Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Rehber Rüyalar rüya tabirleri rehberi, rehber rüya, rehber rüyalar, rüya rehberi, ışık elçi rehber rüyalar,

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: tülsüm Nickli Üyeden Alıntı ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2010, 09:59 AM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alıntı:
tülsüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum.
Tülsüm'cüm şimdiye kadar yaşamadığım, deneyimlemediğim, test etmediğim hiçbir konu hakkında yazmadım :) O mesajımda sizin gibileri değil, hayatımda yaşamış olduğum ve çözmüş olduğum şeyleri yazdım aslında. Her kişi kendisini yetiştirebildiği kadar kendi kendisinin uzmanı olur. Ben de kendi hayatımın ve rüyalarımın uzmanıyım. Aslında 'bizim gibiler' dediğiniz kişilerdenim ben de. Kimseden bir ayrım yok, ayrılaştırılmak için bir çabam da :) Bu yüzdendir ki geçtiğim yolları anlatmam çok daha kolay oluyor.

Alıntı:
tugcete Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi.
Tuğçe'cim seni çooook tebrik ederim :) Yeni hayatının sırlarına ve güzelliklerine hoşgeldin Rüyaları tanımak ruhu tanımaktır, ruhu tanımak kendini tanımaktır, kendini tanımak hayatı tanımaktır, hayatı tanımak düzeni anlamaktır. Bu yeni başladığın güzel yolda rüyaların hep peri tozlarının ışıltılarıyla dolsun, sana hep güzel duygular yaşatsın. Onlara teşekkür et.. Onlar o güzel ruhundan gelen yegane, saf mesajlardır.



Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi..
Canım benim rüyanın kalitesi değil önemli olan :) Bu şuna benzer ' milli piyangodan büyük ikramiye kazandım ama biletimin ucu biraz yıpranmış. bunu götürüp paramı alamam, yıpranmayan bilete vurunca para o zaman gider teslim ederim' anlatabildim di mi Rüyaların silik de olsa, karanlık da olsa, bir karıncanın bacağını görmüş bile olsan, sadece bir bulut, sadece belirsiz bir ses duymuş bile olsan onu yaz. Rüyalar onlara değer verildiğini görmek bilmek isterler. Seninle konuştuğumuzda ne diyorum bazen hatırlıyor musun 'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer.

Hepinizi seviyorum

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ruyalarimiza, uyaniyoruz

« Rüyada Sayıların Anlamı | rüyalarınızı kaydetmeyi unutmayın »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Alternatif Kişisel Gelişim ve Rehber Rüyalar Rüyalarımıza Uyanıyoruz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: tülsüm Nickli Üyeden Alıntı ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Rehber Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Rehber Rüyalar nerededir kimdir Rehber Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Rehber Rüyalar hipnoz Rehber Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Rehber Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Rehber Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.