Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Psikolog Uğur Dalan sorularınızı yanıtlıyor. Psk. Uğur DalanHiç orgazm olmadım(Sorularınızın Yanıtları)Cinsel problemlerle ilgili sorularPost travmatik durumYutma güçlüğü 5 yılık bir ilişkiden 2 hafta önce çıktım hayatıma birini sokmaya cesaretlendim aynı sonuç yaşamak tan korkuyorum ne yapabilirim? Merhaba, bu şekilde uzun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 11:03 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları)



Psikolog Uğur Dalan sorularınızı yanıtlıyor.



Psk. Uğur DalanHiç orgazm olmadım(Sorularınızın Yanıtları)Cinsel problemlerle ilgili sorularPost travmatik durumYutma güçlüğü



5 yılık bir ilişkiden 2 hafta önce çıktım hayatıma birini sokmaya cesaretlendim aynı sonuç yaşamak tan korkuyorum ne yapabilirim?







Merhaba, bu şekilde uzun süreli ilişkilerden çıkıldıktan sonra yeni ilişkilere adım atmakta zorlanma, tedirginlik ve kaygı duyguları oldukça normaldir. Sizin için en önem şey zamandır. Eğer önceki ilişkinizde herhangi bir travma yaşamadıysanız biraz tanıdıktan ve alıştıktan sonra bu korkunuz geçecektir.







Ben yaklaşık 3 yıldır hiç acıkmıyorum yani o duyguyu unuttum. Aşırı derecede iştahsızım doktora gittim. Tetkiklerde bir hastalık bulunmadı. Ne olur bana yardım edin bende herkes gibi acıkarak bir şeyler yemek istiyorum sürekli midem bulanıyor. Acaba anoraksiya nevrozayanı yakalandım.







Merhaba, Anoreksiya ruhsal bozukluklar içinde sonu ölümle bitebilecek nadir hastalıklardandır. Anoreksiya tanısının belirli kriterleri vardır bunlardan bir tanesi iştah kaybıdır. Bu iştah kaybı sonucunda hasta da kilo kaybı da başlarsa durum önem arz etmeye başlar. Durumun bir an önce değerlendirilip tedavisine başlamak gerekir. Saygılarımla.







Psikologum bana depresyon için x ve x ilaçlarını yazdı. 3 ay kullandım ve bende iktidarsızlık oluştu. İlaçları bırakalı 2 ay oldu ama hala aynıyım. Doktora gay olduğumu söylemiştim. Acaba gaylerden nefret ettiği için kasıtlı mı yazdı bunları bana? Geçecek mi? Ne olur yardım edin allah aşkına.







Merhaba, bazı ilaçların bu gibi cinsel ilişkiyi, cinsel isteği ve ereksiyonu engelleyebilici yan etkileri vardır. Halen bunların etkilerini yaşıyor olabilirsiniz fakat ilaçları bırakalı 2 ay oldu halen geçmedi demişsiniz. Genellikle bu kadar süre içerisinde ilaçların yan etkilerinin de ortadan kalkması gerekir. Bir süre daha bekleyin problem ortadan kalkmazsa bir tedaviye başlayabilirsiniz.







Merhaba, obsesif biriyim. Dört yıl ilaç kullandım. İki yıl önce bıraktım ve şuan kullanmıyorum ama hala obsesif kombülsif rahatsızlığın kesin bir çözümü yok mudur? Bu şekilde hayat çok zor teşekkürler.







Merhaba, obsesif kompulsif bozukluk tedavisi olan bir rahatsızlıktır. Doğru ve düzenli uygulanacak bir tedavi ile kesinlikle ortadan kalkar. Hayatın bu şekilde sürmesi hem sizin hem de çevrenizdekiler için zor olacaktır. Bu zorluğu da düzenli bir tedavi ile aşabilirsiniz. Saygılarımla







Birden bir telaş terleme halsizlik korku geliyor bana gece ve yalnızken oluyor. Bir de ara sıra nefes alamıyor gibi oluyorum. Benim sorunum ne yardımcı olabilir misiniz?







Merhaba, sorununuz herhangi fiziksel bir şey yoksa panik bozukluk veya başka çeşit bir kaygı bozukluğu olabilir. Her iki durum içinde yukarıda saydığınız bu belirtiler geçerlidir. Kesin bir tanı yapıldıktan sonra başlayacağınız tedavi ile bu durumdan mutlaka kurtulabilirsiniz.







Bir yakınım boğulan yeğeninin cesedini gördükten sonra zaman içinde hastalandı. Şu anda başı dahil bütün vücudu titriyor. Suyunu dahi içemiyor. Uyurken sorun yok. Fiziksel hiç bir sorun bulunamadı. Tedavisi için nereye götürmemizi tavsiye edersiniz? Sağ olun.







Merhaba, yakınınızın yaşadığı durum post travmatik stres bozukluğu olarak adlandırdığımız bir durumdur. Kişinin belirtilerinin şiddetine ve diğer özelliklere göre bir tedavi şekli uygulanır. Bu durum için hastayı bir psikiyatr veya psikoloğa götürmelisiniz. Saygılarımla.







Doğumdan sonra her şeye sinirlenip çevremdekileri kırmaya başladım. Kafama her şeyi takıyor kalabalıktan bunalıyorum bir de kimseye içimdekileri anlatamıyorum.







Merhaba, insan hayatında belirli stres dönemleri vardır ve bu dönemler ruh sağlığı için dikkat edilmesi gereken dönemlerdir. Bayanlar için bu dönemlerin en önemlisi gebelik ve doğum dönemidir. Doğumla birlikte hem sosyal-psikolojik hem de fizyolojik ve hormonsal değişimler meydana gelir. Bu değişimler ruhsal bir bozukluğu tetikleyebilir. Bu durum sizi, çevrenizi ve günlük hayatınızı etkiliyorsa bir tedaviye başlamalısınız. Çocuğunuzu emziriyorsanız başlayacağınız tedavi bir psikoterapi olmalıdır. Saygılarımla.







Merhaba Uğur Bey. 21 yaşında bir bayanım. Benim sorunum aşırı derecede unutkanlık ve dikkat eksikliği. 1 yıl öncesine kadar mükemmel bir hafızam vardı. Babamın vefatından(1 yıl oldu) beri bu sorunlarla karşı karşıyayım. İşim gereği hafızama ihtiyacım var ve bu problemle nasıl baş edeceğimi bilmiyorum. Psikolojik bir yardım mı almalıyım? Öneriniz nedir? Şimdiden teşekkürler...







Merhaba, öncelikle baş sağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Unutkanlık ve dikkat eksikliğinin pek çok nedeni olabilir. Baba kaybından sonra olması ilk olarak Post Travmatik Stres Bozukluğu nu çağrıştırıyor fakat bu kadar az bilgi ile kesin söylenebilecek bir şey yok. Unutkanlık ile birlikte başka sorunlar da varsa, bu unutkanlık aşırı boyuttaysa bir yardım almanızda fayda olacaktır. Saygılarımla.







Merhaba Uğur bey 26 yaşındayım ve olur olmaz her şeye sinirleniyorum kendimi bildim bileli herkesin kalbini kırıyorum ister istemez ama sonrada çok pişman oluyorum benim abimde aşırı sinirli. Anneme anne bile demiyor. Sinirinden her şeye ikimizde bağırıyoruz olur olmaz her şeye sinirleniyorum ne yapmalıyım?







Merhaba, bu öfkenizin kişilik yapınıza bağlı olduğunu düşünüyorum. Öfke bir enerjidir ve bu enerjinin kontrol altına alınması gerekir. Kontrol edilemeyen enerji insanlar için olumlu sonuçlar doğurmaz. Sizin öncelikle öfkenizin kontrol altına almanız gerekmektedir. Bunun için yurt dışında anger menagement olarak adlandırılan bizim öfke yönetimi dediğimiz bazı programlar vardır. Bu program ile öfkenizi kontrol altına alabilir bu enerjiyi sizin için olumlu bir hale dönüştürebilirsiniz.







Tüm okurlarımızın yeni yıllarını kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim.







Psikolog Uğur Dalan



Es-Med Sağlık Hizmetleri



www.psikodestek.com
[/b]

Kaynak: Ekolay

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları)

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Yeni bir ilişkiye hazır değilim(Sorularınızın Yanıtları) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Psikolog Uğur Dalan sorularınızı yanıtlıyor. Psk. Uğur DalanHiç orgazm olmadım(Sorularınızın Yanıtları)Cinsel problemlerle ilgili sorularPost travmatik durumYutma güçlüğü 5 yılık bir ilişkiden 2 hafta önce çıktım hayatıma birini sokmaya cesaretlendim aynı sonuç yaşamak tan korkuyorum ne yapabilirim? Merhaba, bu şekilde uzun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.