Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sağlık Haberleri

Uyarılar

Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız (Habersaglık-Istanbul) Hastanelerde hemşireler ya da doktorların tek kullanımlık malzemeleri 3 ile 15 kez kullandığının saptandığı vurgulandı. Ameliyat masasında ölümlerin bir bölümünün de hastaların yattığı elektronik tedavi cihazından elektrik kaçağı olması sonucu meydana geldiği ve doktorların çoğunun da hastanın doğal sebeplerden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-10-2009, 03:02 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor



(Habersaglık-Istanbul) Hastanelerde hemşireler ya da doktorların tek kullanımlık malzemeleri 3 ile 15 kez kullandığının saptandığı vurgulandı. Ameliyat masasında ölümlerin bir bölümünün de hastaların yattığı elektronik tedavi cihazından elektrik kaçağı olması sonucu meydana geldiği ve doktorların çoğunun da hastanın doğal sebeplerden öldüğünü zannettiği bildirildi.

İki gün sürecek sempozyumda Türk bilim adamlarının yanı sıra İngiltere, İsviçre, Tayland gibi ülkelerin de tıp bilim adamları da yer alıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Bio-Medikal Mühendisliği Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yekta Ülgen, bazı sağlık kuruluşlarında sağlık personelinin çok dikkat edilmesi gereken tedavi gereçlerini yanlış kullandığını söyledi. Ülgen, bu yanlış kullanımın, sterilize edilmesi gereken araçlar üzerinde ortaya çıktığını söyledi. Prof Dr. Yekta Ülgen, "Maalesef bazı sağlık kuruluşlarımız tek kullanımlık tıbbi tedavi araçlarını üç ile on beş defa kullanıyor; hal böyle olunca hastanın enfeksiyon kapması çok kolay oluyor" dedi.

Ülgen, ayrıca elektronik cihazların da yeni olmasının doğru çalıştığı anlamına gelmediğini belirtti. Tedavi yöntemlerinde son teknolojiden yararlanan hastanelerde mutlaka Bio-Medikal mühendislerin bulunması gerektiğini ifade eden Ülgen, böyle bir uygulamanın arttırılmasının yaşanan hasta kayıplarını ve hastalardan gelen çeşitli şikayetleri önleyeceğini açıkladı.

Prof. Dr. Yekta Ülgen elektronik tedavi araçlarından dolayı hastalarda kalıcı hasarların da oluşabileceğini, Türkiyede böyle durumlarla sık sık karşılaşıldığını dile getirdi.

Ülgen, Türkiyede ve dünyada ameliyathanede gerçekleşen hataların oranının çok yüksek olduğunu ifade etti. Yekta Ülgen, böyle olayların sebebinin elektronik alete ya da o aleti kullanan personellerin yeterince eğitimli olmamasına bağlanabileceğini söyledi.

Ülgen, ameliyathanelerde çok önemli olarak gördüğü hataların başında metal araçların, hastaların yattığı elektronik tedavi aracında elektrik kaçağı olması sonucu yaşanan elektrik şoklarından kaynaklandığını açıkladı. Doktorların çoğunun da böyle bir sonuç karşısında hastanın doğal sebeplerden öldüğünü sanmasının da bir yanılgı olduğunu belirtti.

Cep telefonlarının manyetik dalgalarının da elektronik navigasyon aletlerinde etkili olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Yekta Ülgen, manyetik dalgaların hasta ameliyattayken bilgisayar ile çalışan navigasyon aletlerini etkileyip hastanın ameliyat sırasında ciddi şekilde yanlış tedavi edilebileceğini de vurguladı.

Türkiyedeki bir çok hasta hanede fiziksel şartların uygun olmadığından da yakınan Ülgen, Hastahane inşaatı, Tesisat uygulamaları ve hasta odaları gibi ayrıntılarında iyileştirme yoluna gidilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Teknolojinin hızla pahalandığını sağlık sektörünün bir sanayi haline geldiğini söyledi. Korur, sağlık sektörünün insani değerlerin ötesinde olumsuz bir açı kazandığını kaydetti.

Korur, yeni nesil doktorların veya öğrencilerin teknolojiyle iç içe kaldıklarını ve teknolojiyi tek gerçek kabul ettiklerini söyledi. Ayrıca böyle bir neslin insani özellikleri unutup daha az hataya alıştığını ve hoşgörü özelliğini de yitirdiğini belirtti.

Elektronik tedavi yöntemlerinde aldatmacalarında hastayı aldatma yoluna da gidildiğini belirten Prof Dr. Şebnem Korur, dijital mamografi servisi veren bazı özel kuruluşlarda eski sistemlerin verilerini bilgisayara geçirerek dijital bir özellik kazandığını söyledi. Korur böyle bir uygulamanın doğruyu yansıtmadığını ve aldatmacadan ibaret olduğunu açıkladı.

Sempozyum Başkanı İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öztan Öncel günümüzde bilim dünyasının teknolojiden ayrı düşünülemediğini söyleyerek "Dünün bilim-kurgu yazarlarının düşledikleri, kısa sürede gerçeğe dönüştü. Teknolojiden yararlanmayan ve soyutlanmış bir yaşam ise neredeyse mümkün değil. Günümüzde teknoloji insanı ikinci bir deri gibi sarıyor" dedi.

Öncel teknolojinin yenilikleri getirdiğini fakat bunun yanında da tartışmaları da beraberinde getirdiğini söyledi.

İstanbul Vali Yardımcısı ve İnsan Hakları Kurulu Başkanı Mehmet Seyman, bireylerin yaşam hakkının korunmasında hekimlerin çok önemli sorumlulukları olduğunu söyledi.



İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Deontoloji ve Tıp Tarihi Anabilim Dalı ile Tıp Etiği ve Tıp Hukuku Derneğinin düzenlediği ''2. Uluslararası Tıp Etiği ve Tıp Hukuku Sempozyumu''nda konuşan Seyman, en temel insan hakkı olan yaşam hakkının savunmasında hekimlerin vazgeçilmez olduğunu dile getirdi.

Hekimlerden etik değerlere eksiksiz uyulmasının beklendiğini ifade eden Seyman, ''Bireylerin yaşam haklarının korunmasında hekimlerin çok önemli sorumlulukları var'' dedi. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Köksal Bayraktar da tıp hukuku alanında bulunan çalışmalarına işaret ederek, ''Hekim faaliyetleri ceza hukukunu çok yakından ilgilendiriyor'' diye konuştu.

Prof. Dr. Bayraktar, çağdaş hukukta hekimin, hastasını aydınlattıktan sonra onayını alması durumunda, mesleğinin gereklerini yerine getirdiğinde ceza hukuku açısından sorumsuz olduğunu anlattı.



Kaynak: SağlıkHaber

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor

Serbest Kürsü ve Sağlık Haberleri Ülgen: Hastanelerde tek kullanımlık malzeme 15 kez kullanılıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız (Habersaglık-Istanbul) Hastanelerde hemşireler ya da doktorların tek kullanımlık malzemeleri 3 ile 15 kez kullandığının saptandığı vurgulandı. Ameliyat masasında ölümlerin bir bölümünün de hastaların yattığı elektronik tedavi cihazından elektrik kaçağı olması sonucu meydana geldiği ve doktorların çoğunun da hastanın doğal sebeplerden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Sağlık Haberleri nerededir kimdir Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sağlık Haberleri hipnoz Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.