![]() |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Alıntı:
|
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) işte ben de bundan bahsediyorum. yani içimdeki böyle bilmediğim bir yeteneğim var ve bunun yansımalarını bazen gerçekte, bazen rüyada deneyimleme çabası oluşuyor bende. ama hep acaba diyorum. bu tarz duurumların bazen insanı saptırmak için farklı yaratıkların (örneğin iblis, cinni) insanın aklına sokabileceğini de biliyorum. |
|
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) [quote=SeLeNaS;589528]ooo67 Alıntı:
heheh :D Bende de var biraz öyle görünmüyor tam olarak böyle biraz görüş biraz his gibi bir şey. Benim insanalrda tahmin ettiklerim genelde doğru çıktı hep. Arkadaşıma diorum işte onun ki yeşil diye o da evet doğru bildin falan diye onaylıyordu . Senin çocukluğuna gelirsek doğuştan yetenekliymişsin ne diyeyim :D Ben çok meraklıydım küçükken benim "sihir" dediğim psişiğe . Psiball falan yapmıyordum ama ben hep geleceği görüoyodum y789 |
kendinde böyle bir hüneri keşfettiğinde tanrılığa oynayabilirsin çünkü kendine çok güveniyor ve kendini had safhada seviyor hale gelebilirsin; megolaman, narsist kibirli bir kişilik. özetle başkasına zarar vermek bir tarafa ben asıl kendime zarar vermekten bahsediyorum. ve herkesin bu konuda dikkatli olması gerektini bir iç-disiplin geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum, yanılıyorsam söyleyin lütfen. |
şöyle bir ayrım yapılmıştır çok önemlidir paylaşmak istiyorum: mucizeler peygamberlere, kerametler evliyalara Allah tarafından bahşedilir. bazen de İnsanları daha çok azdırıp yoldan çıkarmak için de onlara üstün yetenekler verilebilir ve o yeteneğe sahip kişi bununla kibirlenip kendini insanüstü bir varlık olarak görebilir. O0 |
Kendini çok seven insanların kendilerine veya başkalarına zarar vermekte çok zorlandıklarını söyleyebilirim. Asıl tehlikeli olanlar kendini (dolayısıyla diğer herkesi) yeterince veya hiç sevmeyen insanlar. sevgiyle yaşayın |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) Arkadaşlar avuçlarımı birbirinden 5-6 cm uzaklıktayken birbirine sürtüyormuş gibi küçük dairesel hareketler yapınca sıcaklık hissetmeye başladım . Doğru yoldamıyım neyim :))))))))) |
Cevap: Psi Ball Oluşturmaa ( Deneyinn ) görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. iyi ki varsınız. 956k |
Alıntı:
iyi ki varsınız. t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 PM. |