Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Oruç ve Zihinsel -Bedensel Arınma Programı Bireysel gelişim için iç disiplin ve arınma-oruç programları her zaman çok önemli olmuştur. Özellikle uzak doğunun bu yöndeki içe yöneliş çalışmaları ve felsefeleri, tarih boyunca bu arınma programlarında dikkat çekici disiplinler uygulamış ve bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-08-2009, 11:16 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA

Oruç ve Zihinsel -Bedensel Arınma Programı
Bireysel gelişim için
iç disiplin ve arınma-oruç programları her zaman çok önemli olmuştur. Özellikle uzak doğunun bu yöndeki içe yöneliş çalışmaları ve felsefeleri, tarih boyunca bu arınma programlarında dikkat çekici disiplinler uygulamış ve bu tarz iç disiplin çalışmaları uzak doğuda çok uygulanmıştır


Bu yöndeki zihinsel ve bedensel arınma programları, uzak doğu kültürlerinin bilgelik okullarının ve felsefelerinin en sık uyguladığı yöntemlerdir. Gezegenimizdeki uzak doğu felsefeleri binlerce yıldır içe yöneliş öğretilerini uygulamaktadır.

İçe yöneliş yöntemleri aradıklarımızı dışarıda değil içeride aramamızı öğreten metotlardır. Çünkü aradığımız her ne ise onu dışarıda değil içeride bulacağımız şüphesizdir ve içimizin sesini daha fazla duymamız, ona daha fazla kulak kabartmanız gerektiği, onun bize zaten yolumuzu çizdiği, yolunuza ait haritayı verdiği gerçeği tartışılmaz evrensel bir gerçekliktir ve içsel yolculuk yapmak isteyenler için, varabilmemiz için bu tarzda programlar uygulamak yararlıdır.

Eğer Ramazan ayı gibi özel bir ayda değilsek, zihinsel ve bedensel arınma programları bulunduğumuz yer ve koşula göre değişkenlikler kazanabilir. Ama önemli olan buradaki düşüncenin temelindeki niyettir hangi niyetle bu programı uygulamaya başladığımız ve bu niyeti program boyunca sürdürmemiz ve en sonuna gelip tamamladığımız zamanda aynı niyetle tamamlıyor olmamız çok önemlidir.

Böylece örneğin oruç bizim içe yönelişimizi kolaylaştıracak bir program olacaktır. Buna bugünün modern tanımıyla bir tür ruhsal detoks da diyebilirsiniz isterseniz.

içeride bulmamız için bir fırsat ve aynı zamanda içimizin sesini daha fazla duyabilmemiz için olanaklar yaratacaktır çünkü zihinsel ve bedensel arınma programları dışarıdan gelen gürültülerin azalmasına neden olur.

Dışarıdan bu kadar çok gürültü geldiğinde içimizin sesini duymakta zorlanabiliriz. Ancak dışarıdan gelen, gürültülerden, fazlalıklardan, kirliliklerden uzaklaştığımız zaman yani bizi karıştıran her şeyden uzaklaştığınız zaman içimizdeki o gerçek, tamamen saf, bize, Tanrı’ya ve Evrene ait olan, bizim yolumuzu bize çok rahat gösterebilen sesi duymamız çok daha kolay hale gelecektir.

Zihinsel Arınma

Önce zihinsel arınmayı biraz açarsak: Bu programın en büyük önemi tamamen içe yönelmemizi sağlayabilmek amaçlı olmasındadır. Bunun olması içinse dışarıdan gelen fazla gürültüleri, kirlilikleri, fazla sesleri kesebilmemiz lazım ki, içeriye daha fazla yönelebilelim, eğer oruç tutuyorsak, orucun asıl anlamını yaşayabilelim.

Bulunduğunuz şu anki çağda ve mevcut bulunduğunuz alanda, çok fazla akıl-zihin karıştırıcı, bulandırıcı etkenler var. Bu program uygulandığı sürece bunlardan arınmak, öze dönebilmek, varoluşa ait olan o kendi sesimizi duyabilmek için detaylardan arınmamız lazım.

Günümüz koşullarında bu zihinsel arınmanın yani ruhsal detoksun sağlanabilmesi için programı uyguladığımız sürece bazı şeylerden uzak kalmamız ve zihinsel bir oruca da girmemiz gerekecektir ki zihinsel oruç - hiçbir olay ve kişi hakkında olumsuz düşünmemek, yargı üretmemeye çalışmak, kıskançlık, öfke, kin gibi duyguları denetlemektir- fiziksel oruçla tamamlanmadığında ruhsal anlamda oruç tutmuş sayılmayız.

mekanik anlamda içimizden bin tane küfür ve kahır geçirerek belli saatler içinde aç kalmanın dinlerin tavsiye ettiği gerçek oruçla hiç alakası yoktur. Tüm ramazan ayında biraz daha içsel ve ruhsal değerlere dönük yaşamak asıl spiritüel anlamın gerçekleşmesine yardımcı olacaktır.


Bedensel arınma

Bu tamamen fiziksel bir arınma yöntemi içerir. Bu yüzden de bedenimizin arınması için sadece yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmemiz ve oruç bozarken ağır ve bedene zarar veren besinler almamamız yeterli olacaktır. Oruç açarken neler yenebileceğine dair pek çok yayın vardır, dileyenler araştırabilir. Beden arınması için bu tip bir uygulama yaparken daha temiz bir havada daha fazla zaman geçirmemiz, nefes-alış veriş yöntemleriyle bedene daha fazla oksijen sağlamamız iyi olur ki bu da, bu zaman zarfında yani diyelim ki ramazan ayında vejetaryen beslenme tarzını benimsememiz, içeceğimiz içeceklerin doğal olması, özellikle bol su tüketmemiz ve doğal içeceklere yönelmemiz, çay, kahve, kola, alkol, sigara gibi içeceklerden vazgeçmemiz anlamına gelecektir .

Ayrıca zihinsel arınmaya takviye için her gün hiç aksatmadan belirli süreler süresince kendimizde zihinsel yükseliş için uygun gördüğünüz meditatif bir programı uygulamamız ve asla aksatmamamız bize takviye bir destek ve güç verecektir.

Meditasyon yapmak bunlardan biridir.Mantra veya zikir sözcüklerimizi kendi isteğimize göre seçerek daha çabuk yükseliş sağlayabiliriz. Bu metotları kullanmak bize düzenli ve disiplinli bir çalışma programı sağlayacak, orucumuzu zihinsel, fiziksel ve inancımıza uygun manevi bir bütünlük hissi içinde, bir tamlık ve içsel arınma ile tutmamıza neden olacaktır

İçsel Arınma

İç arınmaya davet imana davet etmek anlamına da gelir. Hangi inanç grubundan veya dinden olursa olsun her inananın arınmaya, oruca yani nefsini terbiye etmeye ihtiyacı vardır.

Ruhsal anlamda gerçekten oruç tutan yani nefsini, egosunu denetlemek isteyen bir insan bu eylemi ve düşüncesiyle atom altı parçacık düzeyinde de benzerlerine örnek olmakta onları da imana davet etmekte ve sessiz bir ruhsal çağrı yapmaktadır.


Gözü görmeyenlere ışık tutmak, kulağı duymayanlara ses olmak, yolu bilmeyenlere işaret etmek her inananın sorumluluğudur. Çünkü acıları dindirecek olan sadece imandır, gerçek iman ise evren yasalarının işleyişine teslim olmak, oluşmakta olana rıza göstermek ama daha iyisini yapmak içinde hiç durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmak demektir.

İmanda acı olmaz. Endişe olmaz. Sadece bir teslimiyet ve güven hali vardır. Yaradan’ın yarattıklarını ve yaptıklarını o yüce Bilgi’den ötürü yaptığını bilmek, inanmak ve güvenmek vardır. Ve böylece O’nun o Yüce Sevgisinden emin olmak ve onu bilmek ve onu hissetmek vardır. Ve inananı da inanmayanı da aynı Yüce Sevgi ile sardığını görmek vardır.

Gerçek imana varmak belki de pek çok inkarlardan geçecektir. Nice acı dolu süreçler gelip gidecektir. Ancak asıl olan bellidir ve muhakkak ona varılacaktır. Neredeyse herkesin yolu aynı yeredir. Kimisi önce kimisi sonra...

Ancak önce gidenlerinse arkadan gelenlere yardım etmesi esastır. Tıpkı ona da yardım edilmiş olduğu gibi. Nasıl ki o buraya gelene dek nice önden gelenler elinden tutmuştur ve tutmaya devam edecektir, şimdi o da her bir ardında durana elini uzatmalıdır.

Işığın varlığını göstermelidir. Çünkü böylece bir gün onlarda diğerlerine el uzatacaklardır.
Oruç diyet değildir!

Ramazan ayında yapılabilecek en önemli yanlışlardan biri, bu ayı bir "diyet ayı" gibi değerlendirmektir. Ramazan ayının spiritüel anlam ve faydasını bu kadar bozan bir yaklaşımla zayıflamak değil kilo almak bile mümkündür.

Ramazan ayı taşıdığı manevi değer nedeniyle de kilo verme, diyet yapma, zayıflama için hiç de uygun bir ay değildir. Bu güzel ay sahip olmanın değil sadece insan olmanın, şükredip inanmanın, huzura, sevgiye, saygıya ve paylaşmaya odaklanmanın ve hayatı bize sunan sonsuz güce sınırsız teslim olmaya çalışmanın ayıdır, olabildiği kadarıyla tabii ki…

Ramazan ayının en önemli sağlık yararı bedene ve ruha verdiği huzur desteğidir. Bu huzur, bizi hastalıklardan da koruyacaktır! Huzuru bol, keyfi, neşesi, eğlencesi zengin, üzüntüsü, endişesi, korkusu az bir hayatın bedensel ve ruhsal bağışıklığı güçlendireceği gerçeği en büyük evrensel gerçeklerden biridir…

Bu ayda sevdiklerimize, inançlarımıza, değerlerimize ve teslimiyet duygumuzu geliştiren diğer ruhsal güçlerimize sarıldıkça, bedenimiz de, ruhumuz da iyileşecek, mutsuzluklara ve hiç bitmeyen şikayetlerimize karşı direnç kazanır hale geleceğiz. Aşırılıklarımız için yalnız ramazan ayında değil, kendimizde fazlalık hissettiğimiz tüm zamanlarda da oruç tutabiliriz…

ALINTI..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 11:34 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA

çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler... En sonda belirtilen hataya düşenlerden biri de benim. Bu sene kilo verebileceğimi düşünüyodum ramazanda o nedenle tutmayı düşünüyorum fakat içimde hiç kötülük olmasını istemem kilo önemli değil ama içimi temiz tutmayı çok isterim
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
arinma, oruc, zihinsel-bedensel

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ORUÇ VE ZİHİNSEL-BEDENSEL ARINMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Oruç ve Zihinsel -Bedensel Arınma Programı Bireysel gelişim için iç disiplin ve arınma-oruç programları her zaman çok önemli olmuştur. Özellikle uzak doğunun bu yöndeki içe yöneliş çalışmaları ve felsefeleri, tarih boyunca bu arınma programlarında dikkat çekici disiplinler uygulamış ve bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.