Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   REİKİ VE İSLAM YORUMU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/371801-reiki-ve-islam-yorumu.html)

aysegul_tirtil 16-06-2009 10:28 AM

Cevap: REİKİ VE İSLAM YORUMU

Alıntı:

sibel80 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466809)
diyanetin reikiye karşı açıklamasını gördüm.birde nette bir genç kızın reiki itirafı diye bir şeyler okudum.gerçekten bu konula kafama takılıyor.gerçekten anlamak için soruyorum

ben bu habere cok sevinmiştim. Diyanet de bu anlamda bir adım attıysa son derece hayırlı bir gelişme olur.
Zamanında batı tıbbı Reiki'yi çok sorguladı, medya çok sorguladı. Ancak düşündükleri ve zannettiklerinin hiçbiri olmadığını görünce aksine birçok doktor ve medya mensubu da Reiki'ye uyumlandı. Pek güzel de kullanıyorlar bu enerjiyi.Reikinin bir din yada tarikat degildir.
Bence Allahın biz insanlara bahşettiği bir nimet ( sonsuz nimetlerinden biri )
Evrende var olan herşeyin, Allahın yarattığı en üstün varlığa - insana hizmet için yaratılmış olduğu inancıyla ;

Sibelcim tabiki anlamak için sorgulayacaksın.forum kuralları geregi din-siyaset konuşmuyoruz.ayrıca sorguladıgın için teşekkür ederim keşke hepimiz önyargılı olmak yerine sorgulayıp dogruyu bulabilsek sevgiler

esen27 16-06-2009 09:29 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466851)
evet annemhastalandı ben içten yalvardım bana yardım et
annene acil sifalar diliyorum rabbim yardimciniz olsun kardesim....

bende annene acil şifalar dilerim annenin ne olduğunu ve hastaloüının ne kadar üzücü olduğunu iyi bilirim
ben annemin iyileşeceüinden eminim ve olacak
sende öyle düşün

esen27 16-06-2009 09:33 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466892)
Sibelcim teşekkür etmemek katılmamak anlamında değil ,yani benim kendi kişisel fikrim uygulamam bu (O anlama getirmiyorum ben kendi içimde,sen de yanlış anlama canım benim açımdan wink77 )

Bunlar tabii ki sorgulanabilen herkesin merak edeceği konular , hatta bazen mantık ve ahlak süzgecimizden geçiririz bir yola girerken veya karar verirken ,önemli olan insanların yorum yapmdan önce önyargısız,atgözlüksüz ve sevgiyle gerçek kaynaklardan konuları araştırması ve yargılamadan anlamaya çalışması..Bazen bu çok zor olur çünkü araştırılıp okunsa da o kişi anlayamayabilir veya kendi anlamak istediği gibi anlayabilir ,bu da onun kendi algı kanalıyla bilinç düzeyi ile alakalı oluyor

Sevgilerimle canımactionsmile

merhaba pamuk seni çok iyi anlıyorum şükür etmek ALLAHA candan yürekten sevgi ile
yaradanda aynısın istiyor

blue jaloon 16-06-2009 10:24 PM

Alıntı:

esen27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466972)
bende annene acil şifalar dilerim annenin ne olduğunu ve hastaloüının ne kadar üzücü olduğunu iyi bilirim
ben annemin iyileşeceüinden eminim ve olacak
sende öyle düşün

yalnis anlasilma oldu
yazinizdan altinti yapip annenize sifa dilemistim
benim annem vefat etti 87 senesinde...

esen27 18-06-2009 12:59 AM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 466981)
yalnis anlasilma oldu
yazinizdan altinti yapip annenize sifa dilemistim
benim annem vefat etti 87 senesinde...

çok özür dilerim mekanını cennet eylesin

blue jaloon 20-06-2009 02:03 PM

Alıntı:

esen27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467280)
çok özür dilerim mekanını cennet eylesin

allah razi olsun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM.