![]() |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? hayır.. olamaz hayır.. ama nasıl olur? Hayallerim vardı benim! |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? suan olsemmı aynen benımde hayallerım varrrdı......ah ne olacak sımdı aılemm sevdıklerım bensızzz ya tosbik(kaplumbagam) of off ....daha bır suru ııllerı yasayacaktım bu hafta sonu buz patanıne gıdecektım kızlarla kız kıza teknede balık tutmaya gıdecektıkk ....ama kı sukurler olsun yasamak ıstıyorum vede yasıyorummm :) |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? Evet yelda biz yaşayalım. Yaşayalımki hayallerimizide yaşatalım. |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? hayallerimi takip ediyorum, hayaller bitmiyor:) Yaşmak güzel, ama illa ki gideceksem şu an arkamda bırakacağım küçük çocuğuma üzülürüm... Annesiz büyüyerek yaşam oyununu oynayacağı ve psikolojisini etkiyeceğini bildiğim için... eksik bir yanının olacağını bildiğim için... Ayy duygulandım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 AM. |