| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü öfffffff canım sıkılıyo:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vallahi canım sıkılıyo kusura bakmayın :( İyilik yaptıkca insan kendini iyi hissetmesi gerkmiyomu?:( Ben iyilik yaptıkca iyilik yaptığım kişiden kişilerden kazık yiyorum insanlar ne kadar nankör bencil:( Çok kötüyüüüüüüüm:( Bu kardeşim bile olsa aynı nankörlük diz boyu:( Biri iş kursun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Vallahi canım sıkılıyo kusura bakmayın :( İyilik yaptıkca insan kendini iyi hissetmesi gerkmiyomu?:( Ben iyilik yaptıkca iyilik yaptığım kişiden kişilerden kazık yiyorum insanlar ne kadar nankör bencil:( Çok kötüyüüüüüüüm:( Bu kardeşim bile olsa aynı nankörlük diz boyu:( Biri iş kursun diye yardım biri evini boyucak bi hafta evinde yardım biri evlencek ona yardım ben yoruldum.. hep başkaları için yaptım bişeler ama kendim için hiç bişe yok ortada..ihtiyacım olsa ilk bunlar yok olur eminim ne biçim düzen buuu:( Öfff çok kötüyüm bütün heheler tepemde ağla
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de daha çok hakedene yani dürüst olanlara ihtiyacı olduğunda yardım etmeye çalışıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Geçici bi hal bendeki az sonra düzelirim mi acaba?:( Arada geliyolar bana çünkii sonra herşeyi başa sarıp devam ediyorum sırıtmaya varmı böle bişe deliriyorum doktor yokmuuuuuu?:)) Zor alıştım dünyaya tam yaşadığımı sanırkende gidicem herhalde öbür tarafa:)) Oy ben kötüyüm haketen bana bi orhan babadan Batsın bu dünyayı çalın :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() est üç gömlek görüş almam lazım hatta fırça bile atabilirsiniz karşılıksız iyi olman lazım diye ama ben yoruldum...:( Tabiki karşılığını beklemiyorum aynısı olsun demiyorum karşılığını onlardan değil yukardan istiyorum ama ben insanım melek değilimki beklentim fazla değil sadce içten bi tebessümü ve bilmesi bu başka bişe değilkiii:( İşte bi anda içimden geçenleri yazdım paylaşmak istedim.. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() O adamın yaptığıda kötülük berbat bişe topluma kötülüğü fitneyi yaymak huzursuz güvensiz ortam yaratmak iyi değil:( Bende karşıyım bu kötülüğe insan kınadığı söylediği durumada düşebilir bu hayatta kimin ne olucağı belli olmuyor..yoksa ben bu kişilere kızarken bendemi böyle biriyim yoksa karşılığımımı alıyorum diyorum..:( Bazen hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorlarya ben bu atasözüne karşıyım bu atasözü çamur iftira atmak isteyenlerin en iyi tutanağı sanki.. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim bir dersten çıkarılacak birden fazla öğreti vardır.. ![]() bu öğretinin içeriğinide bizim kendi yaşam fikirlerimiz belirler... acaba bu yaşadıkların artık sana kendine dönmeni ve kendin için yatırım yapmanın gerekliliğini anlatıyo olmasın... çünkü başkalarına yardım etmek bazen sığındığımız en büyük egosal bahanemizdir kişisel gelişimimizi ikinci plana attığımız yanlışımız konusunda... artık kolları kendin için sıva ve yaşamına yenilikler katmanın enerjisiyle harekete geç... her şerde gizli olan bir hayr vardır... sevgiler... ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Shamanic seni yorumunu bekliyordum ![]() Evet doğru söylüyorsun kendim için yatırım yapmam zamanı geldide geçiyor bile birilerine sürekli yetişmekten onları düşünmekten ben yokum sanki sadece bi aracıyım sanki ama benim az bi işim düşse bi sürü bahaneler uydurup yalanlar söyledilermi bitiyorum ben ama yinede değişemiyorum bile bile aynı olmaya kanmaya devam ediyorum:( Hani hayata herkesin aksine aşırı polyana oluyorum ama bazen bu düşünce bile acı veriyor sana sürekli avutuyorum kendimi:( Geçen akşam KIZKARDEŞİMDEYDİM bana abla herkese tavsiyelerin çok güzel fikirlerin var ama kendine gelince hiç iyi değilsin diyor..Dedim insan kendini dışardan göremiyor doğru gören anlayan insanların sözlerine manevi anlamda ihtiyacı oluyo dedim.. Demen gibi kendime dönmem lazım..Huzur verdin ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim sevgilerimiz karşılıklı.... ![]() yaptıkların için hiç bir zaman üzüntü duyma.. yapman gerektiği için insan olduğun için sevgi ile yaptın... bu senin sevgini arttırır.. gönlünü yüceltir.. kendine saygını ve özgüvenini arttırır... geriye baktiğinda sevdiklerin için severek yaptıklarından dolu bir yol görürsün... diğerleri ise baktıklarında sevdiklerine en ihtiyaç duydukalrı anda işim var bahanesi ile yan çizdikleri karanlık yollar görürler... işin güzel yanı onlar sürekli kendileriyle yaşayacaklar.. ve sen huzur dolu olan kendinle.. mutlaka yaşadıklarımızın bize katıkları öğrettikleri var.. mesajı doğru alalım ki tekrar benzer örneklerle karşılaşmayalım.. huzur sensin zaten şeker ben sadece seni sana yansıttım... sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Sabah karamsardım aşırı kızgındım ama şu sözlerin varyaaaaaa shamnic nasıl dim sanki yarama merhem gibi geldi iyileşti sanki çok çokkkkk saol dilerim seninde Rabbim gönlündeki sıkıntıyı alıp onun yerine sevinç neşe huzur versin..:) şimdi düşünüyodumda iyilik iyidr bee olsun kaybedeceksem iyilikten kaybedim kötülükten kaybediceksem bunun zararı daha çok başta kazanmış gibi görünsede kayıpları çok daha ağır dimi..:) Sabah karanlıktı akşam aydınlandım güneş battı şimdi ay doğacak..yarın yine güneş ışık var umut var hayat var şimdi yaşamak var bu dünyayı kredim bitmeden yaşadıklarımdan pişman olmadan içinden dediğin gibi doğru mesajları alıp kötü olanlarını silip geri dönüşüme yada hepten silim dimi:)) Faydası yok çümkii düşündükce solda soldan geliyolar sonra da böle zırlıyorum işte ![]() Teşekkür ederim..:) ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü öfffffff canım sıkılıyo:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vallahi canım sıkılıyo kusura bakmayın :( İyilik yaptıkca insan kendini iyi hissetmesi gerkmiyomu?:( Ben iyilik yaptıkca iyilik yaptığım kişiden kişilerden kazık yiyorum insanlar ne kadar nankör bencil:( Çok kötüyüüüüüüüm:( Bu kardeşim bile olsa aynı nankörlük diz boyu:( Biri iş kursun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi