Dergisi olan Arché’yi yayınlamakta ve hem uluslararası platformlarda, hem de Türkiye’de mediasyonun gelişmesine katkılar sağlamak üzere, projeler, eğitimler ve tanıtım toplantıları gerçekleştirmektedir. Daha fazla bilgi için; http://www.laccademiaarete.com/english/brosur.pdf adresinde yer alan broşürümüze bakabilirsiniz.


Eğitim Blokları

I. Blok 15-16-17 Nisan 2011

II.Blok 29-30 Nisan-1 Mayıs 2011

III.Blok 13-14-15 Mayıs 2011

IV. Blok 27-28-29 Mayıs 2011

V. Blok 10-11-12 Haziran 2011

VI Blok 25-26-27 Haziran 2011

Cuma günleri eğitim 16.00-19.30, cumartesi-pazar günleri ise 9.30-17.30 arasındadır.

Peer Calismalar: Mayıs-Agustos 2011 arası, katılımcıların kendi aralarında ve kendilerine uygun saatlerde yapacakları çalışmalardır.

Supervizyon: Eğitim sonrası katılımcılarla birebir çalışmalar

Eğitmenler: Dr.Deniz Kite, Avv.Giacinto Tommasini, Alia İsmail, Lynn Cole


I.Blok Egitim Konulari

Adalet Bakanligi Arabuluculuk Kanun Tasarisi
Alternatif Uyusmazlik Cozumleri Yontemlerine Genel Bakis
Hukuki Surec ile Arabuluculuk Kiyaslamasi
Arabuluculugun Tarihsel Gelisimi
Arabuluculugun Diger Ulkelerdeki Uygulamalari
Arabuluculuk Ilkeleri
Arabuluculuk Etik ve Kurallari
Arabuluculuk Yapilan Alanlar ve Ornekler
Arabuluculuk Turleri
Co-mediasyon Gerekliligi ve Kurallari
Arabuluculuk Sureci
Arabuluculuk Anlasmalari
Arabulculuk Oturumlarina Giris


II.Blok Egitim Konulari

Watzlawick ve Iletisim Teorileri
Kişilerararası İletişim Kuralları
Etkin Dinleme
Soru Sorma Yöntemleri
Arabuluculuk Sürecinde Değişim Yönetimi ve Algı Atlaması
Sorunların Açığa Çıkarılması Surecinde Kullanılan 5 Temel Teknik ve Uygulama
Impasse Durumu ve Aşma Yontemleri
Güç Kavramı, Zor Kişilikler ve Başa Çıkma Yöntemleri
Değişim ve Algı Atlaması


III.Blok Egitim Konulari

Mediasyon Pratikleri


IV.Blok Egitim Konulari

Türkiye’deki Arabuluculuk Kanun Tasarısı Genel Bilgilendirme
Kişlinin Kendi Tasarrufunda Olan Uyuşmazlık Kavramı ve Ornekler
Pratiklerle Mahkeme Mediasyon Kıyaslaması
Müzakere Kavramı
Müzakere Süreci
Müzakereci Tipleri ve İdeal Yaklaşım Modeli
Müzakerenin Sorunsalları ve İlkeli Müzakere Kavramı
Mediasyon Sürecinde Kullanılacak Farklı Yöntemler: Ağaç Modeli, Beyin Fırtınası, Beyin Haritasi, vs
Kültür ve Kültürün Müzakere Üzerindeki Etkileri
Müzakere Vakaları ve Pratik Çalışmalar


V. ve VI. Blok Egitim Konulari

Farklı Uyuşmazlıklarda Uygulanan Farklı Yöntemler: Sıralama, Tarihsel Dizilim, Çatışma Tabloları, vs
Pratik ve Süpervizyon
Etik Kavramına yönelik Vaka Çalışmaları
Aile, Okul, İşyeri ve Ticari Uyuşmazlıklar ve Vaka Çalışmaları
Vaka Analizleri



Eğitim Yeri: Çukurova Universitesi Teknokent A Blok Kat: 2 No: 201


Eğitim Bedeli: Toplam 1500 Euro’dur. Bu bedele tüm eğitim materyalleri ve eğitim sırasındaki kahve arası ikramları dahil, tüm gün eğitimlerde öğle yemekleri hariçtir. Adana dışından egitime katilacak olanlara ve L’accadémia Areté’nin herhangi eğitim programına katılmış olanlar için %10 indirim yapılmaktadır. Eğitim bedelini peşin ödemek isteyenler için %10 indirim uygulanır. Rotary ve Lions üyeleri ile avukatlar için %20 indirim uygulanır.

Hesap Bilgileri: Hesap bilgileri eğitim almak isteyenlere ayrıca bildirilecektir.

Son Ödeme Tarihi: Eğitim bedelinin %40’ı 30 Mart 2011’e kadar, kalanı ise, eşit taksitler halinde Mayıs ve Haziran 2011’de ödenir. Fatura bilgileri 31 Mart 2011 tarihine kadar tr@laccademiaarete.com adresine bildirilmelidir.

Katılımcı ilk %40 bedeli yatırdıktan sonra, herhangi sebeple eğitimine katılımıni iptal edemez. Bu durumda katılımcı, eğitim alma hakkini kaybetmez ve bu hakki bir sene icinde kullanmak kosuluyla, daha sonraki eğitime katılabilir. Onun disinda baska hak veya geri odeme talep edemez.

