Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Saç Bakımı

Uyarılar

Saç Bakımı saçlar bakımı, saç bakımı, kepekli saçlar için bakım, röfleli saçlar için bakım, kırılan saçlar için bakım, cansız saçlar için bakım, ince telli saçlar için bakım, yanmış saçlar için bakım, kuru saçlar için bitkisel bakım, ince saçlar için bakım, boyalı saçlar için bakım, saçlar için bitkisel bakım, kuru saçlar için bakım maskesi, zayıf saçlar için bakım, yıpranmış saçlar için bitkisel bakım, kuru saçlar için doğal bakım, mat saçlar için bakım, yıpranmış saçlar için doğal bakım, kuru saçlar için bakım,

Saç Nakil İşlemi

Güzellik Bakım ve Saç Bakımı Saç Nakil İşlemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saç Nakil İşlemi Saç nakli, saçın başın arka bölgesinden alınıp saç kaybı olan bölgeye nakledilmesi operasyonudur. Donor dominant (baskın verici) olarak adlandırılan başın yan ve arka bölgelerindeki saçlar hayat boyu uzamaya devam eder ve dökülmezler. Bu saçların saçsız bölgeye nakledilmesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Saç Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Saç Bakımı nerededir kimdir Saç Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Saç Bakımı hipnoz Saç Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Saç Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Saç Bakımı kuantum düşünce kitap haberi

Saç Nakil İşlemi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2008, 03:22 AM   #1 (permalink)
dogan_blade
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Saç Nakil İşlemi




Saç Nakil İşlemi
Saç nakli, saçın başın arka bölgesinden alınıp saç kaybı olan bölgeye nakledilmesi operasyonudur.
Donor dominant (baskın verici) olarak adlandırılan başın yan ve arka bölgelerindeki saçlar hayat boyu uzamaya devam eder ve dökülmezler.
Bu saçların saçsız bölgeye nakledilmesi uzama veya dökülmeme yeteneklerini değiştirmez. Diğer bir tanımlama ile saç köklerinin dökülmesi veya dökülmemesi bulunduğu yerin özelliğine bağlı değil tamamen kendi genetik özelliğine bağlıdır. Donor dominansı veya baskın vericilik, saç naklindeki başarıyı sağlayan bilimsel temeldir.

Saç nakli cerrahisine uygun adaylar, başının yan ve arka bölgelerinde yeterli miktarda saç olan kişilerdir. Modern tekniklerin saç nakli cerrahisini geliştirmesi ile birçok erkek geçmişte saç nakli cerrahisine uygun aday değilken bugün uygun aday haline gelmiştir. Geçtiğimiz on yıl içinde saç nakli cerrahisi önemli gelişmeler kaydetmiştir.

