![]() |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Mavifırça resimler mükemmel.Ellerine sağlık alk78 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Bir bilsem nasil kücültecegimi sad456 yine olmadi, o kenarindan görünen resmin tamamini migörüyorsunuz yoksa oda mi yarim geldi, ya ben bu yükleme isini beceremiyorum iste Bu arada o alkislar banamiydi y789 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Sevgili Spy Game, kücültebiliyorsan yap, yardim et lütfen |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Alıntı:
|
|
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Sevgili spy game, resmi kücültmüssün art56art56 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) mavifirca http://img247.imageshack.us/img247/9...vifircawb1.png resmi bu linkle değiştirirsen olacak sung66 biraz küçülttüm ttli3 ayrıca çok güzel bir resim 25889 |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) Cok tesekkür ederim sanemcigim, ben link degistirmesi kiss3ni bilmiyorum, bos bir zamanda benim icin yaparsan cok makbule gecer |
Ynt: AMATÖR RESSAMLAR :) yapardım tabi ne demek ama kendi mesajlarımı değiştirebiliyorum sadece.. benim koyduğum linki kopyalayıp, eklediğin resimdeki mesajı değiştir de, resim ekleme simgelerinin arasına (kopyalamıştın) yapıştır. olmazsa moderatörler müdahale eder ama bence yaparsın sung66 |
öncelikle yapılan eserin duyguları yansıtması ve onu yapan olarak beğenmeniz tabiki çok önemli.duygularını ve içindeki coşkuyu en hoşnut kalacağın şekilde rahatça yansıtabiliyorsan ne mutlu..başarılarının devamını diliyorum ellerine sağlık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 AM. |