Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

ENERJİ KİLİTLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ENERJİ KİLİTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ENERJİ KİLİTLERİ; Çakralar sizin için neyse enerji kilitleri de Gaia için o dur. Bugün bunlarla ilgili ve sizlerle, çoğunuzun hiç duymadığı şeylerle ilgili konuşacağız. Artık geldiğiniz noktada daha ileriye gidebilmeniz için, uyanabilmeniz icin şok bilgiler verecegiz. Evet, kristal mesajlar kısa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

ENERJİ KİLİTLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-04-2009, 12:44 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Lightbulb ENERJİ KİLİTLERİ

ENERJİ KİLİTLERİ; Çakralar sizin için neyse enerji kilitleri de Gaia için o dur.

Bugün bunlarla ilgili ve sizlerle, çoğunuzun hiç duymadığı şeylerle ilgili konuşacağız.

Artık geldiğiniz noktada daha ileriye gidebilmeniz için, uyanabilmeniz icin şok bilgiler verecegiz.

Evet, kristal mesajlar kısa ve şok etkisinde olup, başka hiç bir kaynağın verdiği bilgiye ve tarza benzemeyecektir.

Sizler artık çok ilerlerdesiniz, sadece kendinizi halen geri tutan bir takım inanç sistemlerinden ve zayıflıklardan kurtulabilmek için şoka ihtiyacınız var..

Buradaki bütün enerjileri hissetmenizi istiyoruz. İzin verin kendinize. Bırakın olsun. Okuduğunuz bu mesajlarda aldığınız enerjinin farklı olduğunu biliyorsunuz.


Burada cok daha fazlasının olduğundan şüphesi olanlar kendileri için, kendi özel yaşamlarında bir takım işaretler aldılar.

Bu mesajlar çok kısa bir zamanda ingilizceye çevrilip dünyaya yayıldı, birbirlerini hiç tanımadıkları halde hızla bir ekip oluşturup hiç birinizin hayal bile edemeyeceği bir hızda çalışmaya başlandığından haberiniz dahi yok…

(kendileri dahi nasıl olup ta bunun bu kadar hızlı olabileceğini bilinç düzeyinde anlamış değiller) Çok yüksek bir düzeyde birbirleriyle iletişimde olan bu ekibi biz, birleşik konseyden bir takım koruyor ve birlikte yaratımda bulunuyoruz.

Onlar kendi özgür seçimleri doğrultusunda bu çalışmayı yapmayı seçtiler, bizler de destekliyoruz. Çalısmaya kimi zaman baş meleklerden, manyetik hizmetten, galaktik federasyondan da katılımlar oluyor. Birleşik Konsey budur.


Bize partnerimiz tarafından bir soru soruldu; Geçişte, ülkemin
(Türkiye) önemi nedir ?

Bulunduğunuz boyutta eğer bir takım şeyleri bilmemeniz bütünün hayrına ise o bilgi size verilmez. Taşıyamayacağınız bir bilgi size verilmez.


Bu soruyla ilgili sadece şunu söyleyeceğiz: Enerji kilitleri Gaia üzerinde bazı coğrafyalarda çok daha yoğunluktadır. Ülkeniz enerji kilitlerinin yoğunlukta olduğu bir bölgedir.

Anadolu; keşişlerin, sufilerin, şamanların, sizin deyiminizle ermişlerin çokça olduğu, her bir yeri kutsal alanlarla dolu olan, kısaca avatarlar (ermişler) tarafından her çağda üzerinde enerjilerin tutulduğu bir coğrafya oldu.

Gaia üzerinde hiç bir bölgede bu kadar enerji kesişmesi yoktur. Bütün çağların ve bütün kültürlerin ve bütün dinlerin enerjilerini tutan bu kadar avatar başka hiç bir bölgede böylesine kapsamlı bir enerji çalışması yapmadılar. Bunun bir nedeni vardır.

Sevgililer, sizler bulunduğunuz coğrafyada tesadüfen bulunmuyorsunuz, sizler hep söylenegelen o beşik, zamanınızın kültürlerinin ve uygarlıklarının doğduğu; şimdi ise yeni dünyanın, Kristal dünyanın doğmakta olduğu beşiksiniz.


