Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

Kundalini'nin Tehlikeleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Kundalini'nin Tehlikeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: elisya Nickli Üyeden Alıntı Merhaba Mutluuu; Uyumlanmalarını okudum. Senin ve ilgili herkesin ve bütünün hayrına olsun canım.. Kundalini konusunda senden bilgi almak isterim. Bende senin gibi Reiki 2. seviyedeyim. Hocan Berna hanım mı? bilmiyorum ama bende Berna hocadan şans, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

Kundalini'nin Tehlikeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2012, 12:17 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Mutluuu;

Uyumlanmalarını okudum. Senin ve ilgili herkesin ve bütünün hayrına olsun canım..

Kundalini konusunda senden bilgi almak isterim. Bende senin gibi Reiki 2. seviyedeyim. Hocan Berna hanım mı? bilmiyorum ama bende Berna hocadan şans, pozitif enerji yükseltme, aura onarma gibi uyumlamalar aldım.

Kundalini yi bende yeni yeni araştırıyorum. Ama henüz beni çağırmadı enerji :)) yada ben hazır değilim. Bu konuyla ilgili kafamda bir çok soru var yardım edersen ve bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

- Neyse , Usui de seviyeler arası en az 3 ay beklerken kundalini de böyle bir kural yok mu?. Yani bir ay gibi bir sürede neredeyse 1-2-3- seviyeleri birden almışsın gibi geldi. Doğru mu anladım ben? Mümkün müdür bu?

- kundalini enerji nasıl uyandırılıyor. Uyumlandıktan sonra, medilerle sen aktive ediyorsun diye okumuştum. Yani uyumlandığında aktif hale mi geliyor yoksa sen mi enerjiyi çağırma egzersizleri yapıp güçlendiriyorsun kundalini.

- Enerji usui den daha mı baskın geldi sana.. ? enerjiyle çalışmak istediğinde hangi enerjiyi çağırman gerektiğini nereden anlıyorsun. yada aynı anda ikisiyle birlikte çalışabiliyor musun?

- Kundalininin sembolleri kaç tane ve ilk aşamadan alınabiliyor musun?

- Usui daha çok sifa ve farkındalık öğretirken Kundali arasındaki fark nasıl geldi sana ?

Sen yeni uyumlandığın için, ben de uyumlanmadan önce aklıma takılanları sana sormak istedim. Uzun olduysa kusura bakma, cevaplamak istemessen anlarım.

Genede çok teşekkürler.. :)
Sevgili Elisya, öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sana bilgim dahilinde cevap vermek isterim tabiki umarım faydana olur.. Tek tek gidecek olursak;

Hayır hocam Berna hn. değil ben de kendisinden uyumlamalar aldım ancak uzaktan çünkü aynı şehirde değiliz sanırım anlamışsındır ;)

Evet canım doğru anlamışsın Usui de 1 ve iki arasında en az 21 gün beklemek gerekiyor ben 2,5 ay beklemiştim ancak kundalinde böyle bi durum yok. 3 seviyeli bi çalışma ilk uyumlamadan sonra 3 gün geçti ikiyi kendi evimde aldım 3. seviye için 11 gün sonra yine hocamla yüzyüze yaptık çalışmayı. yani süreç 15 gün gibi bi zamanda tamamlanıyor.

Kundalin uyandırma yine usuide olduğu gibi bi uyumlama ritüeli ile yapılıyor 1. seviye yüzyüze yaptı hocam ikiyi evde aldım 3. seviye yine yüzyüze oldu sonrasında uzun bi sohbet yaptık çünkü anlatılması gereken çok detay oluyor. İkiden sonra 3. seviyeyi alana kadar yapman gereken bir meditasyon var hem enerjini yükseltiyorsun hem normal bir meditasyondan çok daha tatminkar deneyimleri olan bi çalışma.

Ben şimdilik sadece kundalin ile çalışıyorum henüz ikisini bir arada kullanmadım bu konuda bir şey söyleyip kafanı karıştırmak istemem. ama hangisiyle çalışacağına nasıl karar veriyorsun dersen enerjide asıl olan niyet biliyorsun sanırım bu cevap yeterli olacaktır.

Kundalinde sembol yok sevgili Elisya, kısmet olup aldığında göreceksin zaten son derece basit ve etkili bi şifa yöntemi

usui, kundalin ve diğer tüm enerjilerin özü şifa ve farkındalık zaten, tek farkları frekansları bu frekanslar enerjinin titreşimleriyle bağlantılı tabi o titreşim enerjiyi algılama biçimini belirliyor. Usui ilahi kanaldan gelen bi enerji vücuda girişi tepe çakrası kundalini bi yerküre enerjisi vücuda girişi kök çakra, usui yumuşak sıcak bi enerji sarıp sarmalayan sefkatli bi yapısı var Kundalini oldukça güçlü ve enerjiye alışık olmayan biri için sert bile algılanabilir. Kundalin aldıktan sonra hocamın neden ille Usui 2 seviyede olsun diye ısrar ettiğini anladım.

Sevgili Elisya, Bunlar sorularının cevapları umarım faydası olur sana, yanlış bi kelime kullanmamaya çalıştım yanlış yönlendirme yapmama adına, Seni gayet iyi anlıyorum öğrenmek içselleştirmek istiyorsun bu çok normal ben de okumayı ve öğrenmeyi seviyorum. Malum bilgi çağındayız Usui sembolleri bile maalesef bi tuş uzaklıkta hal böyle olunca çok bilgi ve çok fazla fikir mevcut ee bilgisi olmadan epey fazla fikri olan bi millet olduğumuz için okudukça kafan karışacak çünkü bende böyle oldu. Benim enerji konusunda genel eğilimim her zaman şöyle oldu ihtiyacım varsa evren buluşturur biraz öğrenmek bakmak kötü değil ancak iç sesimin rehberliğini asla yadsımam. Kundalini bana kendini hatırlattı hep bilirdim ama bu ne olaki diye hiç sormamıştım bi sabah kafamda bi ses kundalini dedi, tabiki öğrenmeye çalıştım o kadar farklı fikir var ki enerjiyi tanımayan birinin gözünü korkutabilir ancak iç sesimi dinledim bulunduğum şehirde Nlp eğitmenimin ortağı reiki mastır zaten adını duymuştum aradım kafamdaki tüm soruları sordum karşılıklı geldik ve uyumlamamı aldım bunun için hayatımın sonuna kadar kendisine minnettar kalıcam çünkü ne bedel talep edilirse edilsin aslında bunun bir maddi karşılığı olamaz o yüzden hocaların hepsi tek tek çok kıymetli. Şimdi çok daha iyi anlıyorum benim uzun zamandır evrenden istediğim ihtiyacım olan herşeyin form bulmuş hali kundalini yani evren bana ihtiyacım olanı en doğru biçim ve zamanda gönderdi yani kundalini hatırlamak tesadüf değil evrenin bi rehberlik etme şekli bana buna tüm kalbimle inanıyorum çok mutluyum çok büyük bir keyifle bu yeni yolculuğun tadını çıkarıyorum. Sen kundalini dediğine göre mutlaka bir sebebi olmalı bu rehberliğin amacına odaklan bence mutlaka bi sebebi olduğuna inanmak lazım içselleştirip hazır hissetiğinde zaten seni bulur, muazzam bi deneyim yaşayacaksın güçlü korumacı ve güvenilir gelecek sana sırtını yaslama duygusu büyük bir haz verecek ve herşeyden önemli o kadar senin ve kendinden bulacaksın ki (çünkü zaten sana ait içinde var olan bi enerji) hiç bi şeyde o huzur duygusunu deneyimlememiş olduğunu göreceksin tüm bu anlattıklarım şu an sana yabancı geleblir ama deneyimlediğinde çok tanıdık olacak.. Umarım faydalı olur senin için sevgiyle...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2012, 01:15 PM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

Sevgili Mutluuu;

Cevapların için çok teşekkürler. Anlatıklarını okuyunca bende çok heycanlandım şimdi :))) İnşallah en kısa zamanda bende uyumlanmak istiyorum. Üstelik Usui gibi beklemek gibi bir durum da yokmuş.

Şuanda Usui nin bana yol gösterdiği yerlerde geziniyorum. :)))
Yoga ya ve meditasyon seminerlerine gidiyorum. onların kursları var. Farkındalık kitaplarını okuyorum. Usuinin tadını çıkarıyorum yani. Bunlar reiki konusunda yoluma çıkan gelişim basamakları diye düşünüyorum. :) Bir de Karma çözülmelerim var tabi.
Bu arada Berrin hocanın uyumlamaları olursa kaçırmamayı da istiyorum.
Sanki Kundaliniye hazırlanıyormuşum gibi geliyor bana ama tabi bilemiciğimm :))

Çok teşekkürler Mutluuu' cum.
Yolun hep aydınlık olsun cnm.
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2012, 02:02 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Mutluuu;

Cevapların için çok teşekkürler. Anlatıklarını okuyunca bende çok heycanlandım şimdi :))) İnşallah en kısa zamanda bende uyumlanmak istiyorum. Üstelik Usui gibi beklemek gibi bir durum da yokmuş.

Şuanda Usui nin bana yol gösterdiği yerlerde geziniyorum. :)))
Yoga ya ve meditasyon seminerlerine gidiyorum. onların kursları var. Farkındalık kitaplarını okuyorum. Usuinin tadını çıkarıyorum yani. Bunlar reiki konusunda yoluma çıkan gelişim basamakları diye düşünüyorum. :) Bir de Karma çözülmelerim var tabi.
Bu arada Berrin hocanın uyumlamaları olursa kaçırmamayı da istiyorum.
Sanki Kundaliniye hazırlanıyormuşum gibi geliyor bana ama tabi bilemiciğimm :))

Çok teşekkürler Mutluuu' cum.
Yolun hep aydınlık olsun cnm.
Çok teşekkür ederim canım, İçin ne diyorsa o'nu yap nasıl istiyorsan yolculuğunu öyle sürdür her şekilde evren hazır olduğunda sizi buluşturur zaten. O zaman geldiğinde kendin ve herkesin hayrına olmasını dileyip bütün kapılarını aç keyifle tadını çıkar :)

Not; Berna hocanın bebeği oldu şimdilik çalışmalar yapmıyor diye biliyorum belki eylül yada ekim gibi olabilir diye bi mail almıştım kendisinden bi çalışmayla ilgili maille sorduğum sorunun cevabı olarak sanada bilgi olarak vermek istedim..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kundalini'nin, telikeleri


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kundalini'nin Tehlikeleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Kundalini'nin Tehlikeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: elisya Nickli Üyeden Alıntı Merhaba Mutluuu; Uyumlanmalarını okudum. Senin ve ilgili herkesin ve bütünün hayrına olsun canım.. Kundalini konusunda senden bilgi almak isterim. Bende senin gibi Reiki 2. seviyedeyim. Hocan Berna hanım mı? bilmiyorum ama bende Berna hocadan şans, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.