Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Emek Platformu'nun 2 saatlik iş bırakma eyleminin yasal olmadığını belirterek, Yasal olarak kesinlikle yasak. Hukuken buna müsaade eden bir yasa maddesi yok. Böyle bir şey yapılamaz. Hangi alanda olursa olsun yasal olmayan uygulamayı yapan kurumlar ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2009, 09:15 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Emek Platformu'nun 2 saatlik iş bırakma eyleminin yasal olmadığını belirterek, Yasal olarak kesinlikle yasak. Hukuken buna müsaade eden bir yasa maddesi yok. Böyle bir şey yapılamaz. Hangi alanda olursa olsun yasal olmayan uygulamayı yapan kurumlar ve kuruluşlar, orada kendi insanına zulmediyor diye tepki gösterdi. Erdoğan, sorunların masada tüm yetkililerle konuşulduğuna da işaret ederek, Benim koltuk koruma gibi bir derdim yok. İnandığım konularda, istişarelerle ve müzakereler yapar, ondan sonra inandığım istikamette hareket ederim dedi.



Başbakan Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı Gazi üniversitesi'nde düzenlenen kutlama törenine katıldı. Törene Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve YöK Başkanı Yusuf Ziya özcan da katıldı. Törende bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, Türkiye'de sağlık konusunun altyapı ve hizmet sunumu itibarıyla uzun süre sorunlu bir alan olduğunu, kendisinin de sigortalı emeklisi olduğunu söyledi. Gerçeklerin yerinde tespit edilmesini isteyen Erdoğan, övgüyle dertlerin çözülmeyeceğini vurguladı.



Başbakanlığı döneminde Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaşadığı bir olayı anlatan Başbakan Erdoğan, Bir hasta ziyaretine gittim. Bir vatandaşım koşarak geldi. 'Hayırdır' diye sordum. 'Bir dakika gelir misin Sayın Başbakanım' dedi. Gittim. Kan revan içinde sedye içinde hastası yatıyor. Trafik kazası olmuş. Meğerse orada tomografiye gidecek fakat kapı kapalı. Biz hemen ilgili arkadaşlara haber verdik. Biraz sonra sağ olsun orada bu görevi yapacak arkadaşımız elinde çay bardağı ile üst katta bir yerden geliyor. 'Bu çayı burada içemez miydiniz?' dedim. O esnada 5-10 tane bekleyen hasta var, onlar da sedye üzerinde. İşin bu boyutunu bir kenara atamayız. İdeal olarak anlatılanların önünde saygıyla eğiliyoruz, başımızın tacı onlar. Onları Anadolu insanı her şeyi ile destekler. Balını, yağını alır, ona getirir. Ya ameliyat etmiştir ya derdine derman olmuştur. Elinde neyi var getirir. Bu yüzden kendimizi her anlamda check etmeliyiz diye konuştu.



TABİP ODASI'NA 'İFLAS' CEVABI

Ankara Tabip Odası Başkanı önder Okay'ın 'Kamu Hastaneleri Birlikleri Yasası ile, kamu hastaneleri iflas riskiyle karşıya karşıya' yönündeki eleştirisine cevap veren Başbakan Erdoğan, Efendim iflasa gidiyor, deniliyor. Bu ülkenin imkanlarını peşkeş çekerseniz iflasa gidersiniz. Sağlıklı bir şekilde yere sağlam basarsanız bu ülke iflasa gitmez. Düzenleme dönemindeyiz sıkıntılar olabilir. Bir yerden bir yere taşınırken, eşyayı bulmak kolay değil. Sağlıkta dönüşüm dönemini, başarıyla atlatmak zorundayız. Onun için iktidar döneminde eğitim ve sağlıkta dönüşüm başlattık dedi.



Başbakan Erdoğan, Türkiye'de doktor sayısının yeterli olduğu yönündeki tespitlere de katılmadığını açıkladı. Doktor sayısının değil, dağılımın eleştirildiğini hatırlatan Erdoğan, Türkiye'yi iyi dolaşırsak sağlıklı noktada olmadığını görürüz. İhtiyacımız var. Sayın rektör, bu yıl sayıyı arttıracaklarının müjdesini verdi. Biz gerekli desteği veririz şeklinde konuştu.



İstanbul'da yaşadığı bir olayı da paylaşan Erdoğan, İstanbul üniversitesi'nin tıp fakültesi için kendilerinden yer istediğini, buna karşılık 1 milyon 400 bin metrekarelik bir alan tahsis ettiklerini belirten Erdoğan, aradan bir süre geçtikten sonra, senatonun aldığı karar doğrultusunda üniversitenin 'Buna gerek yok' dediğini söyledi. Buyurun, ne diyeyim diye soran Başbakan Erdoğan, Başbakan olarak görevini yaptığını ve tahsisi gerçekleştirdiğini, ancak aldığı cevap üzerine o alanı Sağlık Bakanlığı'na devrettiğini bildirdi.



Erdoğan, şu an Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen alanda sağlık-kent kuracaklarını, aynı projeyi Ankara'da da hayata geçireceklerini ifade etti.



Erdoğan, konuşmasında gerekirse devlet hastanelerini üniversite hastanelerinin emrine de verebileceklerini kaydetti. Sağlık çalışanlarının özlük haklarına yönelik eleştirileri de cevaplayan Erdoğan, hükümetin öncelikleri arasında eğitim ve sağlığın olduğunu, şu an özlük haklarının yeterli olmadığını ancak milli gelir arttıkça bu durumun da düzeleceğini söyledi. Erdoğan, bu sorunu aşacaklarının altını çizerek, Anayasa'nın amir hükmü olan sosyal devlet ilkesini kağıt üzerinde değil, gerçekçi, sürdürülebilir olarak yaşamak istiyoruz. Demokratik, laik ve arkasından sosyal hukuk devletidir. Bu iki özelliği hep unutuluyor veya söylenmiyor. Burası çok önemli. Sosyal devlet olamazsanız, o zaman devlet öncelikli bir insan yapısı ile karşı karşıya kalırsınız. İnsanı öne alan devleti, arkaya çeken felsefeyi benimsedik. Bunu başarmak mecburiyetindeyiz. Popülizm uğruna ülke geleceğini ipotek altına alan bir anlayışı istemeyiz dedi.



İŞ BIRAKMA EYLEMİ YASAL DEĞİL

Erdoğan konuşmasında, Emek Platformu'nun 2 saatlik iş bırakma eylemine de tepki gösterdi. Erdoğan, eyleme yönelik tepkisini şu sözlerle ortaya koydu:



İş bırakma deniyor, yasal olarak kesinlikle yasak. Hukuken buna müsaade eden bir yasa maddesi yok. Yasal olarak iş yavaşlatma yok. Böyle bir şey yapılamaz. Hangi alanda olursa olsun yasal olmayan uygulamayı yapan kurumlar ve kuruluşlar, orada kendi insanına zulmediyor mu, ediyor. Nasıl zulmediyor. Bu hastanede ise işi yavaşlatarak, 5 kişiyi tedavi edecekse, o kişileri dışlamış olacaklar. O insanın hangi şartlarda geldiği belli değil. Karayollarındaki gişeleri düşünün. 2 saat benim vatandaşımın orada

yaktığı yakıtı kim telafi edecek. Büyükşehirlerde zaten sıkıntı varken, demokratik hukuk devletinde bu hareketin manası var peşkeş çekerseniz iflasa gider. Masada konuşulacak şeydir bu, ki konuşulmuştur. Bütün yetkililerle konuşuldu. Bunun sonu gelmez, her gün yeni şeyler ortaya çıkmaktadır. Kişilere göre yorumlar değişiyor. Bugüne kadar olan sistemle kazanamadığımız için yeni adımların atılması gereği ortaya çıkmıştır. Çıkarılmış, gönderilmiş 9 maddesi tekrar gözden geçirilmek üzere iade edilmiş. Yasama organı hesabını verecektir bunun.



Koltuk koruma derdinde olmadığının altını çizen Başbakan Erdoğan, inandığı konuları istişare ve müzakere yaparak, inandığı istikamette hareket ettiğini, kendisinin milletin hizmetkarı olduğunu vurguladı. Erdoğan, Genel Sağlık Sigortası ile sağlık hizmetinin ertelenemeyeceğini ve kimsenin bunun vebalini yüklenemeyeceğini belirterek, hükümet olarak bu sorumluluk duygusu içinde hareket ettiklerini söyledi.İHA

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Tıp Bayramı törenindeki konuşması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Emek Platformu'nun 2 saatlik iş bırakma eyleminin yasal olmadığını belirterek, Yasal olarak kesinlikle yasak. Hukuken buna müsaade eden bir yasa maddesi yok. Böyle bir şey yapılamaz. Hangi alanda olursa olsun yasal olmayan uygulamayı yapan kurumlar ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.