![]() |
Cevap: reiki ve ben harika seyler ogreniyorum sizlerden bende Ankara dayım bende seminer ve reiki istiyorum yardımlarınızı bekliyorum |
Cevap: reiki ve ben daha öncede söyledigim gibi cok yeniyim 2 ay 5 gün oldu inisiye olalı,canım ögretmenim (shamanic)bana sıkı sıkı tembih etmişti sakın aksatma çalışmalarını diye bende dikkat ettim aksatmamaya geçtigimiz hafta yorgunum bahanesiyle çalışmamı yapmadan yattım,ertesi günde yarım yamalak yaptım veee sonuç bronşit oldumsigrt56 ahh ahh canımcım bana bi kere yapmayım bişey olmaz deme bi kerecik dedigin şey kanalının birkaç hafta gerilemesine neden olur demişti ama ben dinlemedim daha özenli olmalıydım.neyse dersimi aldım bitkisel tedavinin yanında bol bol çalışmamı yaptım haa birde sadece hastalık degil yataktan mutsuz kalktım iki gün yani çalışmadıgımda hem fiziksel hem ruhsal geriledim.ama reiki öyle birşey ki siz ona bir adım gidiyorsunuz o size bin adım geliyor.şimdi çok iyiyim enerjim yeniden yükseldi,inisiye olmuş arkadaşlara tavsiye çalışmaları aksatmayıny789 |
Cevap: reiki ve ben ayşegülcüm neden bronşit olduğunu hangi durum ve düşünceler içerisinde nasıl bir ortamda bulunduğunu sorguladınmı canım?hangi düşüncen veya durumun sana bronşit olman için zemin hazırladı?bronşit rahatsızlığı benim bildiğim kadarıyla olumsuz ev iş ortamında (bağrılıp çağrılan ev ve iş) hissettiğimiz duygu düşüncelerimizle yaratıyoruz.farkında olmanı hangi düşüncenin bunu yarattığını irdelemeni öneriyorum canım benimy789çevremde barış ve uyum var şeklinde bir olumlama yapmanı tavsiye ederim. sevgiler.. |
Cevap: reiki ve ben olumlama için teşekkür ederim serpil ablacım956k ama sanırım ben bagırmak istedigim bir anda öfkemi ani bir şekilde bastırdım ve bu bogazımda kaldı bronşit olarak döndüy789 |
Cevap: reiki ve ben Sevgili Arkadaşlar, Reiki 1'e inisiye oldum,ertesi gece uyuyorken kustum.Hangi aralık midem bulandı anlayamadan,banyoya gitmeyi düşünemeden yastığın üstüne...ooo67Hayatım boyunca nadiren kusmuşumdur.Her gün çalışmamı yaptım ve her seferinde inanamayacağım kadar güzel bir hediye almışım duygusunu yaşadım,yaşıyorum.İçim içime sığmıyor,ellerim ısındıkça bir mucize yaşadığım duygusuyla kendimi çok şanslı hissediyorum.blissyAynen böyle cıvıldıyorum.21 günüm doldu ve ben devam ediyorum.Bu olanları biraz sindirdikten sonra Reiki 2 'yle de tanışmak istiyorum.Kolayca sinirlenmemem,içimden öfke dolu düşünceler geçirmemem için reiki uyguluyorum ve çok olumlu gelişmeler var.Hep yanımda bana destek olan biri varmış gibi... İşte şimdilik benden bu kadar::) |
Cevap: reiki ve ben Senı okuyunca bende almam gerektıgını anladım.Huysuzum bıraz .Bıraz soguk.Faydası olur kesın yazılarından o anlasılıyor.Cok daha ıyı olumlu gelısmeler yasaman dıleklerımle |
Cevap: reiki ve ben birine reiki verirken avuçlarımın yanıyor nasıl bir duygu oldugunu anlatmak zor niyet edip ellerimi koyuyorum ve yanmaya başlıyor avuçlarım seans bittikten sonra da uzun bir süre geçmiyor sıcaklıgı daha iyi topraklanmak için kırmızı jasper ediniyorum kendime. akşam üstleri enerji patlamaları yaşıyorum herkesin pilinin bittigi bir saatte benim oynayasım zıplayasım geliyor.uçuyorum tutmayın beniy789 enerjim yükseldi biliyorum ve galiba 2 aşamaya bu yüzden bu kadar hevesleniyorum.tamam henüz 2 buçuk ay oldu ama napıyım hissediyorum 2 olmam lazım. sevgili hocam bunu okuyunca ne diyecek bakalım.lüttfeennn tamam desinnnn lütfennnnu859 |
Cevap: reiki ve ben edin tabi ayşegülcüm y789ben kullanıyorum iyi geliyo :) senseimiz söylemişti insiye olduğumuz gün.topraklanmak için kök çakrayla ilgili bir taşı elimizde birkaç dk tutmamızı.notlarda da varkrzm67 jasper i nereden edindin y789 |
Cevap: reiki ve ben Alıntı:
aaa sen gönderiyosun yaa sevgili peacemaker unuttun muy789 Peacemaker'da çok güzel dogal kristaller var arkadaşlar isteyen olursa onunla irtibata geçin956k. hadi oyalanmada git kargoya topraklanmam lazımy789 |
Cevap: reiki ve ben smil56 gittim geldim.12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 AM. |