Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Psişik Yetenekler

Uyarılar

Psişik Yetenekler Psişik Yetenekler

Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme )

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme ) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Negatif Enerjileri Tersine Çevirmek 1- Eşyalarınız konusunda normalin ötesinde dikkatli olmalısınız.Çünkü unutmayın ki,sizin eşyalarınız size ait enerjilerle doludur.Ve size ulaşmak isteyen kötü niyetli biri bu enerjilerle sizinle aranızda bir bağlantı oluşturabilir.Bu nedenle eşyalarınızı kaybetmeye özen gösterin. Resimlerinizi etrafta,sigara içiyorsanız izmaritlerinizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi

Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme )

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-01-2010, 05:26 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
moRgana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 76
Tesekkür: 8
77 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
moRgana is an unknown quantity at this point
Arrow Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme )

Negatif Enerjileri Tersine Çevirmek

1- Eşyalarınız konusunda normalin ötesinde dikkatli olmalısınız.Çünkü unutmayın ki,sizin eşyalarınız size ait enerjilerle doludur.Ve size ulaşmak isteyen kötü niyetli biri bu enerjilerle sizinle aranızda bir bağlantı oluşturabilir.Bu nedenle eşyalarınızı kaybetmeye özen gösterin. Resimlerinizi etrafta,sigara içiyorsanız izmaritlerinizi kül tablasında bırakmayın.Eğer bu kişiye bir mektup göndermeniz gerekiyorsa zarfı veya pulu yalamayın!

2- Size psişik olarak zarar verebileceğinden kuşkulandığınız yada hiç tanımadığınız kişilere kendiniz hakkında ayrıntılı bilgi vermeyin. Bu öneri,doğum tarihi bilginizi de içeriyor.İş arakdaşlarınız doğum gününüzü biliyor olabilir,doğum yılınızı veya tam yaşınızı vermemeye çalışın.En azından konuşmanın doğumunuzun tam saati üzerine kaymasına izin vermeyin.

Kişisel güvenliğine dikkat eden bir kadın yıllarca doğum gününü,gerçek tarihinden 9gün önce kutlamıştır.Bu da başka bir burçta görünmesine yol açmıştır.
Bu taktiği küçümsemeyin,zira burcunuz önemli bir kişisel mülkiyettir.Gittiğiniz kuaförü bile başkalarına açıklamaktan kaçının,gerekirse dğeiştirin.

3- Bu kişiyi(psişik yolla zarar vermek isteyen kişiyi) misafir etmek için yapılacak tüm ısrarları geri çevirin.Hiçbir durumda kendinizi ona içki,yemek ısmarlamak vaya onu bir yere bırakmak zorunda hissetmeyin.Hepsinin ötesinde asla bu kişiyi evinize davet etmeyin.Hem de çevrenizdeki diğer kişilerce yanlış anlaşılabileceğinizi bilmenize rağmen.Sosyal inceliklerden yoksun görünmeniz tatsız olabilir.Ne var ki onu asla memnun edemezsiniz,üstelik risk almayı da kaldıramazsınız.Bu kişi sizi tuzağa düşürmeye çalışırken,ne yaptığınızı ok iyi anlayacaktır.

4- Kendinize ait bir şeyi o kişiye vermekten kaçının.Tabii ondan herhangi bir şey almaktan da sakınmalısınız.

Büyücülerin(kötü amaçlı büyücüler) karşı cinsten birinin güvenini kazanmak,onu tuzağa düşürmek için kullandıkları bir hile avrdır.Aynı hileyi,size karşı da kullanabilirler.Bu konuda da dikatli olmanız gerekir.

Hile şu:

Varolan küçük bir sorunu bilerek,kasıtlı olarak kavgaya dönüştürmek için körüklemek.Burada kimin haklı olduğu önemli dğeildir.Uygun bir aradan sonra büyücü gurursuzca özür diler ve kendisini affettirmek için diğer kişiye hediye verir.Bu bir broş,eşarp,hatta bir parça şekerleme olabilir. Fakat nesne önceden negatif enerjilerle yüklenmiştir ve düşmana ayak basacağı zemnini hazırlar.En iyisi,kendi duygularınızı ifade etmeniz için kışkırtılsanız bile böyle bir kavgaya çekilmemektir. Bir başka deyişle becerebildiğiniz kadar sakin rolü oynayın.
[sakinlik rolü öyle etkilir ki,haksızken haklı bile görünebilirsiniz.her ortamda sakinliğinizi sürdürmeye çalışın,sakin olamayan kişiler kolayca yanıltılabilir ]

