![]() |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) http://www.postimage.org/Pqkpq3i.jpg bunu daha önce paylaştım mı hatırlayamadım ama bu çekim daha büyük ve daha net oldu en azından.. bir fotoğrafçılık sitesinden beğenerek seçtiğim bir fotograftan bakarak çizdim. sevgiler kiss3 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) sessiiiiiiiz sedasız takip ediyorum..allahım size bu yetenekleri verirken, beni, sen şurda dur diyerekten kapı arkasına itmiş ve orda unutmuş sanırsam..ben çöp adam bile çizemiyorum yaaaaa 88a |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
gülümseyerek okudum yazdıklarını, geçenlerde bir sergi dolaştım jet gibi..aaaa dedim ağzım bir karış açık kaldı.. 4, 5 sene önce ördek çizeceği yerde koyuna benzer bişeyler çizen, azimle çalışan annem yaşlarda bir teyzemiz iyice aşmış olayı.bir de üstüne sergi açmış...tüylerim diken diken oldu.duygulandım,azim dedim işte budur..işe yüreğini sevgini katınca olmayacak şey yok.. ayrıca senin yeteneklerin yanında bu ufacciiik kalir. o yüreğinle başaramıyacağın hiç birseyin olduğunu sanmıyorum ablam..smiliyface sevgiler sapkal89 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) merhaba :) yeni üyeyim.. siteyi arstırırken buraya rastladım.. amatör resimlerim war benimde.. karalem çalışması olarak kendimi çizmiştim .:) http://img32.picoodle.com/img/img32/...2m_bfee1c3.jpg |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) sheker gerçekten çok şekersin..benim sizleri kıskandığımı biliyormusun..eğer bu yeteneğini bilseydim..sana çok şişmansın der, senin iğne ipliğe dönmeni seyrederdim. aa34 aa34 aa34 aa34 .yaaaa ben çöp adam çizemiyorum..insanlar neler yapıyor.bu yetenekler dağılırken ben nerelerdeydim acaba..ses ? hiç sorma, aaaa dediğimde aşşağılık kargalar kaçıyor..hasbel kader sabah telefon çalsa, telefon eden yi günler beyefendi diye teleonu kapatıyor, çizim ı. ıh..jaunty nin tavsiyesine uyup, bi kursa bari yazılayım..hiç olmazsa denedim olmadı derim.. |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) sheker ne kadar güzel çizmişsin... ellerine sağlık... eğer bu resmini kendine benzetebildiysen zerrin özer e benziyorsun sanki.. (bu arada ben zerrin hayranıyımdır.. sevincli ) kiloluyum demişsin ama gördüğüm çok güzel bir yüz var orda.. ark5 fazlalık olanlarıda büyütme gözünde.. wave sen sağlıklı bir şekilde ideal kilona ulaşmaya niyet etttin bir kere.. thumbsanim onlar nasıl olsa senden gidecekler.. güzel resim çalışmalarının devamını bekleriz.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) valla burası yetenek kaynıyor 25889 harikasınız arkadaşlar..eskiden bende yapardım ama artık yapamıyorum...yeteneğim kayboldu galiba.. sevincli ama sizlerin yaptıkları muhteşem resimler gibi değildi tabi...hayatta insan resmi çizemem..sadece manzara olacak..canlı resimlerini çizemiyorum.. sizinkileri takip etmeye çalışacağım..belki ilham gelir yeniden.. ttli3 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
|
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) teşekkür ederim güzel sözleriniz için... bu arada bugün tartıldım 57.8 kg geldim.. sanırım ideal kiloma geldim artık. ama iş şimdi başlıyorr koruma dönemim. tabiki de. :)sporla kilomu koruyacağım.4-5 aydan beri pilates yapıyorum.. alışkanlık oldu artık ömür boyu bırakmam sporu. resim çizmeye 5 yasında başladım.. ilk resmimi annemlerin yatak odasına.. annemin ruju ile duvara cin ali resmi çizmek ile başlamışım :) annemin deyimlerine göre utananadam utananadam... daha sonra kendimi tasarım yönünde geliştirdim.. çizim programları öğrendim..kumaş hakkında bilgiler edindimm.. insanların birşeylerle uğrasmasıı güzel şeyler çıkartmak insanı mutlu ediyor..en azından önemsendiğinizi hissediyorsunuz.. çizdiğim resimler pc de kayıtlı değil fotolarını çekip en yakın zamandaa buraya koyucağımm... mutlu kalın ! :) |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) bunu ben yapmadım ama çok güzel yapmışlar paylaşmak istedim. http://www.hafif.org/imaj/nevdalist/rry6.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM. |