Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyanın basketbolunun kalbi sayılan NBA`yin (Amerikan Ulusal Basketbol Ligi-National Basketball Association of America) yıldızları 6 Ekim`deki Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçı için Türkiye`ye gelecek. Ama maçtan önce milyon dolarlık devlerin sağlık ihtiyaçlarının karşılanacağı hastane aranıyor. NBA Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı James ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-10-2009, 04:01 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT

Dünyanın basketbolunun kalbi sayılan NBA`yin (Amerikan Ulusal Basketbol Ligi-National Basketball Association of America) yıldızları 6 Ekim`deki Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçı için Türkiye`ye gelecek. Ama maçtan önce milyon dolarlık devlerin sağlık ihtiyaçlarının karşılanacağı hastane aranıyor.

NBA Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı James Provo bir süredir Türkiye`de çalışıyor. Her türlü sağlık sorununa müdahale edebilecek hastaneleri gezen Provo, kesin kararını açıklamasa da Medicana Hastaneleri`ne yakın durduğunun sinyalini verdi. Sağlık sisteminden etkilendiğini söyleyen Provo, özel hastanelerin tüm ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip olmasını şaşkınlıkla karşılamış. Özel sektörün tüm dünya ile aynı kalitede hizmet sunduğuna değinen Provo, özellikle acil servislerin etkileyici olduğuna dikkat çekiyor.

15 yıldır NBA`de

Gideceği ülkelerde maç yapacağı sahanın ışık ve pano düzenlenmelerinden konaklamaya kadar organizasyonun her aşamasını kontrol altına alan NBA`in üzerine titrediği en önemli konu birer servet değerindeki oyuncularının sağlığı. Basit bir sakatlıkla spor hayatları etkilenebilen bu dev adamlara yurtdışında garantili sağlık hizmeti sağlamak da Provo`nun görevi. 15 yıl önce basketbolla hiç ilgisi yokken tesadüfen bir maçta NBA`in yöneticileriyle tanışan Provo, bugün tüm ligin nabzını tutuyor.

Provo kendi işini, "Bulunduğumuz her yerde sağlık gereksinimlerimizi karşılamak" diye tanımlıyor. Maçta dizi sakatlanan oyuncunun nerede MR çektireceğinden, İspanya`da yaşadıkları gibi sıcaktan bayılan görevlinin hangi hastaneye kaldırılacağına kadar her türlü sorunla Provo ilgileniyor. Hala bir acil servis doktoru olan Provo, "Bizim için en büyük mesele ülkedeki hizmet sunuculardan istediğimiz hizmeti alabilmek. Buraya geldiğimizde biri sakatlanır ya da hasta olursa onu iyileştirmek için ben uğraşmayacağım. Uzman ellere teslim edeceğim" diyerek araştırmasının amacını anlatıyor.

5 ülkeyi dolaştı

Provo ve NBA ekibi her iki haftada bir ülke değiştiriyor. Dünya çapında oynadıkları maçlar öncesinde de Provo gidip yerel hizmet sunucularla koordinasyonu sağlıyor. Bir hastanede aradıkları ise Provo`nun ifadesiyle çok spesifik değil. Provo "Birisi maç sırasında sakatlanabilir ya da yolda yürürken araba çarpabilir. O yüzden genel bir hizmet bekliyoruz. Çoğunlukla ortopedik ihtiyaçlarımız oluyor. Bunun dışında göğüs filmi, dehidrasyon gibi konulara bakabilecek hastaneler arıyoruz" diye beklentilerini sıralıyor. Geçen yıl NBA takımlarıyla beraber 5 ülkede 7 şehir gezen Provo "İnanın ki bunları bulamadığımız ülkeler oldu" sözleriyle aslında bunların çok da basit istekler olmadığına dikkat çekiyor. Provo`yu bu ekimde de Londra, Roma, Macau, Madrid, Şanghay, Malaga, Treviso ve İstanbul yolları bekliyor. Pek çok ülkenin sağlık sistemini yakından tanıma fırsatı bulan Provo, sonuç olarak şu yorumu yapıyor: "Hiçbir ülkenin sağlık sistemi diğerinden iyi değil ama işleyiş çok farklı. Her yerde sağlığa erişim konusu gündemde. Maddi kaynak ve merkez eksikliği de sık sık dile getiriliyor".

Tercih kamudan yana

Provo`nun genel olarak gittiği ülkelerdeki tercihi hem devlet hem de bir özel hastaneyle anlaşmak. Dünya çapında özel hastanelerin hızlı hizmet açısından avantajlı olduğunu belirten Provo, yine de uzmanlık konusunda devlet hastanelerine güveniyor. "Ciddi sorunlarda devlet hastaneleri tercih sebebi oluyor. Hafif bir sorunda daha hızlı hizmet alabilmek için özel hastaneyi tercih ediyorum ama bir trafik kazasında devlete giderim" diyen Provo, bu sebeple Londra ve Barcelona`da da aynı stratejiyi izlediklerini söylüyor. Türkiye söz konusu olduğunda ise Provo, özel hastanelerin tüm ihtiyaçları karşılayacak donanıma sahip olmasını şaşkınlıkla karşılıyor. Özel sektörün tüm dünya ile aynı kalitede hizmet sunduğuna değinen Provo, özellikle acil servislerin etkileyici olduğuna işaret ediyor.

PROVO GEZDİĞİ ÜLKELERİ KIYASLARI

İngiltere-Londra: Devlet ve özel iç içe işliyor. Devlet hastaneleri özellere göre daha donanımlı. Ancak CAT scan gibi yüksek teknoloji gerektiren bir tetkik için gireceğiniz sırada bir yıldan fazla bekleyebilirsiniz.

Çin-Macau: Sağlık sistemi Türkiye`deki gibi işliyor. Devlet hastaneleri her türlü imkana sahip ama talep çok yoğun. Diğer taraftan özeller de acil servis bile olmayabilir.

Amerika: Özel ve devlet arasında çok az fark var. Çünkü vermek zorunda oldukları hizmetler önceden belirlenmiştir. Ama 40 milyon vatandaş sigortasız. Türkiye`nin şansı nüfusun neredeyse tamamının sigortalanmış olması.

Türkiye: İleri görüşlü bir şekilde tüm donanım sağlanmış. Özellikle benim uzmanlık alanım olan acil servisler çok iyi düzenlenmiş. Bazı ülkelerde böyle bir servis bile yok.

HEPSİ BİRER GENETİK MUCİZE

James Provo 15 yıldır NBA oyuncularının ve ekibinin sağlından sorumlu. Halen bir hastanede acil servis hekimliği yapan Provo iki işini karşılaştırdığında şöyle bir sonuca varıyor: "Spor hekimliğine yaklaşım acil hekimliği gibi. Amaç sakatlanan bölgeye anında müdahale etmek. Ancak acilde patolojik bir bozukluğu düzeltmek hedeflenir, spor hekimliğinde ise fizyolojiyi en iyi seviyeye çıkarmak. Bakış açısı tedavi etmek değil sağlığı korumak". Provo, henüz Türkiye`de yaygınlaşmayan bu alanın inceliklerini anlatırken NBA oyuncularının karşılaştığı tüm sporculardan farklı olduğunu vurguluyor. "Bu adamlar birer genetik mucize" diye söze başladıktan sonra Provo, ortalama 2 metre boyudaki "dev adamların" sağlık değerlerinin de göz alıcı olduğunu söylüyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri TÜRK HASTANELERİNE NBA'DEN TAM NOT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Dünyanın basketbolunun kalbi sayılan NBA`yin (Amerikan Ulusal Basketbol Ligi-National Basketball Association of America) yıldızları 6 Ekim`deki Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçı için Türkiye`ye gelecek. Ama maçtan önce milyon dolarlık devlerin sağlık ihtiyaçlarının karşılanacağı hastane aranıyor. NBA Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı James ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.