| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ADİL MAVİŞ'TEN Hipnozla Etkili iletişim ve Bilinçaltının Ötesine Ulaşma Teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Duyuru :27 Aralıkta Hipnoterapist ADİL MAVİŞ ile Hipnozla Etkili iletişim ve Bilinçaltının Ötesine Ulaşma Teknikleri HİPNOZ NEDİR? ; Hipnoz doğrudan bilinçdışı zihin üzerinde etkili olan sonuç odaklı bir metodolojidir. Bu sayede hedeflerinize hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilir, daha da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Duyuru :27 Aralıkta Hipnoterapist ADİL MAVİŞ ile Hipnozla Etkili iletişim ve Bilinçaltının Ötesine Ulaşma Teknikleri HİPNOZ NEDİR? ; Hipnoz doğrudan bilinçdışı zihin üzerinde etkili olan sonuç odaklı bir metodolojidir. Bu sayede hedeflerinize hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilir, daha da ötesi bu değişimlere istediğiniz kadar uzun bir süre sahip olabilirsiniz. Bilinçdışı ile direk iletişim kurmak ve kalıcı değişimler gerçekleştirebilmek. GENEL BİLGİLER: Günlük hayatta kişisel ve mesleki gelişimde “Hipnoz”un kullanılmasını hedefleyen ve Katılımcılarını Hypnosis Mind Training Professional Enstitute The National Board of Professional and Ethical Standards tarafından sertifikalandırılan bu eğitim birbirinin devamı niteliğinde 3 modül olarak verilecektir. 2 günlük program sonunda Bilinçdışının gücü ve işleyişi hakkında olağanüstü bilgilere sahip olabilecek ve kişisel veya mesleki alanda amaçlarınız doğrultusunda profesyonel sonuçlar üretebileceksiniz. Başkası üzerinde yaratabileceğiniz etkileri kendi üzerinizde de gözlemleyebilirsiniz. Bu doğrultuda, uyku kalitesini arttırmak, hafızayı geliştirmek, hızlı dil öğrenimi, bağımlı alışkanlıklardan kopmak, mutsuz eden takıntılı düşüncelerden kurtulmak, dikkat ve motivasyonu arttırmak, güvensizlik ve başarısızlık korkularından arınmak, psikolojik kökenli fizyolojik rahatsızlıklardan kurtulmak ve istediğiniz şeyleri (etik kuralları çerçevesinde) başkalarına kabul ettirmek konusunda üstün bir güce sahip olacaksınız. Bu alanda pratik yapmak ve daha fazla deneyimler için seminerin 2. ve 3. modüllerini de takip etmeniz gerekecektir.. Programın verimliliği için katılımcı sayısı 22 kişi ile sınırlandırılmıştır. İlk modülü aldıktan sonra bu konudaki becerilerinizi geliştirebileceğiniz 2. modüle katılabilirsiniz. Psikolog veya doktor olmanız şart değil "Tedavi amaçlı değil" "iyileştirme amaçlı" Hipnoz"u öğreneceksiniz. Bu Eğitimde : İnsanları etkilemede kullanılan dil ve sözel olmayan etkilerle kendinizi yapmak istediğiniz şeye odaklayarak nasıl programlayabilirsiniz? Birşeyi yapmak isteyip de "içinizden yapmak gelmemesi" sorunun bilinçaltı çözümlemesi. Bildiğiniz bütün iletişim kalıplarından farklı ve çok daha etkili "Telkin" "Hipnoz", "Bilinç", "Bilinçaltı" ve Ötesi Kendinizi pozitif düşünmeye nasıl şartlandırabilirsiniz? Geçmişten gelen takıntılardan arınmanın çözüm kodları 1. Modül Eğitimimize Kayıt İçin: İsim, meslek ve iletişim bilgilerinizi yazarak e-mail atmanız halinde(m-onal@hotmail.com) kesin kayıt için sizinle irtibata geçeceğiz..Kontenjanın sınırlı olduğunu hatırlatır müracaat sırasına göre arayacağımızı bilmenizi isteriz.. Eğitim Tarihi: 27-28 Aralık 2008 (Cumartesi-Pazar) Saat: 10:00-17:00 Eğitim Yeri: The Green Park Hotel – Taksim (Kayıt sonrası ulaşım krokisi katılımcılarımıza gönderilecektir.) Ücret: 250 YTL + KDV Notlar: Katılımcılarımıza eğitim sonrası sertifika verilecektir. Her katılımcımıza hipnotik dil kalıpları ile ilgili doküman verilecektir. Eğitim süresince içecek ve cookie ikramımız olacaktır. Eğitim ücretine öğle yemeği dahil değildir.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü ADİL MAVİŞ'TEN Hipnozla Etkili iletişim ve Bilinçaltının Ötesine Ulaşma Teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Duyuru :27 Aralıkta Hipnoterapist ADİL MAVİŞ ile Hipnozla Etkili iletişim ve Bilinçaltının Ötesine Ulaşma Teknikleri HİPNOZ NEDİR? ; Hipnoz doğrudan bilinçdışı zihin üzerinde etkili olan sonuç odaklı bir metodolojidir. Bu sayede hedeflerinize hızlı ve etkili bir şekilde ulaşabilir, daha da ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi