![]() |
Bilinçaltı Temizliği? Merhabalar. Çalıştığım bölge biraz mahrum olduğu için telkin edinme şansım yok. kargo bile gelmiyor. ulasım havadan oluyor. Bu yüzden kendi telkinimi yapmak için araştırmalar yaptım. Telkin hakkında bazı bilgileri öğrendim. Programını buldum yapmasınıda öğrendim. tek sorunum telkin metinleri örneğin bilinç altı temizliği için kaynak bulamıyorum kendimde yanlış yaparım diye size danışmakistedim.. bilinçaltı temizleme metni lazım. ilginiz için teşekkürler |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum. Sitemizde telkinler mevcut, Ücretsiz olanların linki aşağıdadır. Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? Hocam : Sucluluk - kendine güven - erken uyanma telkinleriyle başladım 3 saattir dinliyorum kalbim ağırlaştı değişik bir durumdayım suanda bırısıyle konusunca zorlanıyorum sankı konusmak ıcın buyuk bır guc harcamam gerekıyormus gıbı oldu başım ağırıyor. normal mi bu |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? Merhaba. Bilincalti temizligi tek bir telkine sigabilecek kadar basit degil. Biraz mesakkatli bir istir. Eger kendiniz telkin hazirlayacaksaniz dikkatli olmalisiniz. Sitedeki mevcut telkinleri de korkmadan guvenle dinleyebilirsiniz. Mutlu paylasimlar. |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? kapıda nakit ödeme dışındaki ödeme şekillerinden yararlanıp telkinini mail adresine ulaştırmalarını isteyebilirsin |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? Merhaba :) Telkinler mail adresine de gönderilebilir. Bence kendin yapma riskine girme çünkü yanlış kullandığın bir kelime bile hayatını mahvedebilir. En yakın zamanda huzura ermeni diliyoruz. :) |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği? teşekkür ederim :) sitedeki telkinlerden yararlanmaya başladım su an Sucluluk ve Ego telkini 9. gündeyim suan gözle görülür abartılı bir değişiklik yok. ilk başlarda kalbim hızlı atıyordu şimdi normale döndü. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 PM. |