![]() |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz canım benim içinde çok önemli bilgiler sağladı yazdıkalrın..sana dönüştürmeyle ilgili soru sormuştum cevabı nasıl bulacağımı buldum..sevgini ve ilgini yakında nhissediyorum..sevgiler.. |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Teşekkür ederiz. Bende çok fazla rüya görürüm. Bugünden itibaren yazmaya başlıyorum. zevkli olucağa benziyor hayatımın şifresini çözmek. actionsmile |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Çok sevindim fayda görmenize :) Daha nice güzel paylaşımlara imza atmak dileğiyle.. Sevgiyle.. |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Alıntı:
|
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz 956kBugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi. girlhaha |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi.. |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Bende aynı şekilde gece ara ara uyanıp ne rüya görüyorum acaba falan dedim. bu gece bakalım neler görücez? |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hepinizi seviyorum sevincli |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz belgincim harika anlatmışsın rüyalarımızı ellerine yüreğine sağlık.... yazılarını büyük bir sevgiyle okuyorum ve paylaşıyorum çok teşekkür ederim canım benim... iyiki varsın iyiki buradayız... sevgi ve ışıkla... 'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer. |
Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz paylaşımın için çok teşekkürler redflowers,bana çok yararı oldu,şimdi ben de rüya günlüğü tutmaya karar verdim,hatırlamaya çalışacağım artık rüyalarımı..sevgiyle kalınactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 AM. |