* Eğer şüphelendiğiniz herhangi bir objeyi kabul ettiyseniz,hiç vakit kaybetmeden onu başınızdan atın!
Mümkünse onu yakın,değilse akan bir suyun derinliklerine bırakın.
Obje küçükse onu suya gömmenin en çabuk ve etkili yolu tuvalete atıp sifonu çekmektir.

* Bu küçük nesnelerin siz bilmeden üstünüze de yerleştirilmiş olabileceğini hatırlayın.
Böyle bir durumda ceketinizi ulaşılabilir bir yere bıraktıysanız,astar ile kumaşın arasına bakmayı unutmayın.
Her türlü belirsiz anahtardan da kurtulun.
* Yüklenmiş objeler için evdeki favori saklama yerleri; merdiven,halıların,masaların veya yatakların altıdır...

Böylesi maddi nesneler tek başına önem taşımaz.Onları önemli yapan,taşıdığı ruhsal enerjilerdir.Şüphelendiğiniz kişi gözden uzak olduğu için siz tetikte değilken harekete geçecektir.
Negatif enerjilerle yüklenmiş nesnelerin çoğu yok edilebilir.Daha ender rastlanan durumlarda,obje değerliyse,büyüsel olarak temizlenir.
(Örneğin sizin pırlanta yüzüğünüze böyle bir tesir yüklenmiş olabilir.Bunu suyun dibine atamazsınız.)

Negatif büyüsel güçleri olan güvenmediğiniz bir kişiyle konuştuğunuzda; delinmez kalın mavi cam tabaka gibi(mavi renk koruyucudur ),aranızda parlayan auranızın farkında olun.Kaşlarınızın arasındaki parlak özel sembolünüzün de farkında olmalısınız.
[Önemli:Arkadaşlar herkes psişik çalışmalarında uygulamak için kendi sembolünü seçmelidir ki enerji düzeyi yükseltgenebilsin.Bu amaçla isterseniz sembolünüzü kendiniz oluşturabilirsiniz.Şaman bu konuya değinmişti başka bir başlıkta Bu yüzden kısa bir süre içinde kendi majik sembolünüzü bulun ya da oluşturun.Korunma amacı güderek oluşturacağımız için buna da dikkat etmek lazım.Semboller çeşitli amaçlı hazırlanabilir.Güç semboller,şifa amaçlı semboller vs. gibi.Psişik korunma için de tabi ki korunma sembolü kullanılmalı. )

Bu kişiden uzak olduğunuzda,eğer onun etkisinin hala sizinle birlikte olduğuna dair bir hissiniz yoksa,auranızın koruyucu kalkanının bilincinizden silinmesine izin verebilirsiniz.Aklınızı yapmanız gereken herhangi bir işe verin,fiziksel olarak egzersiz yapın,iyi yiyecekler yeyin,dinlenin,arkadaşlarınızla birlikte masum zevklerle vakit geçirin.

Gece yattığınızda yapacağınız son şey,”IŞIK KULESİ”ni uygulamak olmalı...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

moRgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme )

Gizemli Konular ve Psişik Yetenekler Psişik Korunma ( Negatif Enberjiyi Tersine Çevirme ) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Negatif Enerjileri Tersine Çevirmek 1- Eşyalarınız konusunda normalin ötesinde dikkatli olmalısınız.Çünkü unutmayın ki,sizin eşyalarınız size ait enerjilerle doludur.Ve size ulaşmak isteyen kötü niyetli biri bu enerjilerle sizinle aranızda bir bağlantı oluşturabilir.Bu nedenle eşyalarınızı kaybetmeye özen gösterin. Resimlerinizi etrafta,sigara içiyorsanız izmaritlerinizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Psişik Yetenekler telkin cd indir izle İstanbul Psişik Yetenekler nerededir kimdir Psişik Yetenekler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Psişik Yetenekler hipnoz Psişik Yetenekler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Psişik Yetenekler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Psişik Yetenekler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.