Son Başvuru Tarihi: 30 Mart 2011, saat 17.30



L’accadémia Areté, adını aldığı mükemmellik üzerine kurulmuş, yaptığı her aktiviteyi felsefi boyutuyla ele alırken, bütünsel yaklaşmı benimsemiş, kar amaci gutmeyen uluslar arası bir ortaklıklar birliğidir.

İnsanın sosyal bir varlık olduğu fikrinden hareketle yola çıkan L’accadémia Areté, kişinin bireysel performansı ile içinde yaşadığı toplumun performansının paralel olduğunu kabul eder ve birlikte yükselme düşüncesini savunur: Gelişen ve dönüşen birey, içinde yaşadığı toplumu da geliştirir ve dönüştürür.

İnsan sosyal bir varlıktır, evet, ve sorumludur da!

İşte bu düşünce yaptığı tüm faaliyetlerinde L’accadémia Areté’yi, sosyal sorumluluk bilinciyle bütünsel gelişimi desteklemesi için, teşvik eder. Bu da, tüm ortaklarıyla birlikte, L’accadémia Areté’nin neden Geleceği yaratmak bizim Sanatımız’dır sözünü vizyon olarak kabul ettiklerini açıklar.

L’accadémia Areté Subat 2009 itibariyle, kendi ruhuna ozgun ve faaliyetlerine uygun olarak L’accadémia Areté, sirket konumundan kar-amaci gutmeyen, Italyan merkezli uluslararasi bir yapiya donustu.

L’accadémia Areté veya ekibi; 2002 yilindan itibaren Turkiye’de mediasyon (arabuluculuk) alaninda Turkiye’nin Ilk ve bazilarinda halen Tek olan calismalarini gerceklestirdi ve gerceklestirmeye de devam ediyor.


2002-2010 Mediasyon Faaliyetleri Sonuclari

Gaziantep Abigem egitimleri, 2005
Iki grup olarak egitim alindi
Merkezlesme calismalari devam ediyor

Ankara Barosu Egitimleri, 2006- 2007
Bu egitimleri tamamlayanlar Alternatif Uyusmazlik Cozumleri Dernegi’ni kurdular
Ankara Barosu Uzlasmaci Sicilini bu egitimleri almis olan kisilere verdi
Ankara Barosu ADR Merkezi uyleri bu egitimlere katildilar ve ADR Merkezi’nin artik kendi websitesi var: www.aucm.org.tr
Bu egitimin ilk katilimcilarindan Av. Samil Demir Türk Arabuluculuk Sitesi - Turkish Mediation Website - Arabulucu.com isimli sitenin yoneticisi oldu
Ve bu program bes grupla, yaklasik 76 kisinin yogun egitim almasina ve yaklasik 400 kisininde katildiklari konferansla arabuluculuk konusunda bilgilenmelerini sagladi

Kayseri Ticaret Odasi, 2007- 2008
Bu programla Kayseri Ticaret Odasi Baskani ve 2007 Yonetim Kurulu uyeleri egitimler aldilar
Egitim alanlar Mediator Isadamlari Dernegi’ni kurdular ve faaliyetlere basladilar
21.yy’da Arabuluculuk: Mediasyon, Dr.Deniz Kite, kitabin basimini gerceklestirdiler
Mizrak Duruslu Kadinlar Projesi ile 70 calisan bayan, egitim aldi ve farkli proje ve egitimlerle calismalarina devam ediyorlar
Ayni proje, proje ciktisi olarak kitapcik bastirdi ve deneyimleri Turkiye ile paylasiyor.

Konya Ticaret Odası, Aralık 2009
I. Türk Arabulucular Kongresi Konya Ticaret Odasi, Konya Sanayi Odasi ve Konya ABIGEM’in desteği ile Konya’da gerçekleşti!

8-9 Aralık 20009 Türk Arabulucular Kongresi ( www.turkmediatorlerkongresiwordpress.com )

Istanbul-Ankara-Izmir-Kırklareli gibi illerden ve farkli meslek gruplarinda, bugune kadar yaklasik 300 kisi,
Kanun Tasarisi cikmadan once, tasari icerigiyle bire-bir ortusen medaisyon egitimleri aldilar. Bu kisilerin cogunlugu calisan kadindir.

Bunlar arasinda; Mor Mediasyon, Talya Mediasyon, Sporator, Smart Kariyer vb mediasyon alaninda faaliyet gosteren kurumlar,
bu egitimleri L’accadémia Areté’den alan kisilerin liderlik cabalarinin sonucudur.


Gerceklestirilmis ve Devam Eden Projeler

Sultanahmet Cocuk Mahkemesi Projesi, 2002
Ankara Sincan Cocuk Tutukevi Projesi, 2006
Okul Arabuluculugu Projesi, 2005
Baris Kulturu Projesi, 2006-
Aile Mediasyonu Programi, 2006
Medi-Coaching® Programi, 2008-
Genc Liderler Akademisi Programi, 2008-
Turkiye’nin ilk Mediasyon Dergisi, Arché’nin yayinlanmasi, 2008-
www.turkmediatorler.org ‘un kurulmasi, 2008-
Global mediation developments, resources and news | Mediation World ‘te Turkiye ulke temsilciligi

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pisipirella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Italy United Kingdom Russian Federation Turkey Uzman Mediatörlük (Arabuluculuk) Eğitimi, Nisan-Ekim 2011 Adana Eğitimin Amacı: Uluslararası düzeyde profesyonel mediatör yetiştirmek amacına hizmet etmek için geliştirilmiş olan ve teori, pratik, peer çalışma ve süpervizyon içeren 150 saatlik Uzman Mediatörlük Eğitimi, alanlarında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.