Sizler her daim ve her çağda enerjilerinizi Gaia´nın bu bölgesine yerleştirdiniz, şimdi hasat zamanıdır. YENİ ÇAĞIN, KRİSTAL DÜNYANIN beşiği; bulunduğunuz coğrafyadır.

Sevginin ve sevincin frekansı yükselirken, sizler ve Gaia kristalleşirken, artık içinizde hiç bir uygunsuzluğu barındıramayacağınızı, bütün uygunsuzluklarınızın her gün daha şiddetli ve yoğun bir şekilde yüzünüze vurulacağını söylemiştik.
Nasılsınız? Son günleriniz nasıl geçiyor?

Kristalleşme niyetini yapmışsanız artık geri dönemezsiniz. Artık eski bilince dönemezsiniz. İçinizden farklı şeyler geçirip dışarıya bir başka türlü davranamazsınız.


Bunu yapanlarınız var. Kendine güvensizliği, gücünü kendi dışında başka şeylere vermeyi destekleyenleriniz var. Her şeyin hızlandığı bu dönemde sessizce bir kenarda kalıp acı çekmeyi yeğleyenleriniz var.

Sorunlarınızın kendinize özel olduğunu, kendinize çaresiz olduğunuzu söyleyenleriniz var. Korkunun hat safhasına çıktığı, gecenin olmasından dahi korkanlarınız var. Rüyalarınız değişti.

Neden korkuyorsanız onunla ilgili rüyalarınız arttı ve daha da artacak… Uygundur. Şimdi her şey su yüzüne çıkarken kendinize ve başkalarına karşı daha çok şefkat gösterme zamanıdır. Bırakın da olsun ne olacaksa…

Korktuğunuz şeyleri yapın. Sevdiğinizi söylemekten mi korkuyorsunuz birine? Reddedilmekten mi korkuyorsunuz? Söyleyin…


Paranızı mı kaybetmekten korkuyorsunuz, harcayın, bırakın aksın o korku…

Rüyalarınızdan mı korkuyorsunuz? Rüya, bilincinizin dev aynasıdır. Bırakın çıksın dışarı korktuğunuz şey. Korku ancak kendini ifade ettiğinde, yüzleşildiğinde sevgiye dönüşebilir.

Sevginin tarifi istendi bizden. Sevgi hiç bir şey değildir. Evet, korku bir şeydir, ama sevgi bir şey değildir.


Eğer daha yoğun tariflere kalkışırsak sevgiden uzaklaşıyoruz, bu yüzden bu kadar yeterli. Sadece şunu bilin: o ulaşmaniz gereken bir sey değildir. Her şey sevgidir. Ve sevgi her şeydir.

Yaşamı, maddeyi deneyimlemek üzere frekansınızı düşürdüğünüzde duyguları yarattınız. Saf sevgi doğal halinizdi. Kızgınlığı, kıskançlığı, duyarsızlığı, acının bütün tonlarını…

kısaca frekansınızı aşağılara doğru düşürdükçe daha derin acıları ve duyguları deneyimlediniz. Frekansınızı düşürdükçe boyutlardan düştünüz… 6=>5=>4=>3 … nasıl, her şey çok basit değil mi? Yükselişte, işte o kadar basit. Kristalleşmek… İçinizi olduğu gibi dışarı koymak.

Bununla ilgili problemleriniz var. İçinizi açmakla ilgili. Yüzleşmekten korktuğunuz


şeyler var. Yanlışlar yaptınız,

eşlerinizi aldattınız

kelebeklerin kanatlarını yoldunuz,

karınca yuvalarını dağıttınız,

dedikodu yaptınız,

kıskandığınız kişileri karaladınız,

hırsızlık yaptınız, öldürdünüz…

kısaca yaşamlar boyu yapmadığınız hiç bir şey kalmadı…

yanlış diyebileceğiniz her türlü şeyi yaptınız…

Hiç biriniz, bir tekiniz dahi, saf değil artık. Hepinizin de işlemediğiniz hiç bir suç kalmadı. Evet, hepsini yaptınız. Bağımlılıklarınız var…

Alkole, cinselliğe, yalan söylemeye, kıskançlığa… Meleksi duruşlarla kendinizi ve başkalarını kandırıyorsunuz kimi zaman, oysa içsel olarak kötü olduğunuzu biliyorsunuz. Biliyorsunuz değil mi? Bunu kime dediğimizi de biliyorsunuz.

