Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Rehber Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/)
-   -   Rüyalarımıza Uyanıyoruz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-ruyalar/227005-ruyalarimiza-uyaniyoruz.html)

bluegirlx 11-05-2010 01:06 AM

Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

canım benim içinde çok önemli bilgiler sağladı yazdıkalrın..sana dönüştürmeyle ilgili soru sormuştum cevabı nasıl bulacağımı buldum..sevgini ve ilgini yakında nhissediyorum..sevgiler..

tugcete 11-05-2010 01:12 AM

Teşekkür ederiz. Bende çok fazla rüya görürüm. Bugünden itibaren yazmaya başlıyorum. zevkli olucağa benziyor hayatımın şifresini çözmek. actionsmile

Belgin ∞ 11-05-2010 09:23 AM

Çok sevindim fayda görmenize :)

Daha nice güzel paylaşımlara imza atmak dileğiyle..

Sevgiyle..

tülsüm 11-05-2010 12:47 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569908)
Ah bu söz beni bitirdi :)

Aslında hayatımızla devamlı bağlantı içindeyiz, bunu anlamak çok kolay. Nefes alıyorsanız eğer bağlantıdasınız demektir. Şöyle bir şeyin olduğu artık herkes tarafından biliniyor ve dile getiriliyor: Biz insanoğlu hayatını zorlaştırmak için zor şeylerin peşinden koşuyoruz. Aslında çoooooook büyüüüüük dediğimiz problemlerimizin ya da sorun diye adlandırdığımız olayların o kadar basit çözümleri vardır ki, odaklandığımızda şaşırıp kalıyoruz.

Kitaplar okuyoruz yardımcı olur diyerek, oluyor mu size bağlı.
Teknik peşinde koşuyoruz devamlı, buluyoruz da faydası oluyor mu size bağlı.
Anlatıyoruz, dinlenmek istiyoruz, yol gösterilsin istiyoruz yardımı oluyor mu size bağlı.

Bizler aşamadığımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz- acı evet ama gerçek.

Hayatlarımızla bile bağlantıyı koparabiliyoruz, kendimize yabancılaşabiliyoruz, birinin bize bizi anlatmasından korkuyoruz. Ya kabul etmek istemediğimiz bir gerçeği yüzümüze söyleyiverirse. Dünyalar başımıza yıkılır.

Hayatınızla bağlantıdasınız, bunu fark etmek için sadece farkında olmak yeterli, rüyalarınız size birşey anlatmaya çalışıyor bunu anlamak için doğru gözlerle bakmayı öğrenmek yeterli.

Öğrendiklerimizi uygulamadıktan sonra ne anlamı kalır tonlarca para yatırılmış kitapların, saatlerce anlatılmış hikayelerin.

Hayatımla bağlantı kuramıyorum demişsiniz, bu ne kadar büyük bir söz bir insan için. Ne zaman koptu bağlantınız hayatla? Hangi olaydan sonra yabancılaştınız kendinize? Aynada baktığınız yüz size mi ait?

Ben rüyalarımı kendimi tanımaya başladığım zaman doğru yorumlamaya başladım, hangi kitap bana kendimi tanıtabildi-hiçbiri. Onlar yol göstericidir evet ama işin büyüğünü yine size bırakırlar en sonunda. Hiç bir kitap, 'Belgin sen şöyle bir insansın, bu yanlışların var, bak bunu bunu yaparsan düzelir' demedi.

Sizden ricam ne olur tüm kitaplarınızı rafa kaldırın, yarım kalsınlar beklesinler bir süre. Kendinize bir mektup yazmaya başlayın, kimsiniz siz? Bu hayatta neden varsınız? Amacınız ne? Özellikleriniz, sizi siz yapan şeyler ne? İnsanoğlu et ve kemik neticede ama bizi bir ölüden ayıran tek fark ruhumuz, ruhunuzu tanıyor musunuz? Rüyalarınızla size yaklaşmaya, kendini tanıtmaya çalışan ruhunuzu okuyacağınız bir kaç satır değil, yine siz anlatırsınız kendinize.

Hayatla bağlantı kurmak için ona güvenmek gerek, hayatına güvenen kişi kendine de güvenen kişidir, kendini tanıyan bilen kişidir. Kendinizi tanıtın kendinize. Yaşadığınız hayat işte o zaman sizin hayatınız olur.

Sevgiyle..

ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum.dusun2

tugcete 11-05-2010 01:40 PM

956kBugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi. girlhaha

bluegirlx 11-05-2010 09:37 PM

bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi..

tugcete 11-05-2010 10:43 PM

Bende aynı şekilde gece ara ara uyanıp ne rüya görüyorum acaba falan dedim. bu gece bakalım neler görücez?

Belgin ∞ 12-05-2010 09:59 AM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746396)
ya ne yaptınız siz öyle...valla bu paylaşımınızı soluksuz okudum diyebilirim.ben rüyaların hayata dair sinyaller verdiğini bilirim de kendime hiç bu açıdan bakmamıştım yanlız.ne kadarda doğru tarif etmişsiniz bizim gibileri..bizler gerçekten aşamadğımız şeyleri aşmak istemediğimiz için aşamıyoruz.vay be diyecek söz bulamıyorum.dusun2

Tülsüm'cüm şimdiye kadar yaşamadığım, deneyimlemediğim, test etmediğim hiçbir konu hakkında yazmadım :) O mesajımda sizin gibileri değil, hayatımda yaşamış olduğum ve çözmüş olduğum şeyleri yazdım aslında. Her kişi kendisini yetiştirebildiği kadar kendi kendisinin uzmanı olur. Ben de kendi hayatımın ve rüyalarımın uzmanıyım. Aslında 'bizim gibiler' dediğiniz kişilerdenim ben de. Kimseden bir ayrım yok, ayrılaştırılmak için bir çabam da :) Bu yüzdendir ki geçtiğim yolları anlatmam çok daha kolay oluyor.

Alıntı:

tugcete Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746415)
956kBugün ilk rüya günlüğüme başladım. Hatta yazılarda sabah uyanıp dua edip tekrar yatınca dualar kabul olunur diyor ya. Bende ayy ne güzel keşke sabah bende kalkabilsem demiştim dün. Ve tam sabah 5 te gözümü açtım. Ve ben uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı. Yatakta oturup duamı edip tekrar uyudum. Sabahta hemen yazdım gördüklerimi. girlhaha

Tuğçe'cim seni çooook tebrik ederim :) Yeni hayatının sırlarına ve güzelliklerine hoşgeldin 956k Rüyaları tanımak ruhu tanımaktır, ruhu tanımak kendini tanımaktır, kendini tanımak hayatı tanımaktır, hayatı tanımak düzeni anlamaktır. Bu yeni başladığın güzel yolda rüyaların hep peri tozlarının ışıltılarıyla dolsun, sana hep güzel duygular yaşatsın. Onlara teşekkür et.. Onlar o güzel ruhundan gelen yegane, saf mesajlardır.

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746482)
bende rüya gördüm..ama yazamadım çok silik çünkü ..yine bir geç kalmışlık ve babam vardı..ama rüyalrımı dinlemek düşüncesini sevdim..şimdi yatacağım vakit gelsede işaretleri görsem farketsem diyorum..ama ortak nokta şu ki rüya gördümmü acaba diye gece uyandım tam o dediğin saatte..ne garip değil mi..

Canım benim rüyanın kalitesi değil önemli olan :) Bu şuna benzer ' milli piyangodan büyük ikramiye kazandım ama biletimin ucu biraz yıpranmış. bunu götürüp paramı alamam, yıpranmayan bilete vurunca para o zaman gider teslim ederim' anlatabildim di mi y789 Rüyaların silik de olsa, karanlık da olsa, bir karıncanın bacağını görmüş bile olsan, sadece bir bulut, sadece belirsiz bir ses duymuş bile olsan onu yaz. Rüyalar onlara değer verildiğini görmek bilmek isterler. Seninle konuştuğumuzda ne diyorum bazen hatırlıyor musun 'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer.

Hepinizi seviyorum sevincli

bayşegül 12-05-2010 11:43 AM

belgincim harika anlatmışsın rüyalarımızı
ellerine yüreğine sağlık.... yazılarını büyük bir sevgiyle okuyorum ve paylaşıyorum
çok teşekkür ederim canım benim... iyiki varsın iyiki buradayız...
sevgi ve ışıkla...
'rüyalarımla randevum var, yatıyorum :)' ben rüyalarıma sevgilimle buluşacakmış gibi coşkuyla hazırlanırım. tabii makyaj falan yapmam, saçımı fönlemem ama huzurla onlara bırakırım kendimi. Rüyalara uyanmanın yegane şartı, onların yücelik tarafından hayatımıza girdiğini bilmek ve verdiği mesajları görmekten geçer.

animaa 12-05-2010 12:29 PM

paylaşımın için çok teşekkürler redflowers,bana çok yararı oldu,şimdi ben de rüya günlüğü tutmaya karar verdim,hatırlamaya çalışacağım artık rüyalarımı..sevgiyle kalınactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 AM.