Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

Kundalini'nin Tehlikeleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Kundalini'nin Tehlikeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız geçen yıl usui reiki uyumlama aldım iki ay sonra 2. seviyeye inisiye oldum bi kaç gün sonra bir yıl olacak, usui çok yumuşak şefkatli bi enerji beni sardı sarmaladı hayatımı güzelleştirdi farkındalığım yükseldi arkasından bolluk bereket şans ve pozitif enerjiyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

Kundalini'nin Tehlikeleri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2012, 10:37 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

geçen yıl usui reiki uyumlama aldım iki ay sonra 2. seviyeye inisiye oldum bi kaç gün sonra bir yıl olacak, usui çok yumuşak şefkatli bi enerji beni sardı sarmaladı hayatımı güzelleştirdi farkındalığım yükseldi arkasından bolluk bereket şans ve pozitif enerjiyi yükseltme uyumlamaları geldi çok ehil bu işi çok iyi bilen insanlarla karşılaştım enerji çalışmalarımda onlardan uyumlama alma fırsatları yakaladım bu anlamda çok şanslıyım. Bi kaç gün önce kundalini beni çağırdı resmen enerji siz hazır olduğunuzda geliyor zaten içimde hissetmeye başlamıştım yine karşıma enerjisi olağanüstü bi insan çıktı konuştuk randevulaştık ve kundalini enerjimi uyandrmak için heyecanla beklemeye başladım. bu arada araştırdım yine tabiki başta burada ve diğer başka forumlardan kitaplardan ve internet üzerinden okudum bilgilendim enerjiye bilgi ve farkındalık olarak uzak olan insanları caydırabilecek yorumlar bile okudum gözüm korktumu hayır :) sebebine gelince birincisi enerjiyi biliyorum zaten bi uyumlamam var ki mastırım usui 1 almış olmak şarttır kundalini için ama ben ikinciyide almış olmasını tercih ediyorum dedi yani aslında ehil birinin elinde olunca kundalini asla tehlikeli olamaz. ikincisi herhangi birine yaptırmıyorsanız yani gerçekten ehil bi öğretmeniniz varsa emin ellerdesiniz demektir mutlaka iyi araştırın hoca öğrencisini seçer mutlaka ama öğrencide öğretmenini seçmelidir diye düşünüyorum. dün uyumlama alıp, 1 seviyesinde inisiye veren sırf para kazanmak için insanlar dolaşıyor ortada dıkkatli olmakta fayda var. Ben tüm bunlar ışığında içim çok rahat ve heyecanla gittim ve uyumlandım daha doğrusu kundalini enerjim uyandırldı yada hazırlandım çünkü daha 1 seviyesini yeni aldım ancaakkk işte güzellikte burda başlıyor daha 1 seviyesi için bile yaşattığı deneyim olağanüstüydü tarifi yok yaşamak lazım mastırım sevgi dolu samimi ve çok bilgili enerjiye sadece kanalım ben diyecek kadar açık dürüst ve alçak gönüllü muhteşem bir deneyim yaşadım çok mutluyum ben hazırdım çok istedim ve aldım tüm isteyen ve hazır olan herkese şiddetle öneriyorum :) çok iyi bi öğretmen bulun lütfen kendi başınıza uyandırmak gibi bi hataya asla düşmeyin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2012, 02:41 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

İkinci seviye kundalini uyumlamamıda geçen pazar günü aldım doğrusu uçuran bi etkisi oldu günlerdir solar pleksus çakramda adeta yanan bi ocak var kıpkırmızı geziyorum ortada :))) feci halde mutluyum bazen arabayı bırakıp eve kadar yürüsem diyorum o derece enerji dolu oluyorum bazen bi uyku hali işi gücü bırakıcam yatıcam şuralara bi yere :)) hiç korkulacak bi yanı yok yada benim deneyimim o yönde çok yüksek bi enerji frekansı bu mutlaka etkileri de o derecede yüksek ama reiki en az 1 seviyesindeyseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde uyumlama aldığınız mastır işin ehli ise emin ellerdesiniz demektir. ben uyumlama sırasında adeta yere yapışmış hissettim kendimi şimdiye kadar hiç hissetmediğim ait olma yerimi bulma hissi yaşattı bana, öyle bi huzur vardıki hiç o an bitsin istemedim şimdiye kadar o 30 dakika boyunca hissettiğim türde doyum yaşatan bi huzur hiç hissetmemiştim, kundalini bana kendini hatırlattı hazırsın beni çağır dedi çünkü bunlar zekası olan enerjiler, ihtiyacım olan sürekli evrenden istediğim aradığım buydu o'da yine esirgemedi benden şükürler olsun. Kendinizi hazır hissediyorsanız sizlerinde bu deneyimi yaşamanızı diliyorum..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kundalini'nin, telikeleri

« Sevgi Işını | Uzaktan uyumlanma »