![]() |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? en çok üzüleceğim şey arkamda bırakamadıklarım olurdu heralde |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? En çok annem için üzülürdüm, ben öldükten sonra çok zorlanacağını hatta hastahanelik bile olacağını biliyorum. Ölüm karşısındaki tek korkum anneminde hayatını mahvedecek olmam. Onun dışında arkamda bıraktığım kişiler, ya da maddi manevi hiç birşey umrumda değil. Ne bunların hiç biri için üzülürüm ne de onların benim için üzülmesini isterim. |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? cennete bilgisayar ve bira götürebiliyormuyduk? |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? annemmm... |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? Keşkenin bittiği yerde ölüm başlar. Hiçbir şey için, hiçkimse için üzülmem. . Akacak kan damarda durmazmış, olacağı varsa olur. Üzmeye değmez bile, kendini. |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? Kızımın annesiz kalacağına üzülürüm gerisinin koy ..... rahvan gitsin. Herkes bir şekilde yeni bir alternatif bulur yerime, kızım hariç... |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? ANNEM..:((( DUŞUNMEDIM DEIL.... |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? hayatın kanunudur ölüm..bir bitiş olsada aynı zamanda bir başlangıçtır.Geride kalanlara üzülmezdim ben.Ama eğer hayatımı yaşayamadan gidersem,boş yaşayıp girersem o mezara çok üzülürüm heralde..gözüm açık gider.. |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? Şuan ölsem düşünemem ki :))) şaka şaka :))tabi ki istediğim hayatı yaşamadığım için üzülürüm.Anı yaşmadığım için üzülürdüm.Anı yaşayamayan insan zaten yaşasa da ölüdür aslında.Nasıl olmasa bir yarın daha var deyip sürekli ertelediğim hayatın bitmeyeceğini düşündüren zihin yapımla uğraşmam lazım.Hep bugün deyip birgün geçmeden tekrar kendimi eski alışkanlıklarda bulmam.Hayatı ertelememeyi öğrenmem gerekiyor.Anı yaşamak gerekiyor... |
Cevap: Şu anda ölseniz arkanizda biraktiginiz icin üzüleceginiz en önemli şey nedir?? Evet, cevaplar genelde aile üzerinde yoğunlaşmış.. benimde düşüncem aynı şekilde.. şuan için ölümüme ailemden başka üzülecek kimse yok.. doğal olarak onların bu üzüntüsü de en çok beni üzerdi... Bunun dışında soruya genel anlamda bakarsak şu arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum.. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 AM. |