![]() |
yayın dinleyen varmı? şuan radyoyu kaç kişi dinliyor? |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ben dinliyorum... uy897 derty |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ben hepdinliyorum bravoooo harikasın 25889 956k |
Ynt: yayın dinleyen varmı? bende dinliyorum ttli3 ttli3 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? nasıl dinliyorsunuz ben bi türlü dinleyemedim...? yu89 dinleyen arkadaşlar yöntemini söylerse sevinirim.. |
Ynt: yayın dinleyen varmı? teşekkürler. Alıntı:
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? ben dinleyemiyorum.radyodan yeni dosyalar transfer ediliyor yazıyo ve bi türlü çalmıyo gulensmiley |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Alıntı:
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? yukarı yazdığınızda denemiştim,üye olduğumdan beri açmaya çalışıyorum olmuyo. |
Merhaba mumin.okan. Radyoyu genelde ben de dinliyorum. Çok güzel müziklerin için teşekkürler... hismiley Başka şarkılar yayınlaman yasak mı bilmiyorum ama, daha hareketli müzikler bekliyorum.. 956k 956k Hatta istekte de bulunabilirim... hismiley |
Alıntı:
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? Genelde telkinleri dinlediğim için radyoyu pek açmıyorum. Arada su sesli olanların eşliğinde dinliyorum sadece. Ancak ne zaman dinlesem hep insanın içine işleyen melodiler duyuyorum. Bir çoğunu aa bu ne güzelmiş, hemen bulsamda indirsem diye dinliyorum ancak parça isimlerini bilememiyorum ki:( Bu konuda acaba Dj isminin yazılı olduğu kısımda parçaya ait bilgilerde yazabilir mi diye sormak istedim? Eline sağlık mumin.okan :) Bütün Dj lere teşekkürlerrrr.... kiss3 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? yazılabilir fakat bağlantı yenilemesi gerektiği için keslip yeniden bağlanacağı için problem yaratabilir. ama yazmaya çalışırım. isterseniz indirdiğim linkleri gönderebilirim. |
Ynt: yayın dinleyen varmı? hıımmm anladım. Haklısınız. O zaman linkleri verirseniz, çok seviniriz tabi ki tender45 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Bugün senin dj'liğine rast geldim gerçekten çok güzel şeyler çalıyorsun. Tebrikler... alk78 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Teşekkür ederim mumin.okan cat3500 Şu an da nurhanza döktürüyor music45 Helal size sevgili Dj lerimiz helal alk78 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? super ben teşekkür ederim. |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ya benim şimdide radyo çalıyor yazıyo ama ses gelmiyo anlamadım bişey bi dinleyemedim ya 789569 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? az önce çalıyordu...nurhanza vardı yayında... dusun ama şimdi çalmıyor... sadanim radyodan yeni dosyalar transfer ediliyor yazıyor... tel45x alooo nurhanzacım sesim geliyormu...iyi gidiyorduk şekerim...niye değiştiriyon bakalım dosyaları... |
Ynt: yayın dinleyen varmı? kusura kalmayın bugün hava coştu burda bir fırtına aklınız durur, elektrikler kesilip geliyor ondan yaniiiiiiii hala biriken işleri bitiremedim çalışıyorum elektrik gelincede hemen açıyorum müziğiiiiiiii dinleyin anacım birazdan da hastaneye iğneye gideceğim, eve varınca sabaha kadar yayına devam girmek isteyen olursa ö m atsın çıkarım yayını devrederim, sahiii bugün süper güzel konuşan harika bir hanımefendi sesi işittim radyoda, nicki yazmıyordu merak ettim kimdi ooooo? bilen varsa söylesin o güzel sesli arkadaşımızla tanışmak isterim, bayıldım valla harika yayın yaptı, |
Ynt: yayın dinleyen varmı? senden başka bu ara yayın yapan bayan arkadaşımız yok diye biliyorum ben ama.. dusun birde sen yayındayken hanzay yazıyor...sensin demi gülüm... |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ben sabaha kadar yayın yapamam. bilg çok ses çıkarıo. laptop alınca olur. |
Ynt: yayın dinleyen varmı? işyerinden girdiğimde HANZAY yazıyor o benim ama bugün yayında biri vardı, diksiyonu çok düzgün sesi çok güzel, tane tane konuşarak trt spikerlerine taş çıkartacak bir eda ile valla hayran oldum, ritmotrans yazıyordu nickin yazıldığı yerde bende bilmiyorum kimdi ama çok iyiydiiiiii 25889 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? mumin kardeşim süper parçalarla günümüze güzellik katıyosun... teşekkürler... derty |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ben teşekkür ederim dinlediğiniz için. 8977 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Nurhanza yine süpersiiinnn ttli3 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? ne çalalım??? |
Ynt: yayın dinleyen varmı? istek verebiliyomuyuz... eğer verebiliyosak... grup özgürlük ten bir parça yada ilkay akkaya iyi gider... smiliyface |
Ynt: yayın dinleyen varmı? mümin kardeş repertuvarında kitora enstümantalleri yok mu? su sesinin üzerine dinselek iyi gider music45 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? bunlar intro idi. dediklerin gelecek. inmekte. super |
Ynt: yayın dinleyen varmı? yaaa sevabınıza şu benim istediğim bir parça var arıyorum bulamıyorum bilgisayarıma koymam lazım timur selçuktan çalıkuşu bana yollarmısınız kim bulursa yollasın emi |
Ynt: yayın dinleyen varmı? müzikler süperrrrrrr 956k cok teşekkürler . . . . |
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? yaaa kimden pekiii şöle bol kahkahalı bir şarkımı bana yollarmısın |
Ynt: yayın dinleyen varmı? timur selçuktan değil diye indirmemiştim y789 indireyim yollarım tabi ttli3 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? şuan kim yayında???? dusun 21 mayıs çarşamba saat 16:26??????? dusun |
Ynt: yayın dinleyen varmı? dj kim?? duyamadım yaf... dusun |
Ynt: yayın dinleyen varmı? şuan yayını kimler dinliyor??? dusun |
Ynt: yayın dinleyen varmı? çalanlar çok eğlenceli s456 insanın içinden oynamak geliyor partysmiley köyceğizin yoları girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM. |