Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rüyalarda Değişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/)
-   -   ilginç bir rüya :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/621635-ilginc-bir-ruya.html)

barbaros_y 27-08-2012 10:11 PM

ilginç bir rüya :)
 
sizlere dün gece gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum arkadaşlar ben bir anlam veremedim ve rüya tabirlerinde de saçma sapan şeylere rastladım.
bir binanın içindeyim annem ile birlikte bir asansöre biniyoruz asansör 4 kata gelince yatay olarak hareket etmeye başlıyor ve komşu dairenin içinden geçiyor .tabi karşı dairede bir kadın çırılçıplak uzanmış uyuyor bizi görünce uyanır gibi oluyor ama asansör bizim dairemize ulaşmış. sonra camdan dışarı baktığımızda sağanak bir yağmur var o kadar çok yağıyor ki sel oluşuyor ve camdan izlediğimiz kadarıyla alt dairemize kadar seller ulaşıyor.
2. rüyam;
ailecek (ama benim aile bireylerim değil-tanımıyorum) bir araba içerisinde yolculuk yapıyoruz ve arabamız bozulunca yol kenarından bir arabayı çalıyoruz yu89ben orada arabayı ben süreceğim felan diyorum.
normal de çok önemsemem rüyalarımı ama telkinlerden ve olumlamaların ardından ilk kez gördüğüm ve hatırladığım tek rüya olduğu için anlatmak istedim.

froyaa 27-08-2012 10:36 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
ben bu konuda bilirkişi değilim tabi ama okudum ve hissettiklerimle yorum yapmak istiyorum.ailenizin ya da sizin bir hedefiniz var maddi bir beklenti olabilir fakat birilerine bağımlı gibisiniz.o insanların ya da herkimse o kişinin rızasını almalısınız.saklı gizli bir iş var sanki ve bu yüzden başarıya ulaşamıyo gibisiniz anlamını çıkardım ben.

sweeet 27-08-2012 10:46 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
Annenizin fikirlerine değer veriyor olabilirsiniz. Onlardan çokça etkilenmiş de olabilirsiniz. Gördüğünüz bina bilinçaltınız ve dışarıdaki yağmurda arınma sürecine işaret edebilir. Rüya tabirlerini hiç sevmem hiç bakmam. Kişinin rüyası kendine özeldir. Gördüğü objeler yaşa ve ruh hahline göre değişir. Rüyayı dikkatli takip edip genel olarak da hayra yormakta fayda vardır her zaman.

Diğeri ise bu tip rüyaları bazen ben de görürüm. Genelde yeni kararlar arifesinde ve bu rüyayı da değişime yorabiliriz. Belki şimdiki aileniz olmasa bile gelecekteki aileniz olabilir. Yolculuk ve yok yeni kararlar ve değişime işaret ediyor. Belki de kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz planlar olabilir. Varsa eğer bunlar için küçük de olsa bir adım atın.

Tamamen amatörce yorumdur. Sizin kendi yorumlarınız daha değerlidir. Belki ilham olur diye yazdım. Sevgiler.

barbaros_y 27-08-2012 10:48 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
esasında evet bir araba almayı düşünüyorum ve bunun için bankadan kredi almak durumundayım.bunun içinde babam ile görüşmem lazım ama o da kararsız . o biraz daha bekleyip peşin almak istiyor.teşekkür ederim yardımlarınız için25889

barbaros_y 27-08-2012 10:51 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
sayın sweet bana göre ikiside mantıklı geldi :) amatörcede olsa böyle yardım alabilmek çok hoşuma gitti. iyi ki bu site var ve iyiki sizler varsınız çok teşekkür ederim.bundan sonra her rüyamı paylaşacağım inşaallah. sağlıcakla

froyaa 27-08-2012 11:02 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
fena değilmişiz o zaman amatörce de olsa superxy..birbirimiz için burdayız, iyi ki varız. t678

sweeet 27-08-2012 11:16 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
froyacım ben de gayet başarılı buldum yorumunu sen baya uzman çıktın çaktırmadan. ;) Harikasınız, birlikte harikayız ne diyim.

barbaros_y 08-09-2012 07:51 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
selamlar bugün gördüğüm ama unutamadığım bunun içinde paylaşmak ve yorumlamanızı istediğim bir rüyam var.
çok büyük market gibi bir yerdeyim ama aynı zamanda soyunma dolabları var ama yapı market gibi bir yer aynı zamanda yanımda iş yerinde arkadaşım olan bir kız, sevgiliymişiz onunla geziyoruz bir süre sonra kucağıma alıp gezmeye başlıyoruz ama ama gerçek hayatta ş yerinde müdürüm bizi görüyor ve kızıyor sonra beraber yürüyüp evlenme hayalleri felan kuruyoruz.
rüyalarım çok fantastik biliyorum :)
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

froyaa 08-09-2012 09:08 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
çok fantastik değil bence..o kızdan hoşlanıyor ya da ondan bir beklenti içinde olabilir misin:))..kendimi kanalın birindeki yorumcu abla gibi hissettim :))))

barbaros_y 08-09-2012 09:36 PM

Cevap: ilginç bir rüya :)
 
hoşlanıp hoşlanmadığı sorgulamadım hiç ama beğendiğim kesin :) ama bir beklentim yok.. bilinçaltı ne garip şey kaç gündür görmüyorum bile nerelerden neler çıkarıyor durup dururken 96kl


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.