![]() |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) ben bir tek cin ali çizebiliyorum benide alın burayaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Adı üzerinde amator resimlerimiz.Bu çalışmayı bende biraz önce yaptim terli345 Sanatsal bir çalişma oldu coffe2 http://www.postimage.org/aV3K921A.jpg |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) ayy ayy ne güzell... bayılırım resim yapmaya...ama içinde insan resmi olmayan resimleri yaparım ancak..nedense manzara resimleri yapabiliyorum.. iyide resimleri nasıl yapıpta buraya yapıştırcam onu bilmiyorum tabi sevincli |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
Ama once resminiZİi tarayip yada fotografini cekip pc ye aktarmanz gerekiyor.Ben resmi direk paint programinda yaptiğim için kolayca ekledim. |
|
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Dikkatlice bakildiğinda bir çok detay görebilirsiniz.Kisa sürede yaptim ancak beğendiğim bir çalişma oldu... hih33 blook dlckrn Alıntı:
|
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) aaa kıskanıyorum bak Atakan bey Atakan bey sizinde maasallah bilmediğiniz konu yok hani blook ttli3 o ne güzel renkler oyle, o ne güzel estetik iki dakkada nasıl yaptın? tebrik ederim valla billaa pes. 25889 kiss3 |
|
renklerini gorelim ruhun ne renk ali olmasada olur. kiss3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |