| ||||||||||
|
Rehber Rüyalar rüya tabirleri rehberi, rehber rüya, rehber rüyalar, rüya rehberi, ışık elçi rehber rüyalar, |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalar gerçek olursa.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı şimdi aklıma gelen bi rüyayı anlatayım bundan 2 sene önce görmüştüm .1 hafta sonra da gerçeğini yaşadık... ben o zaman İstanbulda ikamet ediyordum. rüyamda bursadaki eltimin abisiyle evli olan benim de çok sevdiğim SEVİNÇ'i gördüm. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: Muğla & İstanbul
Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sevgili Akınyıldız, yazının sonuna genelde olumsuz rüyalrım gerçekleşiyor yorumunda bulunmuşsun fakat ölüm olumsuz bir şey değil. Herkes seçtiği ve olması gereken zamanda boyut değiştirir. Ölüm kelimesinin anlamı aslında yeniden yaratımdır. Neal Donald Walsch'ın bi kitabında ölüm ve doğum kelimelerinin yerine yeniden yaratım ifadesinin kullanılması gerektiği yazıyordu. Filanca (doğduğunda veya öldüğünde ) yeniden yaratıldı demeliyiz. Ölüm aslında bu boyutta görevini tamamlamış ruhların boyut değiştirme, şekil değiştirme kavramına verilen isimdir. Ne yazık ki,birçokları zamanı geldiği için kendi rızasıyla ( bazıları bunun bilinçli olarak farkında olamasa da ) dünyadan ayrılma, dünyada tezahür eden bedeninden ayrılma durumunu ayrılık, acı, üzüntü ile bağdaştırdığı için olumsuz olarak nitelendiriyor. "Herşey olması gerektiği gibi..." sözünü gerçekten kabul edip yaşadığımız an özgürlüğe, mutluluğa, koşulsuz sevgiye ilk adımımızı atmış olacağız. Tabi ki rüyalarımız da gerçek olacak;) Sevgiler... | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
gercek, olursa...., ruyalar |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalar gerçek olursa.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı şimdi aklıma gelen bi rüyayı anlatayım bundan 2 sene önce görmüştüm .1 hafta sonra da gerçeğini yaşadık... ben o zaman İstanbulda ikamet ediyordum. rüyamda bursadaki eltimin abisiyle evli olan benim de çok sevdiğim SEVİNÇ'i gördüm. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi