Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1.) Uyku modellerinin değişimi: huzursuzluk, sıcak ayaklar, gece iki veya üç kere uyanma. Uyandıktan sonra yorgun hissetme ve gün boyunca uykulu olma. Çoğu kişi için gerçeklesen Üçlü Uyku Modeli: 2 - 3 saat uyursunuz, uyanırsınız, bir başka iki saat uyku ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2009, 10:18 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

1.) Uyku modellerinin değişimi: huzursuzluk, sıcak ayaklar, gece iki veya üç kere uyanma. Uyandıktan sonra yorgun hissetme ve gün boyunca uykulu olma.

Çoğu kişi için gerçeklesen Üçlü Uyku Modeli: 2 - 3 saat uyursunuz, uyanırsınız, bir başka iki saat uyku için yatarsınız, tekrar uyanırsınız ve yine uyursunuz.

Diğerleri için uyku gereksinimi değişir. Daha az uykuya ihtiyacınız olabilir. Bunun bir başka değişkeni, “kara – delik uykusu” dediğim uykudur –10 saat veya daha fazla uyursunuz.

Geçen sene taç çakramdan bedenime akan büyük enerji dalgaları deneyimledim.


O iyi hissettirdi, ama beni uzun bir süre uyanık tuttu, sonra sakinleşti. Şimdi, kara delik uykusu deneyimliyorum.

TAVSİYE: Buna alışın. Bununla barış yapın ve yetersiz uyku uyuduğunuza üzülmeyin. Ayrıca, Yüksek Benliğinizden bir ara vermesini ve sonra size iyi, derin bir gece uykusu vermesini isteyin.


Eğer yine de uyuyamıyorsanız, uyanık zamanlarınızda meditasyon yapın, şiir okuyun, günlük tutun veya aya bakın. Bedeniniz yeni modele ayarlanıyor. Ve eğer çok uyuyorsanız, buna üzülmeyin. Bedeninizin uykuya ihtiyacı var.

2.) Başın taçında aktivite: Kafa derisinde ve/veya aşağıda omurgada karıncalanma, kaşıntı, huzursuz hisler. Bir duşun başlığından enerji püskürüyormuş gibi, başın tepesinde enerji titreşimi hissi.


Ayrıca, “serpinti/çiseleme” olarak tarif edilen taça enerji akışı hissi. Bu ayrıca başta basınç olarak deneyimlenebilir, sanki biri parmağı ile başınızın merkezine bastırıyormuş gibi.

TAVSİYE: Bu alarma geçecek bir durum değil. Deneyimlediğiniz şey taç çakranın açılmasıdır. Duyumlar, ilahi enerjiyi almak için açıldığınız anlamına geliyor.

3.) Ani duygu dalgaları: Ağlama. Küçük bir tahrik ile aniden kızgınlık veya üzüntü hissetme. Veya açıklanamayan sıkıntılar.


Sonra çok mutlu olma. Çoğu zaman kalp çakrasında (göğüsün ortası) tıkanmış duyguların basıncı veya hissi vardır. Kalp çakranız açılıyor! Bu kalp ile karıştırılmamalı, kalp, kalp çakrasının sol tarafında yerleşiktir.

TAVSİYE: Ortaya çıkan duygularınızı kabul edin ve sonra bırakın gitsinler. Direkt olarak kalp çakrasına gidin ve duyguyu hissedin.


Onu dışarıya alanlarınıza doğru genişletin ve göbekten üst göğse kadar derin nefes alın. Sadece duyguyu hissedin ve bırakın o kendi kendine buharlaşsın.

Duygularınızı başkalarına yöneltmeyin. Geçmişinizi temizliyorsunuz. Eğer bunu yapmak için yardım isterseniz, tüm bu eski sorunları salıvermeye niyet ettiğinizi yüksek sesle söyleyin ve Yüksek Benliğinizden size yardım etmesini isteyin.

Bedeniniz bu duyguları salıverdiği için ve onları size zarar verebilecek şekilde içeride tutmadığı için şükran duyun. Bir kaynak, depresyonun Artık bize ve bizim frekanslarımıza uymayan insanlarla ilişkilerin, işin vs. bırakılması ile bağlantılı olduğunu öne sürüyor.

Bu ilişkileri bırakmakta suçluluk hissettiğimizde, depresyon bu acıyı iyileştirmek için bize yardımcı oluyor.

4.) Eski “sorunlar” yukarıda tanımlandığı gibi ortaya çıkıyor ve onlarla çalışmaya gereksiniminiz olan insanlar yaşamınıza giriyor. Tamamlama sorunları. Veya belki kendine değer verme, bolluk, yaratıcılık, bağımlılıklar vs. sorunları ile çalışmaya gereksiniminiz var.


Bu sorunlardan geçerken, size yardım etmeye gereksinim duyduğunuz kaynaklar veya insanlar ortaya çıkmaya başlıyor.

TAVSİYE: Madde 3 ün aynısı. İlave olarak, bu sorunları çok fazla analiz etmeyin. Onları çok fazla incelemek sizi basitçe onlara daha derin seviyelerde tekrar tekrar geri döndürür.


Eğer ihtiyacınız varsa profesyonel yardım alın ve ondan geçip gidin. Ondan kaçınmaya çalışmayın veya kendinizi ondan ayırmayın.

Gelen ne olursa olsun kucaklayın ve sizin ilerlemenize yardım ettiği için ona teşekkür edin. Bu sorunları salıverme fırsatını verdiği için Yüksek Benliğinize teşekkür edin.

Hatırlayın, bu sorunların bedeninizde yapışık kalmasını istemezsiniz.

5.) Kiloda değişiklik: Bazı insanlarda kilo artışı olabilir, diğerleri ise kilo kaybedebilir.

İyileştirilmek için baskı altında tuttuğumuz birçok korkular şimdi yüzeye çıktığı için çoğu zaman kilo alırız.


Bir savunma inşa ederek reaksiyon veririz. Ayrıca kendimizi topraklamak veya bedenlerimizde artan frekanslara hacim sağlamaya teşebbüs ederiz.

TAVSİYE: Tiryaki olmayın, ama tam şimdi bulunduğunuz yerde onu bir belirti olarak kabul edin. Tüm korkularınız bütünleştiğinde kilo alırsınız/verirsiniz.


Bununla ilgili endişeyi salıverin. Sonra sonunda kilo almanın/vermenin kolay olduğunu göreceksiniz. Egzersiz yapın.

Yemekten önce şunu deneyin: Çekici bir şekilde düzenlenmiş bir masaya oturun. Bir mum yakın. Yemeklerin görüntüsünden zevk alın.


Kullandığınız elinizi kalbinizin üzerine koyun ve yemeği kutsayın. Bedeninize, bu yemeği duygusal açlıklarınızı tatmin etmek için değil, bedeninizi zengin şekilde beslemek için kullanacağınızı söyleyin.

Sonra elinizi yemeğin üzerinden soldan sağa geçirin ve onu kutsayın. (Reiki verin). Yemeğin, soğuk olsa bile, elinize sıcak hissettirdiğini görebilirsiniz.

Yemeği kutsadığım zaman, çok fazla yemediğimi kavradım. Yemekten önce onu kutsamayı unuttuysanız, onu herhangi bir şekilde yine kutsayabilirsiniz.

Yapabileceğiniz başka bir şey yerken şimdide kalmaktır. TV seyretmeyin veya okumayın. Önünüzdeki şeyden kalpten zevk alın.

6.) Yeme alışkanlıklarında değişim: Çılgın arzular ve tuhaf yemek seçimleri. Bazıları eskiden alışık oldukları gibi aç olmadıklarını görüyorlar. Veya daha da acıkıyorlar.

TAVSİYE: Bedeniniz ihtiyacı olan şeyi size söylediğinde bunu ondan esirgemeyin. Eğer emin değilseniz, bir gıda seçmeden önce bedeninizin onu isteyip istemediğini görmek için kas testi deneyin. Ayrıca, Madde 5'te tanımlandığı gibi yemeği kutsamayı deneyin.

7.) Daha önce başınıza gelmeyen besin uyumsuzluğu, alerjiler: Daha spritüel olmaya büyürken, etrafınızdaki her şeye daha hassas olursunuz.


Bedeniniz Artık neye tolerans göstermeyeceğini size söyleyecektir. Belki kendinizi toksinlerden arındırıyorsunuz. Bazı insanlar ağızlarında beyaz bir kalıntı görürler, bir yarışın sonunda koşucularda olana benzer şekilde.

TAVSİYE: Bir akupunkturcu ağızdaki bu filmin, 2 yemek kaşığı soğuk – preslenmiş zeytinyağını ağzınızda 10 – 15 dakika tutarak giderilebileceğini bana söyledi. (yutmayın), sonra onu dışarıya boşaltın. Dişlerinizi fırçalayın ve aynısını yapın. Sonra fırçanızı temizleyin.

8.) Duyuların kuvvetlenmesi: Artan duyarlılık.

A.) Görüş: Ağrıyan gözler, bulanık görüş, parıldayan nesneler, parlayan parçacıkları, etraftaki insanların, bitkilerin, hayvanların ve nesnelerin auralarını görme.


Bazıları daha önce opak (saydam olmayan) gördükleri nesneleri saydam olarak gördüklerini söylüyor. Gözlerinizi kapattığınız zaman, Artık karanlık görmüyorsunuz, kırmızılık görüyorsunuz.

Ayrıca, gözleriniz kapalı olduğunda, geometrik şekiller veya parlak renkler ve resimler görebilirsiniz. Renkler daha canlı görünür, çimenler şaşırtıcı bir yeşillikte görünebilir.

Çoğu zaman toprakta dolaşan ızgaralar görürüm. Siz daha hassas olurken, havada şekiller veya hatlar görebilirsiniz, özellikle oda hemen hemen karanlık iken. Gözleriniz açıkken veya kapalı iken, çevresel görüşünüzde beyaz veya altın şekiller görebilirsiniz (bunlar sizin rehberlerinizdir).

Son zamanlarda uyanınca gözlerimi aşırı derecede kuru hissediyorum; onları açmakta zorlanıyorum. Ayrıca, ağrılı gözler deneyimledim.

TAVSİYE: Görüşünüz birçok şekilde değişiyor. Görmenin yeni yollarını deneyimliyorsunuz. Sabırlı olun. Ne yaparsanız yapın, korkmayın. Bulanık görme esneme ile giderilebilir. Kuruluk için bol bol su için.

B.) İşitme: İşitmenin güçlenmesi veya zayıflaması. Diğer belirtiler başın içinde anlamsız sesler, bip sesleri, tonlar (ses perdeleri), müzik veya elektronik modeller işitme.


Bazıları su akışı, arı vızıltısı, bağırmalar, gümbürtüler veya çınlamalar işitir. Diğerleri audio dyslexia (ses işitememe) denen şeye sahiptir. İnsanların söylediği şeyleri her zaman işitmezsiniz, sanki Artık kendi dilinizi anlayamıyormuş gibi. Bazıları rüyalarında garip sesler işitirler, sanki biri yanlarında duruyormuş gibi.

O varlıklardan gitmelerini isteyebilirsiniz veya Baş melek Mikail’den durumu kontrol altına almasını isteyebilirsiniz. Yine, korkacak hiçbir şey yok.

TAVSİYE: Ona teslim olun. Bırakın gelsin. Dinleyin. Kulaklarınız yeni frekanslara ayarlanıyor. Bu yaz, iki ruhun varlığını hissettim, kafaları karışmış veya kaybolmuş iki ruh. Etrafımda havada duruyorlardı ve benim ismimi söylüyorlardı.


Önce, korktum, sonra onların kim olduğunu kavradım (vefat etmiş olan benim sevgili yakınlarım, ikisi de felçten öldü). İster inanın ister inanmayın, her durumda da, tüm yapmam gereken onlara onları sevdiğimi söylemek ve durumlarını değiştirmelerine ve gidecek güzel bir yer bulmaya yardım edeceğimi söylemekti.

Sonra onları parlak ışığa yönlendirdim, onlar ışığa ulaşana dek onlarla birlikte olacağıma dair güvence verdim (onlar sonunda ışığı gördüğünde, oraya gitmek için daha fazla bekleyemediler!).

C.) Güçlenmiş koku, dokunma ve/veya tat duyuları: Şimdi bazı gıdalardaki kimyasal katkıları koklayabiliyorum ve tadını alabiliyorum, hoş olmayan bir şekilde. Diğer gıdalar tamamen mükemmel tat verebilir.


Bazı insanlar için, güçlenmeler hem zevkli hem de dikkat dağıtıcı. Şimdi, etrafta çiçek yokken çiçek kokuları duyabilirsiniz. Mistiklerin çoğu bunu yapardı.

9.) Deri döküntüleri: İsilikler, sisler/yumrular, akneler, kurdeşen, siğiller ve zona. Kızgınlık ağız ve çene etrafında patlak verir.


Eller ve ayaklarımda, geçmişimdeki bir olayın iyileşmesine eşlik eden aylarca süren dermatit vardı. Sorunun çoğu ile çalıştığımda, durum iyileşti.

TAVSİYE: Toksin atıyor ve duyguları yüzeye getiriyor olabilirsiniz. Salıverilecek bir sorun olduğunda ve onu bastırmaya çalıştığınızda, deriniz, siz duyguları isleyene kadar sorunu sizin için ifade edecektir.


“Sorununuz” ile çalışın. Etkilenen bölgede sardunya, gül, limon veya bergamot yağlarını deneyin.

10.) Sizi yataktan sıçratacak ve eyleme geçirecek yoğun enerji olayları: Birisi bedeninin çılgınca titreştiğini söyledi.


Bunu uyuşukluk ve yorgunluk periyotları takip etti. Yorgunluk genellikle büyük değişikliklerden sonra gelir. Bu bir entegrasyon zamanıdır.

TAVSİYE: Enerjinin doğası ile akın. Onunla mücadele etmeyin. Onu “yanlış” yolla hissedilecek hale getirmeyin. Kendinize karşı nazik olun. Yorgunsanız uyuyun.


Uyuyamayacak kadar enerji dolu iseniz romanınızı yazın. Bu tip enerjinin avantajını çıkarın.

11.) Dua ve meditasyonda değişiklikler: Önceki gibi ayni hisleri hissetmeme. Ruh ile temasta olmanın aynı deneyimine sahip olmama. Odaklanmada zorluk.


Meditasyon yapmak için gözlerimi kapattığımda, beni hafifleten, daha az yoğun ve enerji ile girdap gibi dönen garip, boş bir his algıladım.

TAVSİYE: Şimdi, Ruh ile daha anlık ve değişmez bir iletişimde olabilirsiniz ve his bundan dolayı değişmiş olabilir.


Bu yeni hisse uyumlanacaksınız. Siz gerçekte şimdi zamanın çoğunu Ruh ile partnerlikte geçiriyorsunuz. Meditasyon periyotlarınızın daha kısa olduğunu göreceksiniz.

12.) Gücün büyük dalgaları: Aniden başınızdan ayak tırnaklarınıza kadar ısınırsınız. Bu anlık bir histir, ama rahatsız edicidir.


Bunun tersine, bazı insanlar açıklanamayan soğuk hissetmiştir. Ben her ikisini de deneyimledim. Çok yakın bir tarihte, benden akan enerji akımları veya dalgaları deneyimledim.

Bazen enerji o kadar yoğun görünüyor ki, bedenime ilk geldiğinde biraz midemin bulandığını hissettim. Ancak eğer enerjinin ilahi olduğunu düşünürsem ve korkuyu bırakırsam, mükemmel hissederim ve duygudan zevk alırım.

Eğer siz enerji ile çalışan biri iseniz, ellerinizden akan sıcaklığın çok fazla arttığını algılamış olabilirsiniz. Bu iyidir.

TAVSİYE: Eğer rahatsız oluyorsanız, Yüksek Benliğinizden eğer sizin için iyi ise ve en yüksek hayrınıza ise, sıcaklığı biraz artırmasını veya azaltmasını isteyin.

ALINTIDIR..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-03-2009, 10:52 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ


Paylaşım için Teşekkürler...super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 09:29 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: In a world
Mesajlar: 216
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

paylaşım için teşekkür ederim.Açık ve öz.
Nereden alıntı olduğunu merak ettim.paylaşabilirmisiniz?
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 02:13 AM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

canımcım çok güzel bilgiler eklemişsin..
ellerine sağlık..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 01:42 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 68
Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

teşekkürler çok güzel bir çalışma..
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 02:47 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canımcım çok güzel bilgiler eklemişsin..
ellerine sağlık..
canım benim ben sana teşekkür ederim bu yolda bana rehberlik edip yanımda olduğun için.sen harika bir rehber yoldaş sırdaş daha ne diyim bilemiyorum senin için
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 02:57 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Cevap: SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

serpil ablam bende belirtiler var tutmayın beni uyanıyorum
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
belirtileri, spirituel, uyanisin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim SPİRİTÜEL UYANIŞIN BELİRTİLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1.) Uyku modellerinin değişimi: huzursuzluk, sıcak ayaklar, gece iki veya üç kere uyanma. Uyandıktan sonra yorgun hissetme ve gün boyunca uykulu olma. Çoğu kişi için gerçeklesen Üçlü Uyku Modeli: 2 - 3 saat uyursunuz, uyanırsınız, bir başka iki saat uyku ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.