Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   reiki ve ben (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/282837-reiki-ve-ben.html)

aysegul_tirtil 08-04-2009 04:16 PM

reiki ve ben

dün aklıma geldi böyle bir konu açmak yeni inisiye olmus biri olarak neler yaşadıgımı neler deneyimledigimi paylaşmak istedim ama kararsızdım seevgili semkur bana özelden deneyimlerimi sorana kadar siteden birçok arkadaşım reikiyle tanısık yada yeni tanısıyor ve sevgili hocam shamanicte uygun görürse ve yanımızda olursa neler yaşadıgımızı paylaşabiliriz diye düşünüyorum ne dersiniz reikinin güzelligiyle tanışan ya da merak edenler burdan toplu bir şekilde deneyimlerimizi anlatalımmı

aysegul_tirtil 08-04-2009 08:46 PM

Cevap: reiki ve ben

başlıyorum anlatmayasevincli 1 mart pazar günü ki hatırlayanlar olabilir Ankara seminerimiz vardı ve tabi bende ordaydım reiki 1 e uyumlandım canım masterım shamanic tarafından birçogunuzun bildigi gibi reiki için bir master tarafından inisiye edilmeniz gerekiyor cok güzel bir deneyimdi herkeste farklı deneyimler oldugunu biliyorum benimki sanki birinin beni kaldırması gibiydi o enerjiyiyi hissetmek muhtesem birseydi.neyse tam tamına 40 gündür reikiyle beraberim.ilk 21 gün arınma süreci bu süreçti çok acayip rüyalar ve özellikle kabuslar gördüm,normalde kabus gören biri degilimdir yılda bir kez ya görürürm ya görmem o kadar azdır yani.ellerimden akan enerjiyiyi hissetmek anlatılabilir bişey degil sanki elektrik akım bir yerden başka bir yere akıyor,farkındalıgınız ve sevginiz artıyor.sevme potansiyeliniz hergün biraz daha artıyor.reikinin 5 temel ilkesini hayatıma hergün biraz daha nufuz ediyor.reiki cok güzel bir deneyimm.

semkur 09-04-2009 10:39 AM

sağol canım. devam edecek mi ?
yoksa bu kadar mı ?
sevgimle kiss3

ChosenOne 09-04-2009 10:51 AM

Ankara da ki seminere bir daha ki sefere bende gelmek istiyorum. Ama Ankara da olursam o da ayrı bir mesele tabi.sevincli

aysegul_tirtil 09-04-2009 11:05 AM

semkurcum tabiki devam edecegim üstelik benimle aynı seviyede diger arkadaşlarda deneyimlerini anlatacaktır.ben hala dün yaşadıgım deneyimin etkisindeyim.bi ara onuda anlatırım reiki cok renkli ve güzel bir enerjisevincli

Vodoo 09-04-2009 11:18 AM

Merakla bekliyorum sevgili ayşegül

shamanic 09-04-2009 11:27 AM

çok duygulandım bu sayfayı görünce.. ark5
http://img6.imageshack.us/img6/5876/...gs176x220i.gif

canım benim ankara seminerinden sonra çok yoğun oldum foruma yeteri kadar ilgi gösteremediğim için yazılarınızı geç takip ediyorum.. hazır senin bu yeni konun ile forumdan reiki ile buluştuğumuz arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürümü edeyim.. ark5

atakan bey.. sen .. mümin .. newway eskilerden duru zaferdayı peacemaker serpil ecem zeynepcim taa eskilerden redflowers..

sanemce pamuk da öğrencim sayılır kabul ederlerse.. gerçi öğrenci öğretmeni için en büyük rehber kiss3 sevgili suzzy im oda artık harika bir master ark5 her biriniz bu yolda beni her geçen gün gururlandırıyorsunuz.. ben sizlere bir gösterdiyesem bin tanesini araştırıp bulup deneyimleyip arkadaşlarınızla paylaşıyosunuz..

ben de her eğtimde sizlerle yeniden öğreniyorum.. gelişiyorum..

biz hep dış dünyanın kurallarına endeksli bir toplum olarak büyüdük..
büyüdükçe gördük ki ruhumuz ne kadar genişse dünyamız da o kadar geniş.. içimiz ne kadar rahat ise yaşantımızda o kadar rahat.. kalbimiz ne kadar mutlu ise o kadar mutlu bir hayat yaşıyoruz..
http://img140.imageshack.us/img140/8...art176x220.gif
telkinlerle başladığınız bu harika içsel yolculuğunuzun reiki ile daha da anlamlanarak yaşantınıza daima sevginin tezahür etmesini dileklerimle..

http://img90.imageshack.us/img90/6277/catm379ixz6.gif
sevgiler..

semkur 09-04-2009 12:44 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370707)
çok duygulandım bu sayfayı görünce.. ark5
http://img6.imageshack.us/img6/5876/...gs176x220i.gif

canım benim ankara seminerinden sonra çok yoğun oldum foruma yeteri kadar ilgi gösteremediğim için yazılarınızı geç takip ediyorum.. hazır senin bu yeni konun ile forumdan reiki ile buluştuğumuz arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürümü edeyim.. ark5

atakan bey.. sen .. mümin .. newway eskilerden duru zaferdayı peacemaker serpil ecem zeynepcim taa eskilerden redflowers..

sanemce pamuk da öğrencim sayılır kabul ederlerse.. gerçi öğrenci öğretmeni için en büyük rehber kiss3 sevgili suzzy im oda artık harika bir master ark5 her biriniz bu yolda beni her geçen gün gururlandırıyorsunuz.. ben sizlere bir gösterdiyesem bin tanesini araştırıp bulup deneyimleyip arkadaşlarınızla paylaşıyosunuz..

ben de her eğtimde sizlerle yeniden öğreniyorum.. gelişiyorum..

biz hep dış dünyanın kurallarına endeksli bir toplum olarak büyüdük..
büyüdükçe gördük ki ruhumuz ne kadar genişse dünyamız da o kadar geniş.. içimiz ne kadar rahat ise yaşantımızda o kadar rahat.. kalbimiz ne kadar mutlu ise o kadar mutlu bir hayat yaşıyoruz..
http://img140.imageshack.us/img140/8...art176x220.gif
telkinlerle başladığınız bu harika içsel yolculuğunuzun reiki ile daha da anlamlanarak yaşantınıza daima sevginin tezahür etmesini dileklerimle..

http://img90.imageshack.us/img90/6277/catm379ixz6.gif
sevgiler..

evet şimdi bu egom galiba konuşan ama susmuyor ne yapayım blook
niye ankara değilsiniz diye bağırıyor içerden. bu deneyimi içimdeki ses yaşamalısın diyor. öğrencimi ustasını seçer, ustamı öğrencisini bilmiyorum ama ustam, öğretmenim olmanı çok isterim.
ayşegül , shamanic ve herkesi seviyorum. kendimide seviyorum ve bunu tüm yaşamımda hissetmeyi seçiyorum. 96kl

kayrasu 09-04-2009 12:55 PM

Alıntı:

semkur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370714)
evet şimdi bu egom galiba konuşan ama susmuyor ne yapayım blook
niye ankara değilsiniz diye bağırıyor içerden. bu deneyimi içimdeki ses yaşamalısın diyor. öğrencimi ustasını seçer, ustamı öğrencisini bilmiyorum ama ustam, öğretmenim olmanı çok isterim.
ayşegül , shamanic ve herkesi seviyorum. kendimide seviyorum ve bunu tüm yaşamımda hissetmeyi seçiyorum. 96kl

canım semkur'cuğum suan benimde egom faliyette zaten bizim bu benzer yanlarımız çok ilginçaa34 Ankara'da reiki uyumlaması oldu da bizim neden haberimiz olmadıağla2 bizde burda reiki hocası araştırıp duruyoruz yanıbaşımızdaymış fırsat kaçırdık onu bunu bilmem acilen bir Ankara semineri daha istiyoruz ve bu defa reiki de olsun içindey789

Belgin ∞ 09-04-2009 01:12 PM

Taaa eskilerden redflowers geldi y789 Shamanic' ciğimin ilk öğrencisi ve ilk öğretmeniyim efenim forumdan ve bununla ne kadar gurur duyulursa işte ben ondan daha fazla gurur duyuyorum.

Öğretmeniyim dedim, neden dedim anlatayım: yılmaz, bıkmaz bir öğrenci olarak günde 100 ü aşkın sorular sordum (hala daha soruyorum) bıkmadan yanıtladı, sabırın ne büyük bir erdem olduğunu gördü, ya da daha önceden biliyordu pekiştirdi y789

Kafamda netleştiremediğim, cevabı aklıma gelmeyen bir sürü konuyla sıkıştırdım, kafasını şişirdim yeri geldi araştırdı ikimizde öğrendik.

Çok sorgulayan bir yapısı olduğu için, ona çekilenleri hep başka öğretmenler araştırsın, doğru kişiyi bulsun diye geri gönderdi kendisinin nasıl bir insan olduğunu, ne mükemmel bir öğretmen olduğunu ona göstererek gelenleri kabul etmesi için yalvar yakar oldum kabul etmeyi öğrendi y789

Hayatımın en dibindeyken, çırpınırken tanıştım Reiki ile. Bir umut kurtulur muyum dedim, hala yaşıyorum ve aranızdayım şükran duyuyorum. Öğretmenime ulaşana kadar zor yollar katettim, kararlar almak ve vazgeçişler yaşamak durumunda kaldım, böyle vazgeçişlere can kurban diyorum.

Hayattan bazı dersler alıyoruz, çoğumuz çetrefilli yollardan geçiyoruz ve sorgulayarak daha önce sarıldığımız şeyi bir anda reddediyoruz, neden olmuyor diyoruz, ben yapamadım değil o işe yaramadı diyoruz. Ben bu dönemden de geçtim, ben Reiki den vazgeçtim ama o benden asla vazgeçmedi. En güzel ışıklarıyla donatıp gecemi kabuslarımı sildi, gözyaşlarımla ıslattığım yastığımı kuruttu, kalbimin atışlarını duydum onunla ve kanımın damarlarımda gezinişini. Hayatımdan bir türlü çıkaramadığım, acı çektiğim insanlarla en kolay ve en rahat şekilde ayrılmamı hatta kendilerinin çıkıp gitmesini sağladı, kendimi yiyip bitirmedim. Yerine hayatımda başıma gelen en güzel şey dediğim bir kişiyi koydu onca gidenin ardından bana yarenlik etsin diye.

Neden bilmem gözlerimden yaşlar süzülüyor şu an bunları yazarken. İçimdeki şükran duygusunu kelimelerimle ifade etmem gerçekten imkansız görünüyor.

Bir zamanlar nefret ederdim kendimden, hayattan çok kendime, anneme, babama sonsuz bir öfkem vardı. Daha doğrusu ben sonsuz olduğunu sanırdım. Şimdi hayattan çekilmemi bile dört gözle bekleyen insanlara karşı öfke duyamıyorum.

Ne olduğumu öğrendim Reiki sayesinde, nasıl İnsan olunur. Nasıl sevilir, nasıl iyileştirilir geçmişte kalmış ama hala taptaze olan her düşündüğünüzde kanayan bir yara. Üzülmekten başka ne işe yararım ki diyen bir insan nasıl açar gözlerini her sabah sevgiyle aşkla, huzura ve sağlığa. Ve hergün yeni bir hayata.

Vazgeçtiğim anlarda hep yanı başımda sen oldun. Bazen bir saçımı okşaman yetti içimdekileri salmak için, bazen sustun günlerce bana kendim yaşayıp kendimin öğrenmesi gerektiğini gösterdin. Yeri geldi kırdım seni sözlerimle, ama sen benden hiç ayrı düşmedin, hiç de düşme olur mu Shaman'ım. Seni seviyorum kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 PM.