Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   Reiki deneyimlerim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/615915-reiki-deneyimlerim.html)

gokksu 25-04-2011 10:36 AM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
sevgili karavan
reiki ile ilgili paylaşımların için teşekkür ederim,çok aydınlatıcı ve samimi.
uzun zamandır paylaşımlarının olmadığını gördüm,umarım en kısa sürede yeniden paylaşımlarını okuyabilriz.
sevgi ile ...

elisya 06-05-2011 11:46 AM

Ben bu mucizeyi her gün yaşıyorum.. :)
 
Bir kez Reiki’yi aldıktan sonra varlığı, yaşamınızın her alanında daha fark edilir hale gelecek. Bunu bir iç huzur yada bütünlük duygusu; bedeninizi saran bir battaniye gibi enerjinin varlığı; sevgi yada bedeninizden akan bir enerji biçiminde hissedebilirsiniz.

Bazen kendiliğinden açılır yada daha güçlü bir hale gelir. Biz bir geçit, bir kanal oluşturarak bu şifalı enerjiyi başkalarına yardım etmekte kullanırız.

Reikinin daha güçlü geldiğini hissedince beş-on dakikalık Reiki Molası vermek iyi bir fikir olabilir. Reiki ile oturun sizi sarmalasın ve onu hissedin. Enerjinin bedeninizin bir bölmünde yoğunlaştığını hissederseniz ya da bir sorun ile ilgili özel duygu ve düşüncelere kapılıyorsanız, rahatlamaya çalışın ve Reiki’nin sizin için çalışmasına fırsat tanıyın. Bedeninizi ve zihninizi izleyin ve ortaya çıkan duygu, düşünce ve enerji her neyse kendinizi fazla kaptırmayın. Enerji bedeninizde aksın ve dengeli , açık, doğal hissettiğiniz bir biçimde çıkıp gitsin.

Kendinizi bu biçimde açabilir ve buna güvenirseniz sorunların yanıtları kendiliğinden ortaya çıkacak ve mesele sizin bilinçli olarak çözmeye çalışmanızdan ya da duygusallıkla kendinizi kaptırmadan daha kolayca çözülecek. Bu doğal bırakma ve rahatlama süreci, her stresli durum için işe yarayacaktır. Hatta çok uzun zaman önce olup bitmiş olaylar bile duygusal , zihinsel yada fiziksel olarak yeterince iyileşmemişlerse bu yolla iyileşirler.
Biraz çaba ile Reiki’nin sorunlarınızı ne kadar çabuk çözeceğine ve durumu ilgili herkesin yararına değiştireceğine şaşıracaksınız.


Reiki - Yeni başlayanlar için- David F. Vennells

kuzzen 15-09-2011 05:14 PM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
merhaba bende reikiye bu hafta cumartesi insiye oluyorum. çok mutluyum .öğretmenimle tanışıcam inşallah beni kabul eder.paylaşımın çok güzel teşekkür ederim.O0

seniha. 11-02-2013 06:44 PM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
usui reiki almıştım. 21 gün boyunca kendime uyguladım. ama bir faydasını görmedim. reiki hocasına sordum. bizim yaptığımızla sizin aptığınız bir olmaz dedi. ayrıca reiki enerjisini alırken niye bir başkasına ihtiyaç duyuyoruz anlamıyorum. bana biraz bu işler ticaret haline getirilmiş gibi geliyor. Anadolu'da buna el verme deniliyor ve kimse el verdiğinden para istemiyor. 21 günlük uygulamaları da yok. reiki hocam biz sürekli yapıyoruz o yüzden bizimki daha etkili demişti. reiki ,ilahi enerji.Evren'de var olan enerji. bunu niye parayla satın alıyoruz anlamadım.

sweeet 11-02-2013 08:46 PM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
Sevgili seniha uyumlama aldıysan sende süreki ve düzenli çalışarak kendini enerjiler konusunda geliştirebilirsin. Para mevzu ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez ama her zaman para ile satın alınan şeyler daha kıymetli oluyor eskiden öyle değilmiş belki o yüzden el verme adeti başka türlüydü. Ayrıca bazı insanlar bazı enerjilere kendiliğinden uyumlanailiyor. Bir uyumlama sırasında ekstra başka bir enerji ile de tanışabiliyor bunu bir kaç kişiden duydum.

seniha. 11-02-2013 08:57 PM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
Sevgili sweet, açıkçası ben reikiye uyumlarken bunun karşılığı ücret almayı nalamıyorum. reiki zaten evrende var olan bir enerji. çalışılıpta elde edilen bir şey değil. bunu bilinçaltı telkinleri için söylemiyorum. bilinçaltı telkinlerinde bir uğraş var. veya kitap yazan bir kişi isterse bunun ücretini alabilir. ama zanginse ben yine almaması taraftarıyım.amaç insanlara yardımcı olmak mı yoksa keseyi doldurmak mı? insanlara yapılan iyilik karşılığı alınan pozitif enerji hiçbir şeye değmez. şöyle de diyebiliriz madem reikiden para alınacak bunun belli bir ücreti olsun. herkes farklı bir fiyat biçiyor. benim sertifikam var diyor. bu alanlara üniversite okumamışlar, kurslara gitmişler. bu işlerin denetimi olmadığını düşünüyorum.sadece reiki için demiyorum. nefes terapileri, çakra çalışmaları v.b.İnsanlarda bu çalışmalara muhtaç oldukları için sertifikalara güvenip gidiyorlar. sevgiler.

sweeet 12-02-2013 12:40 PM

Cevap: Reiki deneyimlerim
 
Anlıyorum canım haklısın her konuda olduğu gibi bu konularda da sıkı bir denetim şart. Eğitim ve alınan sertifikaların güvenilir kurumlarca onaylanması gerekli bence.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.