Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü

Uyarılar

SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kaynak: M. Abdulah YILMAZ Şimdi kendinize telkin vermenin tam zamanı. Bu sözleri, içinizden gelerek, inanarak ve kendinizi iyice vererek tekrar ederseniz, sınavda en iyi performansı göstereceğinizi biliyoruz. Önce rahatlayın, gevşeyin, iyice gevşeyin, hazır olduğunuzu hissettiğinizde başlayın. SİZE TAVAN YAPTIRACAK 60 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi

SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-09-2010, 10:36 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Kaynak: M. Abdulah YILMAZ
Şimdi kendinize telkin vermenin tam zamanı. Bu sözleri, içinizden gelerek, inanarak ve kendinizi iyice vererek tekrar ederseniz, sınavda en iyi performansı göstereceğinizi biliyoruz. Önce rahatlayın, gevşeyin, iyice gevşeyin, hazır olduğunuzu hissettiğinizde başlayın.
SİZE TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN
  1. Sınava başlamadan önce soru kitapçığıma göz gezdiririm.
  2. Sınava en iyi olduğum alandan başlarım, zaten sınava girinceye kadar sınav stratejim belirginleşmiştir, sınavda farklı bir strateji geliştirmeye kalkarak maceraya atılmam.
  3. Sınavda zaman sorunu yaşamam, girdiğim deneme sınavlarında kendime özgü, değiştirerek ve geliştirerek uyguladığım ve son haline getirdiğim zaman organizasyonumun dışına çıkmam, sınav esnasında yeni bir zaman organizasyonu denemek gibi bir gaflete düşmem.
  4. Olur ya, benim kitapçık türümde ilk sorular zor gelebilir. (Çünkü bir kitapçık türü yok ki birçok kitapçık türü var, kitapçık türünde cevaplar ya da sorular değiştirilmez, soruların yerleri değiştirilir.) Sınav başladığında heyecandan ilk soruyu defalarca okuduğum halde soruyu anlayamama gibi bir krize de girmem, bunun yanında diğer öğrencilerin ne kadar soru çözdükleriyle de ilgilenmem, böyle bir durum karşısında nefes alma egzersizleriyle hemen kendime gelirim.
  5. Bir soruya takılıp kalmanın bir anlamı yok, çünkü zor soruyla kolay soru arasında bir puan farkı yok ve ben bunu biliyorum.
  6. Soruyu çok fazla okuyarak zihni karıştırmak da neyin nesi?
    Bir kere okuyarak da çok iyi anlayabilirim.
  7. Gereksiz ayrıntılarda boğulmam. Soruda benden ne isteniyorsa sadece onun üzerinde yoğunlaşırım. Benden "elma" isteniyorsa, asla elma bahçesiyle uğraşmam.
  8. Bütün seçenekleri okumadan asla cevabı işaretlemem, özellikle seçeneklerde anlamını bilmediğim sözcük varsa daha da dikkat ederim.
  9. Sınavlarda, cevapları cevap kâğıdına geçirirken kaydırma yapmak çok aptalca bir şey, niye böyle bir hataya düşeyim ki, dikkatli olmam, her işaretleme esnasında kitapçıktan ve cevap kâğıdından soru numarasına bakmam yeterli.
  10. Soruyu hazırlayanlar, ilk şıkkı neredeyse doğru cevap gibi gösterip beni aldatmaya çalışabilirler, bütün şıkları okurum ve böyle bir yanılgıya düşmem.
  11. Çözemeyeceğim soruların olabileceğini de asla unutmam, ben bu soruyu nasıl çözemem diye bir takıntım yoktur.
  12. Sınavda mutlaka turlama tekniğini kullanırım. (Turlama tekniği: yapamadığımız soruları çok fazla boğuşmadan, işaretleyip, ikinci kez gözden geçirmek üzere sonraya bırakmaktır.) Yapamadığım ve şüpheli olduğum sorulara belli bir işaret koyarak, birinci turdan sonra tekrar kontrol ederim.
  13. Önceden bildiğim bazı soruları sınav esnasında hatırlayamayabilirim, ümitsizliğe kapılmama gerek yok, ikinci turda büyük bir ihtimalle hatırlarım.
