Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/)
-   -   Beden Temizliği - Detoksun Önemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/saglik/33976-beden-temizligi-detoksun-onemi.html)

bulentaltinkaya 30-12-2008 07:50 PM

Beden Temizliği - Detoksun Önemi

Herkese Merhaba,

Blogumda ki yeni yazımda Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin Samsun - Havza'da düzenlemiş olduğu 1 hafta süren Detoks programına katılan bir dostumla yaptığım röportajı yayınlıyorum. Bu konuyu merak edenler için faydalı bir yazı olacağını düşünmekteyim. Enerji konularıyla ilgilenenlerin beden temizliği sayesinde enerjileri çok daha yoğun hissedebildiği de bir gerçek. Bunun haricinde sağlıklı ve huzurlu bir yaşam, zihinsel gürültünün sakinleşmesi gibi etkileriyle de detoks hepimiz için yapılması gereken güzel bir eylem. Yazımı okumak için blogumu ziyaret edebilirsiniz.

BÜLENT ALTINKAYA - KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ bulentnlp@yahoo.com - Blogcu

Sevgiler,
Bülent Altınkaya

Su_Duru 30-12-2008 08:13 PM

Ahmet Maranki beyi bende tv programlarinda tanidim.. Detox programini ben bu yil 2 kere evde yaptim..
ilk kez yaptigimda baya zorlandim, 7 gun bana hic bitmiycek gibi geldi,
sabahlari kahvaltiyi cok aradim..kahve icememek cok zor geldi..ve bide surekli sebze ve meyveyle beslendiginiz icin zorlandim..ekmek yemeyi cok ozlemistim

fakat 2 ci kez bu programi uyguladigimda hic zorlanmadim..cok rahat gecti..
yalniz kürün son aksaminda icilen zeytin yagi ve limon beni rahatsiz etti, mideme agir geldi..onun disinda bana cok yaradi...cildim de olan kuruluk kalmadi, yuzume renk geldi..kendimi cok saglikli hissediyorum..
kesinlikle herkesin yapmasini tavsiye ediyorum

stormguard 30-12-2008 10:30 PM

En son gün yapılan zeytinyağı ve limon birbirine karıştırılarak içilebiliyor ve yudum yudum içilmeli yani yaklaşık 20-30 dakika arasında içiliyor. bi dikiştemi içtiniz bilmiyorum ama o şekilde baya rahatsız eder hatta kusturur. sizden parazit falan çıktı mı?

Su_Duru 30-12-2008 11:00 PM

Storguard haklisin, zeytinyagi ve limonu karistirdim, yarim saati birak ben bir bucuk saate ancak icebildim, ve gece mide agrisiyla uyanip, afedersiniz ama kustum, parazit cikmadi bende... insallah nisan ayinda tekrar yapmayi dusunuyorum fakat bu zeytinyagi ve limon karisimini icmeyi dusunmuyorum, Maranki sitesinde bu soruyu illettim, fakat cevap alamadim..

stormguard 30-12-2008 11:50 PM

anlıyorum, peki 7 gün boyunca lavman yaptınız değil mi? ve zeytinyağ limon karışımını biraz fazla uzun sürede içmişsiniz, içtikten sonra yaklaşık 20 dakika nefes egzersizleri ondan sonrada sıcak su torbası koyuluyor karaciğer bölgesine ve o şekilde yatılıyor. Ertesi sabahta yine lavman yapılıyor, bu sayede safrakesesindeki taşlar, çamurlar atılıyor ve bağırsaktaki tenyalar falanda çıkıyor.Tabi parazit atımı için lavman suyunun içine elma sirkesi ve limon haricinde 2 diş sarımsağın suyunu damlatmak dahada etkisini arttırıyor.

Su_Duru 30-12-2008 11:56 PM

Benim bildigim kadariyla 7 gun boyunca lavman yapilmiyor, 8 ci gun lavman yapiliyor. yani maranki konuk oldugu programlarinda ve sitesinde 8 ci gun lavman yapilmasini soyluyor

stormguard 31-12-2008 12:18 AM

hayır her sabah saat 6 ile 8 arasında lavman yapılması gerekiyor. yoksa detoks olmamış oluyor..

stormguard 31-12-2008 12:22 AM

Kaynamış Su ile Lavman detoks Uygulaması - Ahmet Maranki bu linktende 8 gün boyunca her sabah lavman yapıldığını okuyabilirsiniz.

Su_Duru 31-12-2008 11:04 AM

arkadasim cok haklisin....aaaaaaaaa ya cok komik ben simdi kendime ne desem bilmiyorum, ben bunu nasil olduda yanlis anladim utananadam,...turkcem bunu anlamiycak kadarda kotu oldugunu tahmin etmiyordum...yani nasil yanlis anlamisim...tuh tuh tuhhhhhh benim emeklerimeee..gerci bu sekildede cok faydasini gordum fakat tam yapmis olsaydim dahada iyi olcakmis..
stormguart cok tesekkur ederim

stormguard 31-12-2008 12:03 PM

Rica ederim, lavman ile birlikte yapıldığında maximum fayda sağlanıyor, nisanda o şekilde yaparız hep beraber :) bu arada utandırmak istemezdim, hem utanacak bi şey yok, hepimiz yanlış anlayabiliyoruz.. dalgınlığımıza gelebiliyor ;) sevgiler.. iyi seneler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:28 PM.