![]() |
Cevap: Psişik Güçleriniz Var mı? Alıntı:
:D ouFF :D |
|
|
Ellerimi görmeyi hiç denemedim denicem :) gözlerimin önüne bir örüntü gelince üstüne bir de mesela arkadasımı görmek istedim diyelim onun kokusu ve nefes alışları da geliyor kokusunu cok rahat hissedebiliyorum . ama bu kokuyu daha önce de duymuş olmam gerekiyor. mesela michael jackson'ın kokusunu duyamamm.. Sevgiyle kal NaturaLLowe..blissy |
|
Cevap: Psişik Güçleriniz Var mı? Login | Facebook sorularınız cevapsız kalmayacak |
Cevap: Psişik Güçleriniz Var mı? Benzer bişey bendede oluyor.Yani sokak lambalarının altından geçerken bazılarını yanıyorsa söndürüyorum.Sönükse yakıyorum.Bu kontrol edebildiğim bişey değil ama özellikle kış aylarında cok oluyorur.Bazı noktalardaki lambalarda bu sürekli oluyor.Mesela geçen sene işe gidip gelirken kullandığım yoldaki bir lambada bu hergün oluyordu.Halada bir anlam veremiyorum..... |
Cevap: Psişik Güçleriniz Var mı? selamlar, benim bir sorum var, umarim dogru baslik altinda soruyorumdur ve umarim cevap alabilirim. son 7-8 ay icinde tam uc dort kez bisey yasadim.evden cikiyorum.ve icimde bir his mesela ''bugun Ayseyle karsilasacagim '' diyor.ve aslinda o sahisla karsilasma ihtimalim cok dusuk. bu bir karsilasma istegi degil. aksine birden bire gelisen bir his. ve ben karsilasirmiyim, karsilasmazmiyim diye endiselenmiyorum. ve hakikatende o gun Ayse ile karsilasiyorum. bu oyle bir his ki,inanmakla, dilemekle, umid etmekle alakali degil. sadece hissediyorum.ve hakikaten gerceklesiyor. bu psisik yetenekle alakalimidir ? yada karsilastigim sahsin cekimi sonucu mu ben o gun onu gorebiliyorum ? cunku normalde aylarca karsilasmadigim biri. acaba o sahis karsilasmak istiyorda, onun istegi yada cekimi sonucu mu biz karsilasiyoruz ? yoksa tamamen tesaduf diyip gecilecek bir durummudur ? |
Cevap: Psişik Güçleriniz Var mı? neden kimse en azindan fikrini beyan etmemis.. lutfen merak ediyorum... bekliyorum.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM. |