Zayıflıklarınız var. Ayıp dediğiniz şeyleri yine de yapıyorsunuz. Bir çoğunuz masturbasyon yapmaktan dahi utanıyorsunuz, ama yine de yapıyorsunuz. Ben spirituelim böyle şeyler yapmamalıyım, diyorsunuz.

Ve kendinizi tuzağa düşürüyorsunuz. Kendinizi küçük görüyorsunuz. Bir deliğe tıkıyorsunuz. Orada ölüyorsunuz… Sessizce…

Soranlara ise iyi olduğunuz yalanını söylüyorsunuz halen. Yalandan gülüyor, iyiymiş gibi yapıyorsunuz. Oysa bunalıyorsunuz…

Ve gidip o küçük deliğinizde ağlıyorsunuz. Dua ediyorsunuz tanrıya, meleklere; gelipte sizi kurtarsın diye… ve onlardan hiç bir cevap alamıyorsunuz…

Kanallıklardan verilen mesajları, ya da bir kitabı okuyorsunuz ve o anda kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Her şey mükemmel. Sevgi içindesiniz. Sonra sokağa, bambaşka bir dünyaya, çıkıyorsunuz…


içinizle hic alakası olmayan, sizi kimsenin anlamadığı dünyaya… Ve orada daha fazla acıyla karşılaşıyorsunuz…

Orası çok sert ve acımasız değil mi? Orada sevgi yok. Orada acı var… Sonra kaçıyorsunuz bu acı dolu gerçekten…

kafanızın içindeki dünyaya gidiyorsunuz. Odanıza kapanıyorsunuz ve ağlıyorsunuz. En emin yer orası… Yapabileceğiniz son ve tek şey bu.

Şimdi sizlerin ve Gaia´nın enerjileri kristalleşirken büyük ve geniş çaplı bir yüzleşmeyle karşı karşıyasınız. Sizi sizden başka hiç bir şey kurtaramaz.


Ne biz, ne melekler ne de tanrı. Bunu siz istediniz. Buradan nasıl çıkacağınızın çözümünü de verdiniz kendinize: KRİSTALLEŞMEK.

Şimdi yaşamlar boyu yaptığınız her şeyi kabul etmek ve her şeyinizi sevmek zamanıdır.


Melekleri, tanrıyı, ruhu, yükselmiş üstadları, kitapları, öğretileri, pozitif aşıları (bu bir dogmadır, kendi gücünü dışarda başka bir şeye vermektir) hepsini, hepsini bir kenara bırakıp kendi kendinizi açikça ortaya koymak ve her şeyinizle yüzleşip her şeyinizi
kucaklamak, kabul etmek ve sevmek zamanıdır.


ALINTI...



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-04-2009, 06:10 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ENERJİ KİLİTLERİ

Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım. Doğru şeyler var ama, ne nedir, ne değildir.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2009, 01:56 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Bulunduğu yer: MUĞLA
Mesajlar: 22
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PEMBE YETİŞEN will become famous soon enoughPEMBE YETİŞEN will become famous soon enough
Standart Cevap: ENERJİ KİLİTLERİ

kutluyorum emeğine sağlık canımmm. süeper bi yazı hayran kaldım
PEMBE YETİŞEN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-05-2009, 01:08 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
spiritangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 52
Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
spiritangel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ENERJİ KİLİTLERİ

Yazının kaynağı nereden acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim serpil22 tşkler...
spiritangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, kilitleri


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ENERJİ KİLİTLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ENERJİ KİLİTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ENERJİ KİLİTLERİ; Çakralar sizin için neyse enerji kilitleri de Gaia için o dur. Bugün bunlarla ilgili ve sizlerle, çoğunuzun hiç duymadığı şeylerle ilgili konuşacağız. Artık geldiğiniz noktada daha ileriye gidebilmeniz için, uyanabilmeniz icin şok bilgiler verecegiz. Evet, kristal mesajlar kısa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.