  14. Anahtar sözcüklerin altını çizmenin ne kadar işe yaradığını biliyorum. Soruyu çözerken anahtar sözcükler üzerinde yoğunlaşıp daha az zamanda daha isabetli yaklaşımlar sergilerim.
  15. İki şık birbirine benziyorsa, büyük bir ihtimalle ikisi de doğ-
    ru cevap değildir. Onun için bu soruyu turlama tekniğini kullanarak sonraya bırakırım ve son turda tekrar ele alırım.
  16. İki şık birbirinin zıttıysa, bunlardan birinin doğru cevap olma ihtimali çok yüksektir. Bunu göz önünde bulundurmam beni avantajlı duruma getirir.
  17. Yanlış olduğundan emin olmadıkça ilk tahminde bulundu-
    ğum cevabı değiştirmem.
  18. Eğer şıklarda hepsi, her zaman, hiçbiri gibi genellemeler varsa bu şıkların yanlış olma ihtimalinin yüksek olduğunu göz ardı etmem.
  19. Şıklarda, bazen, çoğunlukla, bazıları gibi ifadeler geçiyorsa bu şıkların doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu bilerek hareket ederim.
  20. Doğru cevabı bulamıyorsam, yanlışları elemenin, soru çözme yollarından biri olduğunun farkındayım.
  21. Uzun soruları cevaplandırmanın çok kolay olacağını biliyorum. Uzun sorular benim için birer can simidi. Uzun gördüğüm soruda, "Uf kim okuyacak?" yerine "İşte kek bir soru." diye yaklaşırım.
  22. Bazen şaşırtmak için de çok basit sorular sorulabilir. Bu kadar basit soru sorulamaz diye kaygılanmak yerine, "Bana ne? Ben,bana verilen soruyu çözerim." derim.
  23. Soru zor geldiyse, başka bir açıdan da bakmayı denerim, çözemiyorsam da ne üzülürüm ne de soruyla boğuşurum, hemen bu soruyu ikinci tura bırakırım. Öteki soruları okurken çözemediğim bir önceki soruya takılarak kendimi yiyip bitirmem.
  24. Her on soruda bir durup gözümü kapatıp sadece burnumdan derin bir nefes alacağım, birkaç saniye tutup ve yavaş yavaş vereceğim. Oksijen beynime giden kan damarlarını genişletecek ve zihnim daha iyi çalışacaktır. Kaybettirdiği vakitten çok kazandıracaktır.
  25. Bir soruya takıldığımda kafamı (bu başka bir organ da olur) ritmik bir şekilde müzik dinler gibi sallarım. Kafamın farklı çalıştığının ve odağımı koruduğunun farkındayım. Bazı sorular vardır ki ilk etapta konsantre olamayınca vakit geçer sonra da ipin ucu kaçar. Bu uygulama, bu gibi durumlarda etkilidir. Her gün belirli bir süretest çözmeye zaman ayırıyorum ve bu süreyi git gide arttırıyorum. Saatli çalışarak da gittikçe daha kısa sürede bitirme oyunları oynuyorum.
  26. Sınavda dikkatim dağıldığında soruyu tekrar okumak yerine 10-15 sn dinlendikten sonra tekrar bakarım. (Bu dinlenme esnasında gözlerimi kapatıp derin derin nefes alıp veririm.)
  27. Soruyu çözerken kendime özgü bir işaretleme sistemi kullanırım, mesela yanlış şıkların başına özel bir işaret, doğru cevap için başka, daha sonra bakmak istediğim sorunun başına başka bir işaret gibi…
  28. Yanlışın doğruyu götürdüğünü asla unutmam, gelişigüzel işaretleme yaparak kendimi komik duruma düşürmem.
  29. Soruyu çözerken, kendi yorumlarımı katmam, soruyu hazırlayan kişinin nasıl düşünmüş olabileceğine yoğunlaşırım, bir anlamda soruyu hazırlayan kişiyle özel bir diyaloğa girerim.
  30. Her zaman önce soru kökünü okurum, sonra bana verilen verileri sonra da şıkları… Bu düzenin bana çok şey kazandırdığını bilirim.
  31. Sınava girmeden sınav süresi, anlama, dikkat, hız egzersizleri yaparım ve gerçek sınavda benim için en uygun olanını kullanırım, maceraya gerek yok.
  32. Her insanın, kaygı ile başa çıkma taktikleri geliştirmesi gerekir. Benim bu türden sorunlarım yok, zaten olsaydı, yardım alarak ve kendim taktikler geliştirerek bunların üstesinden gelebilirdim çünkü kendimi tanıyorum.