Büyük graftların kullanımı ile oluşturulan doğal olmayan görüntüler yerlerini, küçük boyuttaki graftların kullanımı ile doğal görünümlere bıraktı. Değişebilen ölçülerdeki graftlar ile birlikte gelişen yeni aletlerin kullanımı, saç nakli uzmanlarına her kişiye uygun doğal saç görünümünü gerçekleştirme olanağını sağladı. Tek saç içeren graftlar en iyi ve en yumuşak görünüme sahiptir.
Çok fazla yoğunluk sağlamamalarına rağmen inceden kalına doğru bir geçiş sağlarlar. Saçı dökülmemiş bir kişinin saçı incelenirse alnın en ön kısmında çok sayıda tek saç görülür.
Mikrograftlar 2-3 saç içeren küçük graftlardır ve saç çizgisinin arkasına yerleştirilerek yoğunluğu yavaşça arttırırlar. Minigraftlar 4 ya da daha fazla saç içerirler ve saç çizgisinin arkasına yerleştirilerek saç çizgisine yerleştirilen mikrograftlardan daha büyük graft olan minigraftlara doğru doğal bir yoğunlaşma elde edilir.
Foliküler ünite kavramı, daha önceden tanımlanmış bir kavram olmasına karşın son 5-6 yıldır saç naklinde elde edilen başarıda anahtar rol oynamıştır. Saç sınırlarındaki saçlar haricindeki saçlar, genellikle tek olarak bulunmayıp, foliküler ünite olarak adlandırılan gruplar halinde bulunurlar. Foliküler ünite olarak adlandırılan bu saç gruplarında 1 ila 4 adet terminal (normal erişkin) saç, 1-2 adet vellus (tüy) saç bulunur. Bu saçlar, perifolikulum adı verilen bir bağ doku bandı ile sarılmış olarak birarada foliküler üniteyi oluştururlar.
Bu ünite içerisindeki 2-3 saç sıklıkla ortak bir kanal içerisinde uzanarak tek bir folikül deliğinden dışarı çıkarlar. Saç naklinde graftların foliküler üniteler halinde hazırlanarak nakledilmesi ile özellikle doğal görünüm açısından büyük bir başarı elde edilmiştir. Foliküler ünite nakli ile diğer graftların nakli karşılaştırıldığında foliküler ünite nakli lehinde birçok avantaj vardır.
Bunlardan bazıları; saçlı derinin doğal yapısının daha fazla korunması, iyileşme sürecindeki bağdoku oluşumunun daha az olması, cilt yüzeyinde şekil bozukluğu oluşmaması, iyileşme sürecinin daha kısa olması, kan dolaşımı ve oksijen dağılımının daha iyi olması ve de en önemlisi nakledilen saçların birbirine çok daha yakın ve çok fazla sayıda nakledilebilmesidir.
Infeksiyon, kanama, saç büyümemesi, kist oluşumu ve yara izi gibi saç naklinin istenmeyen yan etkileri oldukça nadir görülür. Modern saç nakli cerrahisi rahat ve kolaydır, sonuçları ise mükemmeldir. Ömür boyu devam edebilen bir süreç olan saç dökülmesi erkeklerin çoğunda (erkeklik hormonlarından dolayı) 40-45 yaşına kadar oluşur.
Bu yaştan sonraki yaşlanma sürecinde kafada bulunan tüm saçlar incelir. Modern teknikler ile daha fazla sayıda saç nakli daha az sayıda işlem ile gerçekleştirilebilmektedir.
Saç nakli, başın arka bölgesindeki dökülmeyen saç köklerinin bir şerit halinde alınıp, değişik teknikler kullanılarak foliküler üniteler veya micro-minigraftlar haline getirildikten sonra saçsız veya incelmiş saçların olduğu alanlara yerleştirilmesi işlemidir.
Saç nakli yapılacak kişinin saç kaybının derecesine, yaşına, saçının özelliklerine ve verici bölgenin kapasitesine göre nakil işlemi planlanır. Nakil yapılacak bölgenin durumuna göre tek bir seansta 1000-2500 foliküler ünite (yaklaşık 2300-6250 adet saç teli) nakledilebilir. Bölgenin büyüklüğü, birden fazla seansı gerektirebilir.

Bir seansta nakledilen saç teli sayısı kullanılan greftlerin cinsine bağlı olarak 10000 adete kadar arttırılabilir. Hem başın arka bölgesinden saç şeridinin alınması hem de hazırlanan saç ünitelerinin yerleştirilmesi sırasında basit bir lokal anestezi uygulanır.
2-4 saatlik etkiye sahip lokal anestezik ilacın etkisi geçmeden işlem tamamlanır. Saç nakli operasyonunun süresi öncelikle nakledilecek saç sayısı olmak üzere cildin yapısı, uygulamayı yapan ekibin tecrübesi gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. WOP kliniğinde Fatih Dağdelen eşliğindeki operasyon 3 ile 6 saat sürede tamamlanır ve saç nakli işlemi tamamlandığında, nakil yapılan kişi günlük normal aktivitesine devam edebilir.

Kaynak
Op.Dr.Fatih Dağdelen • Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Dikleştirme, Meme Küçültme, Meme Asimetrisi, Erkeklerde Meme, Yüz Germe, Alın Germe, Kaş Kaldırma, Göz Kapağı Estetiği, Dudak Kalınlaştırma, Çene Estetiği, Kulak Estetiği, Botox , Dolgu Maddes

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Saç Nakil İşlemi

Güzellik Bakım ve Saç Bakımı Saç Nakil İşlemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saç Nakil İşlemi Saç nakli, saçın başın arka bölgesinden alınıp saç kaybı olan bölgeye nakledilmesi operasyonudur. Donor dominant (baskın verici) olarak adlandırılan başın yan ve arka bölgelerindeki saçlar hayat boyu uzamaya devam eder ve dökülmezler. Bu saçların saçsız bölgeye nakledilmesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Saç Bakımı telkin cd indir izle İstanbul Saç Bakımı nerededir kimdir Saç Bakımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Saç Bakımı hipnoz Saç Bakımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Saç Bakımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Saç Bakımı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.