Registered Member Login:
Not a member? Register today!
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  

Uyarılar

YARDIM

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler de ve  Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız Forumumuzda Bulunan  YARDIM Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir

Değerli konuk bu konular arama yapılıyor   YARDIM için kişisel gelişim konusunda www comYARDIM merhaba atakan bey ben telkinlere başlamak istiyorum aslında eskidende dinlemiştim ama düzenli değil her neyse benim size sorularım var cevaplarsanız sevinirim -bende kendini sev ,topluluk konuşma,başkalarının düşüncelerini önemseme,utanç duymaya son,utangaçlığı yeninkendinize saygı,kendinize güven ücretli telkinleri bulunmaktadır bu telkinlerin izle indir dinle

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19-01-2010, 10:04 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
menalaus is an unknown quantity at this point
Standart YARDIM

merhaba atakan bey ben telkinlere başlamak istiyorum aslında eskidende dinlemiştim ama düzenli değil her neyse benim size sorularım var cevaplarsanız sevinirim
-bende kendini sev ,topluluk konuşma,başkalarının düşüncelerini önemseme,utanç duymaya son,utangaçlığı yeninkendinize saygı,kendinize güven ücretli telkinleri bulunmaktadır bu telkinlerin etki süresi etkisi daha çabuk mu olur?
-etkisi daha net midir
-yoksa ücretsizler daha mı iyidir sizce hangisini dinleyeyim kesin cevap verirseniz çok seviniirm yani ücretlilerde iyidir ama sitedeki ücretsizlerde iyidir gibi cevap demiyorum lütfen çok kararsızım yardıma ihtiyacım var atakan bey
-son olarak ben bu ücretli telkinleri alırken size isim falan vermedim yani bunlar isme özel diyordunuz ondan sordum lütfen ikisnden birinde kesin cevap verirseniz çok sevinirim atakan bey şimdiden çok teşekkür ederim

menalaus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın menalaus ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 6 Kisi var:
Belgin ∞ (19-01-2010), cliviaf (19-01-2010), menalaus (19-01-2010), WaMPiReLLa (19-01-2010), yeni bir hayat (20-01-2010), zynp0 (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:01 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Standart Cevap: YARDIM

atakan bey acil bir cevap alsam ben

İyi ki varsın menalaus ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
cliviaf (19-01-2010), yeni bir hayat (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:32 PM   #3 (permalink)
Moderator

WaMPiReLLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 15,239
1,152 Mesajinıza toplam 6,147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
WaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud of

telkinlerin hepsi çok etkili ama öncelikle zaten başlangıç telkinlerini dinlemeniz gerekiyor ego ve suçluluk telkinlerini önerilen saatlerde dinledikten sonra listenize başka telkinler ekleyebilirsiniz aslında kararsızlığınızın sebebi acele etmenizden ve çok bilgi sahibi olmamanızdan kaynaklanıyor sanırım bir an önce faydalarını görmek istiyorsunuz haklı olarak ama öncelikle ortalama 70-80 saat kadar ego ve suçluluk telkinlerini dinleyin bu konuda da forum içerisinde fazlasıyla bilgi bulabilirsiniz
bir ekleme daha sözünü ettiğiniz topluluk karşısında konuşma, başkalarının düşüncelerini önemsememe ve kendine güven telkinleri ücretli telkinler arasında değil dolayısıyla bunlar isme özel hazırlanmıyor
bende kendini sev ,topluluk konuşma,başkalarının düşüncelerini önemseme,utanç duymaya son,utangaçlığı yeninkendinize saygı,kendinize güven ücretli telkinleri bulunmaktadır demişsiniz utangaçlık ve kendini sevme telkini hakkında bilgim yok ama ne olursa olsun öncelikle EGO ve SUÇLULUK dinlemeniz gerekiyor! Bunu her seferinde tekrar ediyoruz. Sevgiler

WaMPiReLLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın WaMPiReLLa ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
cliviaf (19-01-2010), genco (20-01-2010), MuminOKAN (20-01-2010), yeni bir hayat (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:40 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

cliviaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,136
129 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cliviaf is an unknown quantity at this point

Çok sert bir mesaj olmuş Wampirella

Arkandan gelen arkadaşın mı yoksa popon mu?
cliviaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın cliviaf ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler:
genco (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:42 PM   #5 (permalink)
Moderator

WaMPiReLLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 15,239
1,152 Mesajinıza toplam 6,147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
WaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud ofWaMPiReLLa has much to be proud of

Estağfurullah canım öyle bir niyetim olamaz hiçbir zaman

WaMPiReLLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın WaMPiReLLa ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler:
genco (20-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:44 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

129 Mesajinıza toplam 556 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Hm, belki de ben noktalama işaretlerine çok takıyorum ;)

İyi ki varsın cliviaf ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var:
genco (20-01-2010), WaMPiReLLa (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:48 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

hayatimdegisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,369
2,068 Mesajinıza toplam 11,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
hayatimdegisti - MSN üzeri Mesaj gönder

Size özel mesaj attım ben..
Konuyu tam olarak anlamadım.
Eğer ücretli telkinse isme özel yapilmaktadır.
İsminizi verirseniz bakayım listeme.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın hayatimdegisti ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
cadi_bm (20-01-2010), cliviaf (20-01-2010), genco (20-01-2010), WaMPiReLLa (19-01-2010)
Alt 19-01-2010, 11:58 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Atakan bey bana da özel mesaj atar mısınız?

İyi ki varsın cliviaf ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var:
cadi_bm (20-01-2010), genco (20-01-2010), WaMPiReLLa (20-01-2010)
Alt 20-01-2010, 12:06 AM   #9 (permalink)
Teğmen

atakan bey yolladım size ama mesaj ulaştımı anlayamadım ulaştıysa cevabı özelden atarsınız :S

İyi ki varsın menalaus ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var:
cliviaf (20-01-2010), genco (20-01-2010), WaMPiReLLa (20-01-2010), yeni bir hayat (20-01-2010)
Alt 20-01-2010, 12:19 AM   #10 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

hayatimdegisti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,369
2,068 Mesajinıza toplam 11,028 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
hayatimdegisti - MSN üzeri Mesaj gönder

Konuyu şöyle özetleyeyim.

Sosyal fobi benim hassas olduğum bir konu.Bu konu ile ilgili sorunu olan 3-4 kisiye elimde bulunan isme özel olmayan telkinleri ücretsiz gönderdim.
Sizinle de online destekden görüşmüşüz ve ücretsiz olarak yollamışım.

Gönderirken de bu telkinler ücretlidir ancak size elimde olanlardan ücretsiz gönderiyorum demişim.
Sitede bulunan suçluluk ego gibi telkinler ücretsiz olmalarına rağmen etkili telkinlerdir bunlar mutlaka listenizde olsun.

Diğer ek gönderdiğim telkinlerde öz metinler içermektedir.Onları da listenize ekleyiniz.Yani ya o ya bu diye bir seçim yapmanız gerekmiyor.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
İyi ki varsın hayatimdegisti ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 9 Kisi var:
Belgin ∞ (20-01-2010), bengusu (20-01-2010), cadi_bm (20-01-2010), cansin sen (20-01-2010), cliviaf (20-01-2010), genco (20-01-2010), menalaus (20-01-2010), WaMPiReLLa (20-01-2010), yeni bir hayat (20-01-2010)

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)