  33. Sınav sırasında, benimle ilgili olmayan dış etkenlerden dolayı, dikkatimi dağıtmam, moralimi bozmam, sadece sınavımla, çözeceğim soruyla ilgilenirim.
  34. Olumsuz soru köklerindeki olumsuz sözcüklerin "değildir, olamaz…" altının çizili olduğunu ve bu olumsuzluğu göz ardı etmemem gerektiğini unutmam.
  35. Sınav esnasında kalemimi ve silgimi en iyi şekilde kullanırım, işlem yapılması gereken yerlerde işlemi yaparım, yanlış yaptığım işlemi hemen silerim, altını çizmem gereken yerlerin altını çizerim.
  36. Soruları çözerken gereksiz çizim ve yazma işlerinden uzak dururum. İşlem yaparken soruyu ikinci kez okunmaz hale getirmek gibi bir hata yapmam.
  37. Hayatım boyunca hayata olumsuz bakan insanlardan uzak durmuşumdur, olumlu yaklaşımlar sergileyen insanlarla birlikte olmuşumdur ve hayata ben de olumlu bakan bir insanım, olumsuz yaklaşım tarzlarının insanı veya insanları olumsuz etkilediğini, insanın psikolojisini bozduğunu bilirim.
  38. Doğru nefes almak, doğru bedensel duruş, doğru hareketlerin beni olumlu yönde etkilediğini göz ardı etmem, soru çözerken, sınavlarda oturmama ve nefes almama özen gösteririm.
  39. Güzel bir duşun insana zindelik kazandıracağını unutmam, hayatımda önem taşıyan bir işi yapmadan önce güzel bir duş alırım.
  40. Sınav görevlisi on dakikanız kaldı dediğinde, telaşlanmama gerek yok, diyelim ki zamanı iyi kullanamadım, on dakika içinde o anda ne yapılabilirse onu yaparım, bu on dakika içinde daha uzun sürede yapılabilecek bir eyleme girişmem.
  41. Beni motive edecek şeyleri biliyorum ve bunları hayatımdan eksik etmiyorum. Mesela bazılarını çok sevdiği birinin hediye ettiği kalem motive eder. Beni de…(Burada sizi motive edecek olan şeyi söyleyin.)
  42. Sadece sınavlarda değil, her zaman bilimsel, akıcı ve pratik düşünürüm. Bu beni mutlu ediyor.
  43. Hayatım boyunca araştırmacı ve sorgulayıcı bir kimliğe sahip oldum, sınava hazırlanma esnasında da bu yönümü kullanıyorum.
  44. Bilgiyi kullanmayı ve paylaşmayı kendime düstur edindim; çünkü kullanmak ve paylaşmak, üretmek ve çoğaltmak demektir.
  45. Her zaman değişik kaynakları kullanarak çalışırım, tek bir kaynağa bağlı kalmam, bu benim eleştirel yönümü geliştiriyor, eleştirel yönü gelişen insanın daha da başarılı bir insan olacağını biliyorum.
  46. Her sorunun kendine özgü bir mantığı vardır, benden isteneni okumayı bitirmeden cevabı düşünmem, önce benden isteneni okurum, ardından cevabı düşünürüm.
  47. Ön yargılardan uzak dururum. Soru, benden ne istiyorsa sadece onu düşünürüm ve verilen bilgi üzerinde yorum yapmam. Soru cümlesi ve verilen bilgi benim değer yargılarıma ters gelebilir.
    Bu beni ilgilendirmez. Ben, benden istenene bakarım.
  48. Her testte bilgi düzeyimin altında ve üstünde sorularla karşılaşacağımı biliyorum. Testin genelini standart bilgi birikimi ve yorum gücü ile çözülebilecek sorular oluşturur. ÖSS, SBS ve KPSS… gibi sınavlarda soruların %10'u çok zor/çok kolay, % 20'si zor/kolay ve % 40 Normal bilgi düzeyindedir. Bunları hiçbir zaman unutmam.
  49. Bir soruya verebileceğim zamanı belirledim. Konu ile ilgili bol miktarda alıştırma yapıyorum. Gereksiz yere bir soru üzerinde inatlaşmak, o soruyu çözmeye çalışmak benim için zaman kaybı ve moralimin bozulması demektir. Bazı sorulara belki bir buçuk dakika, bazı sorulara otuz saniye zaman ayırıyorum. Bu, soruya ve benim durumuma göre değişir.
