| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Seher vakti..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Seher vaktini kollayın. Bir gece uykunuzu bölün, herkes uykuda iken siz uyanın. Önce şöyle göğü izleyin. Parlayan yıldızlara, semanın berraklığına bakın. Eğer ormanların, ağaçların bol olduğu bir yerdeyseniz, derinden öten böceklerin sesleri kulağınızı şekillendirecektir. Onlar aslında her an konuşurlar da, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Seher vaktini kollayın. Bir gece uykunuzu bölün, herkes uykuda iken siz uyanın. Önce şöyle göğü izleyin. Parlayan yıldızlara, semanın berraklığına bakın. Eğer ormanların, ağaçların bol olduğu bir yerdeyseniz, derinden öten böceklerin sesleri kulağınızı şekillendirecektir. Onlar aslında her an konuşurlar da, insanlar bağrışırken ne yazık ki seslerini duyuramazlar. Bir an için evsizleri, yurtsuzları, fakirleri düşünün. Hele soğuk bir kış gecesiyse, ayaz varsa, dondurucu soğukta köprü altında kıvrılmış evsiz çocukları düşünün. Ucuz uyuşturucuların esiri olmuş düşkünleri düşünün. Mukavva kutuların çerçevelediği yapmacık evin içinde ısınmaya çalışan yoksulu düşünün. Sonra güzel bir abdest alıp seccadenin başına geçin. Namaza başlamadan evvel bol bol tövbe istiğfar edin. Dua edin. İçinizi Rabbinize açın. Dilerseniz Hz. Musa gibi yalvarın: “Rabbim! Yüreğime genişlik ver!” Dilerseniz Hz. Adem gibi dua edin: “Ey Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik, eğer bizi bağışlamaz ve bize rahmetinle muamele etmezsen, muhakkak ziyana uğrayanlardan oluruz!” Dilerseniz Hz. Nuh gibi yakarın: “Ey Rabbim! Bilmediğim şeyi istemekten sana sığınırım. Eğer sen beni bağışlamaz ve merhamet etmezsen ben, hüsrana düşenlerden olurum!” “Ey Rabbim! Bana, babama, anneme, mü’min olarak evime girene ve bütün Müslüman erkek ve mümin kadınlara mağfiret eyle!” Ya da Hz. İbrahim gibi dua edin: “Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri, namazını dosdoğru kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul et! Ey Rabbimiz! Herkesin hesaba çekileceği günde beni, anne ve babamı ve mü’minleri bağışla!” İsterseniz Hz. Şuayb’in yalvardığı gibi yalvarın: “Rabbimiz! Bizimle kavmimiz arasında adaletle hükmet! Sen hükümdarların en hayırlısısın!” Hz. Musa’nın duası da size bir kapı açacaktır: “Ey Rabbim! Ben nefsime zulmettim. Beni bağışla!” “Ey Rabbim, göğsüme genişlik ver, işimi kolaylaştır! Dilimden düğümü çözüver de sözümü iyi anlasınlar! Bana, ailemden bir vezir ver!” Ve nihayet dilerseniz Hz. Süleyman gibi dua ediniz: “Ey Rabbim! Bana ve babama verdiğin nimete şükretmemi ve hoşnut olacağın iyi iş yapmamı gönlüme ihsan eyle! Ve rahmetinle beni iyi kullarının arasına dahil et!” Sonra secde ediniz. Kulun Allah’a (O’nun af ve merhametine) en yakın olduğu an secde anıdır. Secdede iyice rahmete sığının. İçinizdekini Rabbinize danışın. O’na yönelin. O’na güvendiğinizi ilan edin. O’ndan ayrılmak istemediğinizi kendinize mırıldanın. İnanıyorum ki, selam verdiğinizde bütün kainata daha sevecen, affedici, güleryüzlü, saygılı ve merhametli bakacaksınız. Yaradan’dan dolayı hoş göreceksiniz. Böylesine dolu dolu bir hayat dünyalara bedel, değil mi? Bir büyüğün dediği gibi, “Krallar, benim iki rekat namaz kılarken hissettiğim haz ve ruh rahatlığını anlasalardı, benden bunu satın almak için dünyaları teklif ederlerdi ama ben vermezdim. Bunun üzerine bana savaş açarlardı. Sırf bu namazdaki manevi doyumu benden kapabilmek için.” Bütün dünyalığına, lüksüne, debdebesine, mevki ve makam doyumuna rağmen bir türlü ruh hafakanlarından, streslerinden kurtulmayan insanlığın sığınacağı başka bir adres var mı? (alıntı)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Seher vakti..:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Seher vaktini kollayın. Bir gece uykunuzu bölün, herkes uykuda iken siz uyanın. Önce şöyle göğü izleyin. Parlayan yıldızlara, semanın berraklığına bakın. Eğer ormanların, ağaçların bol olduğu bir yerdeyseniz, derinden öten böceklerin sesleri kulağınızı şekillendirecektir. Onlar aslında her an konuşurlar da, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi