![]() |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Mümin bana radyonun linkini eklesene bi zameet ben bulamadım 4897 he ben seni dinlemekten mahrumum bu bilinee 88a ama sen benm istediğim şarkıyı çal biliyosun sölememe gerek yok arkadaşım:)) |
Ynt: yayın dinleyen varmı? forum radyosu... dusun www.hayatimdegisti.com a girip ordan foruma giriş yapın. adres satırının altındaki player kendi çalacaktır. http://img158.imageshack.us/img158/8712/adszen7.jpg hangi şarkı bilmiyorum??? dusun dusun dusun |
Ynt: yayın dinleyen varmı? yoook yahuuuu sevincli..işte dediğim şarkı bu mimün:))http://sarki.dinle.us/orhan-hakalmaz-ah-yalan-dunya/orhan-hakalmaz/orhan-hakalmaz-ah-yalan-dunya |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Alıntı:
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? mümin abicik mehmet güreli varsa çalsana.bak çalarsan dalga geçtigini unuturum khkh56 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? Yayında sık rastlanmayan bir Dj olduğu nasıl da belli oluyor amaa y789 Hepiniz ayrı güzelsiniz tender45 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? arasıra yayın yapıyorum da mesela bugün bi kaç saat yayındaydm. size denk gelmiyor da olabilir. ark5 canımız saolsun super Alıntı:
|
Ynt: yayın dinleyen varmı? Sık dinlemesem de arada kısa süreli dinleme şansı buluyorum Mumin. Dün bir anda farklı bir taz duyunca hemen dj ye bakma ihtiyacı hissettim:) o yüzden yazdım:) Yoksa sende dahil hepinizi dinlediğimde zevkle dinliyorum. Dedim ya hepinizin yeri farklı kiss3 |
Ynt: yayın dinleyen varmı? evet istekleriniz olursa özel mesaj atınız, bugün çok neşeli ve kalabalığız, büyüyoruz, güçleniyoruz, eee daha ne olsun |
Ynt: yayın dinleyen varmı? merhaba nurhanza valla sitenin en emektar -en çalışkan dj'i sensin alk78 sanırım en tembeli de benim y789.valla gece siteye bi giriyorum nurhanza yayında ,sabahın kör denicek saatinde bile yine nurhanza yayında alk78.emeğine sağlık.her müzik türüne yer veriyosun ,repertuarın geniş thumbsanim.istediğim bi parça olursa gecenin kaçı olursa olsun mj atatım unutma neseli56 sevgiyle ,sağlıcakla smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 AM. |