  50. Hatalı okuma alışkanlıklarımın büyük bir kısmını hallettim, geriye kalanları da sınava kadar halledeceğim. Olumsuz bir ifadeyi olumlu olarak okumak soruyu veya cevabı hatalı düşünmeme sebep olabilir. İnsan psikolojisi soru içindeki ifadeleri olumlu yönde algılamaya eğilimlidir. Bu nedenle soru formlarında altı çizili veya kalın yazı karakterli ifadeleri daha dikkatli okuyorum. Soru içinde geçen ipuçlarından yararlanmayı biliyorum. Bunlar; (altı çizili, koyu puntoyla yazılmış, tırnak içinde olan, değildir, olamaz, her zaman, hiç bir zaman, bütün, zaman zaman, yoktur, vardır, birbirinden farklı, birbirine benzer, eşdeğer, birden fazla, ayrı ayrı, iç içe, yan yana,ikisi bir arada, ana düşünce, yan düşünce, benzer düşünce, asla, genellikle, çoğu, vb.) benim için çok önemli ipuçlarıdır.
  51. Cevap şıklarından sorunun çözümüne gitmek de test tekniğinde önemli bir yoldur. Yüzde yüz emin olmadığım sorularda şıkları eleyerek doğru cevaba yaklaşıyorum.
  52. Test çözerken sorunun doğru cevabını bulmak kadar önemli bir diğer yol da cevap olamayacak şıkların tespit edilmesidir. Böylece çözüm alternatiflerini daha netleştiriyorum ve doğru şıkka ulaşabilme hızımı daha da artırıyorum.
  53. Her derse ait test içeriği o dersin özelliklerini taşır. Bu nedenle her ders için aynı test çözme mantığını kullanmak yanlış olabilir. Her ders için uygun test çözme mantığı geliştiriyorum, bu da test tekniğimin daha da gelişmesini sağlıyor.
  54. Soru hakkında fazla bilgiye sahip değilsem şıklardan yararlanıyorum. Şıkları tek tek değerlendirerek eleyip içlerinden doğru cevabı kestirmeye çalışıyorum. Eğer çok çelişkide kalırsam boş bırakırım. Çünkü her yanlış cevap hem kendini hem de doğru cevaplarımı götürür. Bu da netlerimi düşürür. Unutmamalıyım ki her soru, her net önemlidir. Bir net beni on binlerce kişinin önüne geçirecek, tabi ki yaptığım bir yanlış da on binlerce kişinin gerisinde bırakacak ve ben bunu çok iyi biliyorum.
  55. Soruları okurken, hızımı kesecek şeylerden (dudak okuması, iç tekrar, her okuduğum sözcüğün altını çizmek gibi…) uzak dururum. Önemli gördüğüm sözcüklerin altını çizerim. Bu yol önemli ayrıntıları yakalamamı sağlar.
  56. Okurken siperlikli şapka takmak konsantrasyonu bozucu dış etkenlere karşı iyi bir önlemdir. Şapkanın ön siperliği görme alanımı daraltır ve okuduğum metne yoğunlaşmamı kolaylaştırır, bu nedenle çalışırken ve soru çözerken siperlikli şapka takarım. Siperlikli şapka sıkacak olursa, üstü açık olanını kullanırım.
  57. Konsantrasyon sorunu yaşayacağımı hissedersem, koyu renkli bir kağıt (siyah, mavi, yeşil…) bulundururum. Bu kağıdı soru çözmediğim sütunları kapatacak şekilde tutarım, bu da konsantrasyon ve verimliliğimi arttırır.
  58. Bazen cevap kâğıdında, iki veya üç doğru cevap art arda gelir (asıl sınavda bu üçten fazla olmaz) Zamanım kalırsa üçten fazla art arda gelmiş doğru cevabı olan sorulara tekrar bakarım. Dört veya daha fazla şık arka arkaya gelmişse bu, sorulardan bir kısmını yanlış yaptığım anlamına gelir.
  59. Sınavda bana tanınan süreyi son saniyesine kadar en iyi şekilde değerlendiririm çünkü sınavda verilen sürenin benim için en uygun süre olduğunu bilirim.
  60. Cevaplama bittiğinde cevap kâğıdımı kuşbakışı şöyle bir kontrol ederim. Yanlışlık veya eksiklik var mı, işaretlemeleri tam yapmış mıyım, vb. hataları anlamanın en iyi yolu bu…
Bu altmış telkinle, sınav stratejinizi belirleyip bütün sorunlarınızın üstesinden gelirsiniz. Başarılar!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 10:45 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

bunu niye daha once paylasmadiniz!!artik cok gec:p:D:D

tesekkurler
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 12:02 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Alıntı:
zahiri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bunu niye daha once paylasmadiniz!!artik cok gec:p:D:D

tesekkurler
Benimde yeni karşıma çıktı :))
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 12:42 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: bursa
Mesajlar: 139
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuzusu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

gercekten cok güzel tam ihtiyacımız olan sey gecmişi arkada bırakalım önümüzdeki sınavları düsünelim tesekkrler
kuzusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 02:06 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 243
Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Valla benim için geç degil sneeye inş saoll telkinler için...
__________________
*Düşüncelerimizin kalitesi, yaşam kalitemizi belirler


Sen değiştiğinde talihin de değişir.



** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 02:39 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
MMSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MMSI is on a distinguished road
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

bu sene üniversite sınavına gireceğim muhteşem olumlamalar bunlar, bunları subliminal olarak kaydetip dinlesemde olur değil mi ?,

sevgiyle kalın, Mutlulukla kalın.
MMSI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 02:42 PM   #7 (permalink)
 
Sevdam benim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Mesajlar: 8
Tesekkür: 20
7 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sevdam benim is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Teşekkür ediyorum paylaşımınız için tolgaasya..
Benim ihtiyacım yok ama çok sevdiğim bir arkadaşım önümüzdeki günlerdeki kpss sınavına katılacak..
60 Telkinle kendisi tavan yaparmı bilemiyorum ama mutlaka etkisi olumlu yönde olacaktır...İzniniz olursa bende sizin paylaşımınızı onunla paylaşmak istiyorum..Tekrar teşekkürler..
Sevdam benim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 05:05 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Alıntı:
Sevdam benim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ediyorum paylaşımınız için tolgaasya..

Benim ihtiyacım yok ama çok sevdiğim bir arkadaşım önümüzdeki günlerdeki kpss sınavına katılacak..

60 Telkinle kendisi tavan yaparmı bilemiyorum ama mutlaka etkisi olumlu yönde olacaktır...İzniniz olursa bende sizin paylaşımınızı onunla paylaşmak istiyorum..Tekrar teşekkürler..

Umarım arkadaşın başarılı olur. Şimdiden kolay gelsin...
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 11:28 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
cymbella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: ANKARA
Mesajlar: 176
Tesekkür: 490
170 Mesajinıza toplam 808 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cymbella is on a distinguished road
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

bu 60 tane şeyi tekrarlayana kadar dersi tekrarlamak daha yüksek puan getirir gibi geldi bana
__________________
cymbella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2010, 11:34 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
MMSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,567
217 Mesajinıza toplam 760 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MMSI is on a distinguished road
Standart Cevap: SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

bu muhtesem telkinleri subliminaql kayıt yapıpta dinlesek olur mu ?????
MMSI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN

Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü SINAVDA TAVAN YAPTIRACAK 60 TELKİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kaynak: M. Abdulah YILMAZ Şimdi kendinize telkin vermenin tam zamanı. Bu sözleri, içinizden gelerek, inanarak ve kendinizi iyice vererek tekrar ederseniz, sınavda en iyi performansı göstereceğinizi biliyoruz. Önce rahatlayın, gevşeyin, iyice gevşeyin, hazır olduğunuzu hissettiğinizde başlayın. SİZE TAVAN YAPTIRACAK 60 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.